0 oy
309 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (3,524 puan) tarafından

Akşama misafirim var, dünden cevizli islak kek yaptım bugün de şambörek (biz öyle deriz) yapacağız hamurumu hazırladım. İç olarakta çoğunu kiymali birazını da ispanak-kaşarlı yapacağım. Yani aslında içini hamurunu yapıyorum da kocam cok ince acar gelen misafire havasını atmıştı. O açıp pişirecek ben o kısmını pek beceremiyorum zaten bebemde durmuyor :D yanına da mercimek çorbası ve salata yaparım diye düşündüm. Siz ne yapıyorsunuz anlık alayim ben de, bu da hamurum kapatırken çektim bebe sallıyorum şimdi 

image

6 Cevaplar

+1 oy
(3,524 puan) tarafından

image

Yani ismi farklı her yörede, bu oluyor attım googleden bulup

-Reklam-
0 oy
(3,911 puan) tarafından

Tam benlik menü hamurişi ıslak kek :D elinize sağlık güzel iş birliği. Ben de bebenin gözüne bakıyorum uyusun diye biraz kitap okudum not almam lazım :)

(3,524 puan) tarafından
Ya onlara yemeğe gittik hamur işiydi ismi şemşemok mu neydi Hengel olarakta bilinir, hamuru sert olurmuş onun eşim aldı merdaneyi nasıl güzel açtı kadın şaşırdı. Eşim dedi güzel hamur da açarım konu geçti sonra yemeğe davet ettik. :D
 Birbirimize gidip geliriz öğlen ya da akşam yemeğine ama bu ani gelişti bakalım inşallah güzel olur hahaha. Islak keki de herhalde 1 senedir ilk kez yapıyorum ama çok güzel oldu şansıma keşke olsan yakın sana da yollardım
(3,911 puan) tarafından
Maşallah kız ne güzel. Benimki de köyde alışkanlık biraz açar ama karnını doyuracak kadar:D güzel bir akşam olur inşallah ne güzel samimisiniz ❣️teşekkür ederim canım ben de bu hafta yaparım belki hem boş tabakları göndermiş olurum.
0 oy
(4,445 puan) tarafından
Meral ettim Şam börek nedir? 
(3,524 puan) tarafından
Yani mardinde sembusekte denir gözleme gibi düşün canım dur fotoğraf yukleyeyim googleden
(3,524 puan) tarafından
Attım canım fotoğrafı yorumlarda bakabilirsin❤️
(4,445 puan) tarafından
Anladım ismi farklı sadece âfiyet olsun :)))
0 oy
(4,427 puan) tarafından
Akşama misafirim var dedinde zaten akşam yemek icon cok gec deilmi cnm
(3,524 puan) tarafından
Canım ben başka ulkedeyim saat sabah 11.45 şu an ondan aksama dedim ❤️❤️
(4,427 puan) tarafından
Ya ahahah pardon canım ya bizim burda 8 e 10 var ahaha kolay gelsin bacımm❤❤
(3,524 puan) tarafından
Teşekkür ederim güzel bacım, sen nerelisin ismin Urfali bir arkadaşımın kardeşinin ismiydi Ronya. Çok beğenmiştim duyduğumda
(4,427 puan) tarafından
Ben aslen ağrılıyım canm aydinda oturuyorum bnm adim zeynep kizimin ronya :) Senin ismin ne memnun oldum bu arada tanistigima
0 oy
(836 puan) tarafından
Gayet güzel menü afiyet olsun kolay gelsin:)
(3,524 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim ❤️
0 oy
(909 puan) tarafından
Biz de samborek deriz ondan daha guzelbisey yok zaten eline sağlık 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 231 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,056 göst.
22 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤️prensesingunlugu❤️ (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 162 göst.
21 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Sukufe (8,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 231 göst.
26 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hilal.24 (1,171 puan) tarafından soruldu

411,418 soru

12,384,696 cevap

43,446 kullanıcı

Kategoriler

...