0 oy
30 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (263 puan) tarafından
3 yaşında oğlumm gece yatarken burnu kanamış ama görmedim 

Kanadığını Sabah kalktığımda gördüm kolunda yastıkta kan vardı  

Ama iyi birseyi yok ben hastaneye götürcem  

Birsey olur mu acava gece olduğu için birsry anladım  görmedim vurdu mu yırttı mı  hasta da değil normal koşup oynuyo hendişelenmelimiyşm? 

3 Cevaplar

0 oy
(882 puan) tarafından
benim de oldu aynı. bebeğim gece her zamanki gibi uyanmış beni çağırdı hani ağlamadan eee ıı vıı falan diyerek. 12- 16 ay arası gibiydi. yanına gittiğimde kan revan içinde buldum. ondan sonra farklı günlerde 3 kez daha oldu. doktora gittik. ilkinde tırnağıyla kanatmıştır diğerlerinde de oluşan yara kanamış dedi doktor. sonra da bida olmadı zaten
-Reklam-
0 oy
(19,495 puan) tarafından
Burnunu kurcalamis kanatmis olabilir mi. 
(263 puan) tarafından
Keşke bilsem Sabah gördüm gece olduğu belli kurumuş kan
0 oy
(572 puan) tarafından
Parmağını sokmuş olabilir tırnağı çizmiştir,yada grip geçirdiyse damarları incelmiştir  hapşurunca bile oluyor doktor dedi yastık alezi aldım sürekli aynı şikayet olunca film bile çekti dedi hiç bir şey yok alerji den olabilir dedi hap verdi bende kullanmadım ,çok kanarsa getir damarını yakalım dedi
(263 puan) tarafından
Korkulacak birsey yok mu diyosuun yani gördüğğm satten beri bişey yok herzamanki gibi davranıyor Geceleri çok Sarsılarak yatıyor sürekli uyanıp yer değiştirir
(572 puan) tarafından
Hiç bir şey olmaz korkma gidersin yakarlar falan çocuğu mahvederler tırnaklarını dipten kes burunlarına sokunca da kanıyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 32 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (751 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Bucra1409 (4,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 91 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.