+21 oy
3,965 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından

Bizim hikayemizi bilen bilir oğlumun nefes borusunda tavuk kalmştı hastaneden 28 haziran taburcu olmştuk herşey iyiye gidiyordu taaki 7 kasım sabahına kadar hiç birşeyi yoktu gayet iyidi sabah 7 de eşim işe giderken oğlum uyandı kendindeydi eşim öptü kokladı tekrardan uyudu bakıştılar bende gece uyuyamadığım için hadi dedim kızımın okul alarmı çalana kadar yatayım alarm 8.25 gece çalması lazmdı ama sabah 8 de birşey bnı ürpertti :( yataktan fırladm oğlm zatn yanımdaydı bi baktm dili dudakları mosmor ben oğlumun bir gık sesini dahi duymadım o halde gördm deliye döndüm evin içinde kucağıma alıp koçuşturdum yüzüne su tuttum 

Oksijen cihazıyla oksijen verdm suni teneffüs dahi yaptm ama nafile nabız yok eşimi aradm yetiş dedm kaynımın üst katmda otryı çağırdm 

Hemen arabaya bindik evimizin hemen aşağısında ambülans denk geldik direk durdurduk oğlumu verdm 30 dakika uğraştılar yok snra ambulanstaki adam bin dedi hastaneye gidyoz bnde rahatladm abi dedm kalbi atıyo deme ondan gdyoz hastaneye dedm adam ağlamaya başladı 

Bşy demiyo hastaneye vardk oğlm içerde 2 saat kaldı doktorlar bilgi vermiyo 

Snra doktor geldi ve bna başınız sağolsun dediler :(( çığlık seslerim heryere gtti bağırdm ben bunu duymak istemiyorum dedm 

Bna geçmiş olsn demeniz lazm dı dedm :( oğlunu ben ve babası yıkadk kefenledik Rabbim hiç bir anneye bu acıyı yaşatmasın çok zor uykuda aniden kalbi durdu :(( daha 5 buçuk yaşındaydı

130 Cevaplar

+14 oy
(717 puan) tarafından
Ağlaya ağlaya helak oldum şuan Allahım dayanma gücü versin evlat acısı hiçbirşeye benzemiyor
(1,205 puan) tarafından
Hmde hiç birşeye hayat okadar boşki
(717 puan) tarafından
Bi evladın daha var sadece onun için bile ayakta kalmak zorundasın içini sadece şu rahatlatır belki eski postlarını gördüm oğlunun beyninde hasar oluşmuş eğer bu şekilde yaşasaydı hem çok acı çekecekti ve en önemlisi eşin ve senin arkana kalsaydı bu şekilde nasıl hayatını sürdürecekti belki dile kolay diyebilirsin ve haklısında bunu soylemekte en azından kendini bu şekilde rahatlatabikirsin
-Reklam-
+9 oy
(129,715 puan) tarafından
allahim hic bi anneye bunu yasatmasin rabbim sana sabir versin allahim yardimcin olsun 
+6 oy
(926 puan) tarafından
Okurken çok kötü oldum çok üzüldüm başınız sağolsun Allah meleğine bolca rahmet eylesin sabır diliyorum sana ve eşine 
+5 oy
(3,062 puan) tarafından

Oy allahim sabır versin size :( 7 kasımdami vefat etti oğlunuz oğlumla yaşıt :( oda 6 ya girecek kendimi sizin yerinize koydum biranda nefesim kesildi 

(1,205 puan) tarafından
Evet 7 kasımda vefat etti :(
+5 oy
(2,098 puan) tarafından
Okurken gözlerim doldu 

Allah'ım sabırlar versin.evlat acısı çok zor. 

