0 oy
573 göst.
Diğer kategorisinde (360 puan) tarafından
Burda daha önce paylaşanları görüyodum başkası paylaşınca bile üperiyodum şimdi kendi evimden çıktı hemde 3 tane biz onları götürüp akar suya attık taa çocukluğumda yengemde böyle bişey bulmuş ve yakmış sonra yengem çok fena aklını oynattı evini falan ateşe verdi hoca bulup getirdiler ettiler bi nebze iyleşti ama bi daha normale dönemedi 30 yıl önceydi neredeyse çocukluk tabi bizde merak edip kapı aralığından dinlerdik o zaman hoca neden yaktınız üç harfliler musallat olmuş eğer akar suya atsaydınız kurtarırdım demişti oradan aklımda kalmış akar suya attık evi sirkeli suyla sildim temizledim ama şimdi bu yapılanı nasıl bozdurcam ben ne yapmam lazım bilen var mı 

9 Cevaplar

+1 oy
(4,072 puan) tarafından
Her gün sabah akşam muhafaza dualarını oku nas felak ayetel kürsü bir de bismillahillezi ile başlayan kısa bir dua var ezberleyebilirsin. Her gün Kuranı Kerim oku aç dinle inşaAllah iyi gelecektir. Onun dışında namazları ihmal etmemek, temizliğe dikkat etmekte önemli şu an aklıma bunlar geldi. Sadece muska için demiyorum genel vesveseler için faydalı olur. 
(360 puan) tarafından
Biliyorum canım namaz dışında tüm dediklerini yapıyorum zaten bi namazımı düzene oturamadım malesef
(4,072 puan) tarafından
İnşallah devamlı kılanlardan oluruz canım ihmal etme. Bir de merak ediyorum demişsin ya kurcalama bence çevrene de çok söyleme hocaların da önerisi bu yönde. Hem de konuştukça düşündükçe aklını kurcalar
(360 puan) tarafından
Kim yaptıysa Allah ona döndürsün düşünmeden duramıyo ki insan
(4,072 puan) tarafından
Sen yuvana ibadetlerine odaklanırsan geçer merak etme şu an daha yeni bulduğun için. Bilsen de eline bir şey geçmez ki belki de o kişinin tekrar aklına düşmesine sebep olur. Bazı insanlar saf kötü başka açıklaması yok
(360 puan) tarafından
Malesef öyle canım
-Reklam-
0 oy
(4,672 puan) tarafından

Evim de çok fazla buldum bir çok hocayla görüştüm tek dedikleri kurcalama akar suya at evini sirkeyle sil kafana takma bi zaman sonra kurmaya başlarsın dedi dediği gibi de yaptım çok şükür bizde etki etmedi hepside eşimle ayrılalım evine bakmasin çalışmasın Diye yapılmıştı ters tepdi sanırım biz eşimle daha cok birbirimize bağlandık ikimizde birbirimiz olmadan yapamaz olduk canım 

