0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

image

image

evi boyattık yerler kötüydü ben pek beğenmedim ama idare edicez kirası 10 bin yerler çok kirliydi zor temizleniyor 

16 Cevaplar

+2 oy
(6,299 puan) tarafından
mutfak falan genis . laminat temiz ve ferah kiralik icin bence ideal tuvalet banyo da temizse. on bin zaten bedava
(6,299 puan) tarafından
hayirlisiyla saglikla gelsin bebis:). ben orda yapmadim da yogun bakima lutfukirdara yollamislardi oglumu 6 gin kaldi.  herkes cok şanslisiniz demisti ben devlette bos yer bulununca uzulmustum iyi bakmazlar umursamazlar ozel
olsaydi keske diye. de herkes demisti en iyi imkanlar yigum bakim arastirma yerinden olur herseyine detayli bakarlar vs . cok sukur oyle oldu zaten ilk girdigi gece esim kimseden bilgi alamayinca sinirlenmis bagirmis cagirmis ertesi sabah dio bi ciktilar yogun bakim yerinden nobet degisimi zamani dort bes doktor sac bas dagilmis perisan haldelermjs. sizin bebekle ugrastik tum gece boyu demisler o yizden bilgi veremedik kusurabakmayin falan . sinra esimde uzumlus mahcup olmustu cocukla ilgilenmek icin canla basla savasmislar
(4,678 puan) tarafından
Canım gerçekten dediğin gibi muhteşem bir hastane geçen 2 ay yattım o kadar özelde yatmış biri olarak söylüyorum özelde böyle hizmet böyle ilgi yok bebeğin ölme ihtimali var di yatarken acilden günlük muayene ediyordular ne olur ne olmaz diye eşimi de hep yanima aldılar şimdi riskli ye gidiyorum normalde erkekleri almazlar ama eşimi alıyor lar ters birşey olursa eşim yanımda olsun diye say say bitmez yani
(1,119 puan) tarafından
İkea yakinmi sana cnm
(6,299 puan) tarafından
lutfukirdarin karsisindaki anatolyumdaki ikea yayakin baya
(2,380 puan) tarafından
Casperiye Cevizlide Derman Polikliniğinde doğdum. Merak ediyorum hâlâ varmı öyle bir yer
-Reklam-
0 oy
(3,762 puan) tarafından
Neden beğenmedin içine sinmedi gayet güzel gibi ama 
tarafından
Alışmıştık şimdiki eve tozluydu ya baya detay istedi
(3,762 puan) tarafından
Güzel günler de otur  önemli olan huzurun olsun bunada alışırsın Rabbim kendine de versin inşallah
0 oy
(3,330 puan) tarafından

Panjurlu felan bence güzel ferah 10 bin hele bedava

25 yıllık evleri 15 e veriyor burda Konyalı lar .eski dolap eski taban tahtalı evleri. Yeni evler 20 25 civarı
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Bence iyi canım fiyatına göre 
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Fiyatı iyi bizim burada buna 30 derler
tarafından
Temiz değildi ama ya
(11,928 puan) tarafından
Vallahi canim burada dam gibilere 20 diyorlar.bir gör .aciyipta köpeğini baglamazsin
0 oy
tarafından
Kaç odalı canım gayet temiz ve güzel uygun
0 oy
(2,852 puan) tarafından
10 binse iyi bence güzel yani
0 oy
(911 puan) tarafından
10 bin inan bu ev için çok az bile .. burda harabe evler içine köpek bağlasan durmaz o derece kötü evler 15 ten başlıyor . Keşke bende böyle bu fiyata bulsam hoplaya hoplaya giderim 
tarafından
Ahaha çok güldüm ya
(911 puan) tarafından
Kız valla ev çok güzel bence . Bizimde ev satıldı şöyle bir ev bulsam keşke ne güzel temiz görünüyor. Burda böyle yok doğru düzgün
0 oy
(3,731 puan) tarafından
Bence güzel canım ben beğendim 
0 oy
tarafından
Burada böyle evler abartmıyorum 20-25'ten basliyo köyde değilse bu ev gayet uygun ve temiz kimse kirli diye kirayi düşürmez canım kir temizlenen bı şey sonuçta ev yeni ve düzgün duruyo güle güle otur
0 oy
(9,744 puan) tarafından
İçine sinmeyen bir yere oturma diyecegım ama sanırım başka sansın yok ben tam karar vermeden oturdum bu evıme zemin kat 4+1 çok pişmanım şimdi de eşime yük olmasın diye cıkamıyorum hic sevmıyorum evi temizliğini yapmak dahi gelmiyor içimden keske onceki evimden cıkmasaydım ama orası da tek binaydı burası site 
tarafından
Eşim bana müsade etmedi ki tuttu şimdi de senin için en guzelini yaptım diyor içime sinmemisti zaten zorunluluktan
0 oy
(20,338 puan) tarafından
Bence gayet güzel 
0 oy
(211 puan) tarafından
Şehir ilçe neresi canım ev çok güzel valla temiz bişey bekleme valla çıkan kiracılar genelde pis bırakıyor yada içeri illa pislik giriyo kır temizlenir kirası çok uygun keşke biz bulsak 10 bine bizde çıksak böyle bir eve 
tarafından
Sizin ev nasıl merak ettim de
(211 puan) tarafından
Bizim evde çok şükür güzel balkonlu falan ama  -4. Kattayız ev havalandırmaya bakiyo karanlık ondan zor oluyo onun dışında ben memnunum evimden
0 oy
(592 puan) tarafından

Hangi ilçede:)

0 oy
(1,024 puan) tarafından
Valla ev nerde bilemiyorum ama bedava resmen oturduğum yerde bundan çok daha kötü evlere en az 15 istiyorlar buna 1 kira depozito 1 kira emlak bedeli ve faturaları üzerine alma falan eklenince bi ev taşımak 100 bine geliyor resmen Allah içinde huzurla oturtsun tez zamanda kendi evinizi nasip etsin siz ne kadar beğenirseniz ev o kadar yuva olur eviniz hakkında hiç kötü düşünmeyin ki bence çok çok güzel bir ev 
0 oy
(18,759 puan) tarafından
Gayet ferah ve güzel duruyor bu ev bundan ucuz olmaz zaten 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 339 göst.
0 oy
25 cevap 647 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.
+1 oy
6 cevap 196 göst.