Bizim hikayemizi bilen bilir oğlumun nefes borusunda tavuk kalmştı hastaneden 28 haziran taburcu olmştuk herşey iyiye gidiyordu taaki 7 kasım sabahına kadar hiç birşeyi yoktu gayet iyidi sabah 7 de eşim işe giderken oğlum uyandı kendindeydi eşim öptü kokladı tekrardan uyudu bakıştılar bende gece uyuyamadığım için hadi dedim kızımın okul alarmı çalana kadar yatayım alarm 8.25 gece çalması lazmdı ama sabah 8 de birşey bnı ürpertti yataktan fırladm oğlm zatn yanımdaydı bi baktm dili dudakları mosmor ben oğlumun bir gık sesini dahi duymadım o halde gördm deliye döndüm evin içinde kucağıma alıp koçuşturdum yüzüne su tuttum Oksijen cihazıyla oksijen verdm suni teneffüs dahi yaptm ama nafile nabız yok eşimi aradm yetiş dedm kaynımın üst katmda otryı çağırdm Hemen arabaya bindik evimizin hemen aşağısında ambülans denk geldik direk durdurduk oğlumu verdm 30 dakika uğraştılar yok snra ambulanstaki adam bin dedi hastaneye gidyoz bnde rahatladm abi dedm kalbi atıyo deme ondan gdyoz hastaneye dedm adam ağlamaya başladı Bşy demiyo hastaneye vardk oğlm içerde 2 saat kaldı doktorlar bilgi vermiyo Snra doktor geldi ve bna başınız sağolsun dediler ( çığlık seslerim heryere gtti bağırdm ben bunu duymak istemiyorum dedm Bna geçmiş olsn demeniz lazm dı dedm oğlunu ben ve babası yıkadk kefenledik Rabbim hiç bir anneye bu acıyı yaşatmasın çok zor uykuda aniden kalbi durdu ( daha 5 buçuk yaşındaydı
Oy allahim sabır versin size 7 kasımdami vefat etti oğlunuz oğlumla yaşıt oda 6 ya girecek kendimi sizin yerinize koydum biranda nefesim kesildi
Ahh çok kötü oldum
Gözlerim doldu
Rabbım sana sabır versin
Ne denilir ne söylenir bilemiyorum :( basın sağolsun Rabbim sabır versin çok zor durum Rabbim kimseye yaşatmasın
Şuan ağlıyorum çok üzüldüm senin adına Rabbım sabır versin inşallah başın saolsun cnm
408,441 soru
12,272,065 cevap
37,626 kullanıcı