0 oy
1,436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar şu an hamileyim ve bundan 2 ay öncesine kadar eşimle 101'e gittik orda canım çikolata çekti bitane kendime birtane de eşime aldım kasaya giderken eşim elimde gördü ve bırak şunları yerine diye beni çocuk gibi azarladı almadı ben de hiçbir şekilde konuşmadım sonrasında bundan şikayet edince ben senin yediğin içtiğin hiçbirşeye laf etmiyorum ama borcum varken böyle davrandığın için çok anlayışsızsın dedi ben mi anlayışsızım o mu abartıyo

31 Cevaplar

0 oy
(4,313 puan) tarafından
Bir çikolata borcu ödeyecek se kimse yemesin o zaman ne kadar saçma eşin kendi ihtiyaçlarından kıssın borcunuz çoksa mesela sigara içiyorsa bıraksın boş vaktinde dışarı gezmeye çıkıyorsa çıkmasın otursun evinde 
-Reklam-
0 oy
(3,956 puan) tarafından
Tek mesele almadığı çikolata mı gerçekten? Pislik düşüncesiz herifin teki dövülür mu ya hamile kadın hadi hamile olmasa bile dövülür mu her şey beklenir bundan
(13 puan) tarafından
Yok bacım cimriliği yüzünden şu an belki de ilk çocuğunu görmek bile nasip olmiyicak babalık nedir bilemiyecek ben çocuğa bişey heveslenip alalım dediğim her an borcum var sen öyle mi büyüdün çok abartiyosun onu da almayalım diye sızlanıyodu en son da anasına destek olup çocuğuna bişey almayacağını söyledi ben de 1 gün boyunca konuşmadım ertesi gün bir bahaneyle yine tartıştık vurdu ben bağırıp onun bana söylediği sözü söyledikçe sinirlendi bir daha vurdu gitt şikayet ettim şimdi de o yine millete rezil olmuş diye beni hatalı buluyo
(3,956 puan) tarafından
Ya benim cokkkk sevdiğim bir arkadaşım var ne almak istese kocası başlıyor borcumuz var diye anlatmaya oğlu bir şey istese aynı artık tek konu borc para yok borç tek çalışıyorum borç artık yanımızda bile anlatıyor. Neyse çocuğa almıyor ama sonra üzülüp alıyor annesi istese yolluyor.  Yani cimriler de ailesi ondan da beter çocuğun. Sürekli calis baskisi vs birde biz baska ulkedeyiz ben baska eyalete tasindim inşallah yakinda o da gelecek yine komsu olarak. Dunyanin en iyi kizi comert vs koca da cimri cok zor. anlıyorum seni, yaparlar yaparlar sonra rezil oldum derler. Arkadaşım da dayak yedi en son dayanamadı söyledi kocasinij ailesine cocuk diyor ki neden söyledin sen soylemezdin ben zorla soylettim bilsinler dedim.
(13 puan) tarafından
Valla ben artık ondan bütün ümdimi kestim yüzsüz bide öyle bir şey yapiyo ki kendimi bana suçlu hissettiriyo
0 oy
(958 puan) tarafından
Nasıl kendi borcunu düşünüyorsa seninde hamile olduğun aklından cikmis demekki 
0 oy
tarafından
Kusura bakma çok saçmalamış esin ne kadar ayıp 
0 oy
(2,069 puan) tarafından
Sen şu adamın yolunu gözlemeyi birak lütfen. Bir yanın gelse deyip duruyor. Durumu kabullenmeye bak bir an önce sonra çare düşün. Mesela bebek doğunca Bi yere gidemezsin bir süre doğana kadar bir kursa git iş öğren vs ne kadar zamanın var bilmiyorum da çözüm uret kendine 
(13 puan) tarafından
Aynen biliyorum üniversite 2 yıllık bile okusam ilahiyat yeter bana bakalım Rabbimin benim için planı ne
(13 puan) tarafından
21 yaşındayım daha yaşım da öyle büyük değil zaten şu an olay yeni hamileliğin verdiği duygusallık bu kadar normal olduğunu düşünüyorum herşey zamanla yerine oturacak