(360 puan) tarafından
Bende öyle yaptım bizde eşimle iyiyyiz çok şükür de neden ve ne için yapıldığını merak ediyorum işte
0 oy
(911 puan) tarafından
Büyüden değilde insan bunu kafaya takmaktan kafayı yer . Önceden çok korkardım hala korkuyorum ama eskisi gibi değil . 
(360 puan) tarafından
Ben ikisindende korkuyorum çocukluğumda gördüğüm için
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Allaha kitabına peygamberine inancım olduğundan cinlerede büyüyede inanırım. Evet cinler ateşten yaratıldılar ama kaynar suda ve ateşte ölüyorlar. Müslüman olmayan şeytana hizmet eden cinler malesef çok acımasız olurlar. İnsana hertürlü kötülüğü yapabilirler. Oyüzden akar suya attığınız iyi olmuş. Saf sirke bulup evinizi silin.. Evde bakara suresi açıp dinleyin veya okuyun. Kücük bir suya saf sirkeden sökün içersine ayetel kursi nas felak okuyun ufleyin. Gusul abdestinden sonra o okudugunuz sirkeyi suyla karistirip banyoda onu uzerinize dokun. Sonrada birşey düşünmeyin. Allah istemedikten sonra hiçbir cin musallat olamaz. Allah musade etmişse imtihandır. 
(360 puan) tarafından
Yeni buldum canım öyle kavga gürültümüz olmaz ufak tefek ağız dalaşı anca ama bensiz yatmayan hatta ben köyde kalacaksam bile 45 km yolu her gün gelip giden adam 15 20 gündür bi ayrı yatma isteği var bebekten dolayı uyuyamıyorum diyo du hatta acaba birimi var falan diye telefonunun inciğini cinciğini karıştırdım konumlarına kadar google geçmişi haritaları dükkanın güvenlik kamerası dahil hiç bişey yok zaten şifresini bilirim telefonunda hep ortadadır işinden dolayı bayanlarla muhatap oluyor özellikle bayanlar aradığında yanımdaysa hoparlere alır zaten telofonunun aramaları ses kaydetme özelliği var oralarda da yok sabah 9 da gider 6 da eve gelir olurda arkadaşlarıyla çıkarsa ondada 10 kere arar görüntülü şimdi buna yoruyyoruz bu durumu
(360 puan) tarafından
Eski eşinden şüpheleniyo o uğraşırmış böyle şeyler le
(2,252 puan) tarafından
Aaa çok kötüymüş olabilir var böyle insanlar.. Sen dediklerimi yap canım
(360 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ♥️
(2,252 puan) tarafından
Rica ederim ♥️
0 oy
(404 puan) tarafından
Nerelerde buldunuz cnm iyi yapmışsınz suya atmakla bizde eşimle birbirmizi yiyoruz varmıdır evde falan acaba yaa şüphelendim valahi artık 
(360 puan) tarafından
Eşimin yattığı yastığın içinde bazanın ayağının altında ve buzdolabının altında temizlik yaparken bulduk
(404 puan) tarafından
O zmn yüzde yüz kaynana tarafı ve kaynana da olabilir misafir gelince yatak odani ve fazla odaların kapılarını kitle ben her zmn kim gelirse gelsn kitlerim sadece oturacağımiz oda ve mutfak açık kalır misaifler gidince de komple mutfağı ve odayı tuvaleti kontrol ederim en azından komple eve bakmaktansa bakacaklarin yer beli yerler odalar olms olur aklında bulunsun cnm
tarafından
3 IQ ile bı de büyü yapiyolar sanki hiç temizlik yapmayacaksın detaylı temizlik yapmasa bile yastığın icindeki bazanin altındaki muskayi görür insan :)
tarafından
Demek ki bunlari oraya koyan çok pis biri kendi evinde buzdolabını çekip altını temizlenmeyen yastık yikamayan biri oradan tahmin ederek kim olduğunu bulursun
(360 puan) tarafından
Kaynanam değildir o yılda 1 anca gelir evime gelsede müsade almadan girmez yatak odama misafir gelince de kilitlerim hep yatak odasını günahı boynuna eşim eski eşinden şüpheleniyo o uğraşırmış böyle şeyler le e dedim o yapsa eve nasıl koyacak dedim yiğite koydurmuştur dedi yani oğluna hafta sonu oğlu gelecek eğer gerçekten o kuyduysa bi daha kesinlikle eve sokmucaksın dedi bakalım bekleyip görcez
0 oy
(6,297 puan) tarafından
bozulan biseylere bulasirsan sende buyu yaptirmis olmucakmisin . bence ole olur. attin defettin . bol bol dua dinle evde ac sirkeli suyla sil falan bence vunku buyuyu hozacam diyen de seni hem dolandirip hepde buyuyu bozdum ayagina senibuyu isine bulastiracak
(360 puan) tarafından
Ay bilmiyorum ki ya attım sirkeli suyla temizledim zaten Kur'an'ı açıyorum zaten sürekli
0 oy
(392 puan) tarafından
Annemin eski eşi de anneme çok yapardı eve çocukları görme bahanesiyle gelir yerleştirir giderdi çok evden muska bulurduk annem sürekli evi sirkeli suyla sildirirdi kendisi de içerdi o zamanlar bir hocayla görüşmüştü sana koruyucu muska yapalim demişti yaptırmıştı ne kadar doğru bilmiyorum o zamanlar ben bı kafayı yer gibi olmuşum evin içinde birden bağırmaya başlamışım anne geliyorlar gitme diye çok ağlamışım kimse kendime getirememiş hocaya götürmüşler okumuş ondan sonra kendime gelmişim hoca da muska kızını delirtmis demiş dua yazmış annem bunu bana anlatınca çok korkmuştum o yüzden muskadan çok korkarım her gün evini sirekli suyla sil icebilirsen iç bide konusabilirsen hocayla da konuş iyi amaçlı yapılan muskalar da var belki öyledir
(360 puan) tarafından
Yaa tabi kesin nazar muskasıdır
(392 puan) tarafından
Dikkat et canım bu muska olayı çok tehlikeli yuvası yıkılan insanlar var
(360 puan) tarafından
Biliyorum canım bakalım sağlam bi hoca bulabilirsek baktıracağız
(392 puan) tarafından
İnsaAllah halledebilirsin canim
(360 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(14,752 puan) tarafından
Teyzeme çok yapıyordu kbalidesi Teyzeö sürekli kuran okur evde Hocaya gittiler bazı dualar verdi onlerı yapmıştı 

Sonra kuranı Kerim okurken kapıya minik taş atma sesleri duydum demişti  
(360 puan) tarafından
Ay dur deme kız 2 ay oldu doğum yapalı korkuyom ya
0 oy
tarafından
Bazı büyüler de suya atinca geçmiyor ki her büyünün bozulma şekli farklı kafanıza göre bı şey yapmadan gerçekten ilim sahibi birini bulup gosterseydiniz keske
(360 puan) tarafından
Hoca akar suya atınki su gibi akıp gitsin üstünüzden demişti canım kafama göre atmadım zaten

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 332 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (946 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 424 göst.
0 oy
7 cevap 405 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (946 puan) tarafından soruldu