çok üzüldüm:( 

Allah'ım kimseyi evladiyla sınamasın 
+4 oy
tarafından

Ahh çok kötü oldum :(

Gözlerim doldu 

Rabbım sana sabır versin :(

+4 oy
(29,053 puan) tarafından

Ne denilir ne söylenir bilemiyorum :( basın sağolsun Rabbim sabır versin çok zor durum Rabbim kimseye yaşatmasın 

+4 oy
tarafından
Ayyy aman Allah'm ne soylenir ne denir inan bilmiyorum empati bile kuramiyorum goz yaslarimi tutamadim Allah sabir versin tavuktsn kaynakli bi durum mutmus peki bu sebep ne yani 
tarafından
Kendi açtığım post icinde cok ozur dilerim hakkini helal et kardesim
(4,595 puan) tarafından
Vay be insanliga karsi biten umudumu yeserttin.son postunu gormedim kaldirmissin ama mutlu olmaktan bi an için utanmissin anladim..
tarafından
Ay estagfurullah oyle sey mi olur oglum hayatinda ilk defs kar gordu bu sene onun fotografini cekmistim sevincimi paylasmistim ama cocugunu kaybetmis bi anne burdayken ben oglumu paylasamam
+4 oy
tarafından
Yaa kalbim param parça oldu ..ne desek de seni teselli edemeyiz biliyorum ama cok zor ..

O cennetde bir melek oldu .
(1,205 puan) tarafından
Bunun teselisi YK ki
+3 oy
(9,933 puan) tarafından
Ağlayarak okudum nasıl zor bir imtihan Rabbim sabrıni bol versin 
+3 oy
(7,488 puan) tarafından

• :'( Bnmde oglum var okurken içim parçalandı. Allah sabır versin 
+2 oy
(400 puan) tarafından
Oyyyy canımmmm basın sağolsun cennette seni bekleyen bır meleğin var size cennetın anahtarı olacak inşallah. Rabbım sıze dayanma gücü versin ne yazsam ne desem boş . Yazdığın her bır cümleyi her okudukça içim dıken dıken oldu Allah'ım size güç versın inşallah 
+2 oy
(2,358 puan) tarafından

Şuan ağlıyorum  çok üzüldüm senin adına Rabbım sabır versin inşallah başın saolsun cnm :'(:'(

+2 oy
(589 puan) tarafından
Mideme kramp girdi şuan hiç bi şey söyleyemiyorum Rabbim size sabır versin 
+2 oy
(2,442 puan) tarafından
İlk defa ne yazacağımı bilemedim çok çok üzüldüm Rabbim size şefaatçi eylesin bol sabırlar versin :(((
+2 oy
(13,055 puan) tarafından
Rabbim acınızı dindirir gönlünüze isyansız cennet ferahlığı versin kızkardeşim. Başınız sağ olsun
+2 oy
(2,358 puan) tarafından
Canm ne diyeceğimi bilemiyorum bi rahatsızlığı falan varmiydi melek olmuş kuzucuk 
(5,184 puan) tarafından
nefes borusunda tavuk parçası kalmış cnm
(2,358 puan) tarafından
Çok zor bsy gerçkten cnm RABBİM kimseye yaşatmasın
(5,184 puan) tarafından
Amin inşallah
(517 puan) tarafından
Rabbim yardimcisi olsun çok zor çok zorr,ama nefes borusuna Haziran ayında kalmış yazıyor Kasım'da vefat etmis,demek ki vadesi dolmuş yavruşumun.Kurban olurum yaa Rabbim yardımcısı olsun annesinin büyük sabırlar versin
(2,358 puan) tarafından
Amin cnm  evlat cok baska bisey:(
+2 oy
(3,615 puan) tarafından
İçim yandı burnumun direği sızladı. Rabbim sabır versin diyecek bişey bulamadım 
+1 oy
(26 puan) tarafından
Başınız sağolsun çok üzüldüm rabbim sabır versin size
+1 oy
(3,632 puan) tarafından
Ayy cok üzüldüm yaa Allah peygamber sabrı versin kuzum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 346 göst.
0 oy
29 cevap 1,422 göst.
+1 oy