(2,069 puan) tarafından
Olan olmuş ta artık anne olacaksın daha olgun mantıklı davran, hafızlığın var mis o yolda ilerle. Onlisans ataması daha kolay sanki alımları takip et en çok kontenjan hangisinde ona göre vaziyet alırsın.
(2,069 puan) tarafından
Ve benden sana tavsiye ne olursa olsun kanma bu saatten sonra kararlı ol ve dönme o lafları muameleyi yapan daha neler yapmaz. İlk dhbt ye yetişmeye çalış. Ben ilahiyata 26 yaşımda başladım bitirdim sınav derken 33 yaşımda atandım senin daha çok zamanın var
(13 puan) tarafından
Hayırlısı bakalım birşeyler yapacam tavsiylerin için teşekkür ederim
0 oy
(14,873 puan) tarafından
Şaka gibi gerçekten 
0 oy
(1,574 puan) tarafından
O abartmış noldu 1 çikolatayla fakirleri mi
0 oy
(13,698 puan) tarafından
2 çıkolata ile tüm borcu kapanmış mı çocuk neden yapmış peki bir de onu sor bacı çocuk iki çikolatadan daha masraflı zira
(13 puan) tarafından
Acı bir tecrübeyle
(13,698 puan) tarafından
Tecrübe ede ede öğreniyoruz canım benim. Kendini dinleme böyle evladını düşün başka şeylere yoğunlaş bebekler hisseder gerginliği üzme onu da
(13 puan) tarafından
Biliyorum ama işte insan haketmediği muamele görünce inan çok zoruna gidiyo ben kaçarak evlendim hiç zora sıkmadım eşimi tüllerimi pazardan aldırdı annesi aldım halılarımı annesinin ucuz aldığı kestirmeciden aldırdı aldım mağazaya götürmedi kimse beni kına yaptım evlerinin Bodrum'un da gelinlik aldım 10 binden fazlası hoşuma gittiyse vazgeçtim düğünde takılanları annesiyle beraber saydılar borçları ödedik diye beni geçiştirdiler bir kez bile göstermediler ve eşim annem takan kişilerin düğününe gittiği için altınlar onun hakkı vermeseydi bile haklı dedi onları da sineye çektim sustum ailemin her fırsatta evime gelmememesi için anası etrafta laf çıkardı onlara da bir konuştuysam birinde sustum ama en sonunda canıma tak dedi yine dayak yiyen ben oldum ve rezil olan suçlu olan ben oldum daha da rezil edecem
(13,698 puan) tarafından
Kıyamam sana yavrum ya çektiren kıymetli olur zaten buna da susarsın diye düşünmüş. Sen cidden kurtulmuşsun yaşın küçük şu an yolun uzun. Allah hidayet versin onhödüğe
(13 puan) tarafından
Yavruma üzülüyorum yemin ederim ki
0 oy
(630 puan) tarafından
Bu adamı severek mi evlendin canım aile zoruyla mi yani nasıl böyle insanlara denk geliyorsunuz anlamıyorum. Allah yardımcın olsun sabır versin ne diyeyim sen bı şekilde kendi ayaklarinin üzerinde durmaya bak bence sana bunu yapan evladına da bişey almaz en azından kendi paranı kazan 
(13 puan) tarafından
Kaçarak evlendim ailemi yıktım ama değmedi yine sahip çıkan arkamda duran ailem oldu benim çocuğuma bile bakmaya razılar gidip onun kahrını çekme aynı şeyleri yaşama biz seni kimseye muhtaç etmeyiz diyolar
0 oy
(3,158 puan) tarafından
G.E.R.İ.Z.E.K.A.L.I    senin kocan 
(13 puan) tarafından
Aynen ağzına sağlık
0 oy
(59 puan) tarafından
Allah o eşini bildiği gibi yapsın hamilesin birde insan çikolata ile batmaz tüm çikolatalar kölen olsun senin 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 59 göst.
+1 oy
14 cevap 329 göst.
0 oy
8 cevap 224 göst.

Kategoriler

1,440,546 soru

23,681,285 cevap

310,258 kullanıcı

...