0 oy
293 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bize ailem geldi ben çocuğu tek başıma buyuttum eşim zaten doğumdan bu yana bana destek olmadı beni hiç takdir etmedi tuvalete bile çocukla gidiyorum bilenler bilir zorluğunu neyse ailemgil gelmezdi zaten bize vs 2 yaş oğlum bir defa geldiler iki günlük kardeşim falan var o bana yardım ediyor çay demleme çocuğum da hasta oldu onla ilgileniyorum stres oldum eşimden birsey istedim çocuğun altını temizlicem diye burdaki herkes sana hizmet ediyor diyor kullanıyorsun diyor bende şimdiye kadar benim islerimi biri mi yaptı dedimki aileme bağlı değilim hatta gelince falan ailemden uzaklaştığımi hissettim çünkü bir süre sonra olmayan yokluğuna alışıyor insan eşim olacak adam bana hiç destek olmadı hep köstek annem bana altın verdi tam altın ben eşime vereyim borcunu odesin diye düşünürken fark ettim de o beni düşünmüyor siz olsanız bu eşi düşünür müsünüz 

4 Cevaplar

+1 oy
(18,607 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Eşim iyi biri de olsa o altını ona vermem ki senin eşine zaten verilmez
tarafından
Ya ben çok safim ya acıyorum sürekli buna ailesi bile destek olmuyor ben babamdan buna para istedim o beni köpek hesabina almıyor
(18,607 puan) tarafından
Bende eşime çok destek oldum canım ama benim eşim kıymetini biliyor ben kazanıp biriktirip kendi paramı eşim borçlarını kapatsın diye verdim ama sürekli sen benim hayattaki şansımsın der. Nankörlük etme saygısızlık etse günahımı vermem
-Reklam-
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Altını verme sakın 
tarafından
Hosgeldin nasılsın uzun zamandır gozukmuyorsun
tarafından
Vermicem borç içinde gebersin
(2,138 puan) tarafından
Hiç fırsat bulamıyorum ...nasılsın, eşin çıktı mı, çocuğun nasıl?
tarafından
Elhamdülillah iyiyim, esim daha çıkmadı aksine Tokata gönderdiler birde Tokata git gel git gel perişan oldum:( birde tabi sürekli gidememek :(

Elhamdülillah oda iyi teyzesi ellerinden öper 3 yaşına girdi

Sen nasılsın iyimisin
(2,138 puan) tarafından
Üzüldüm, neden hala bir karar çıkmıyor?
Sen neredeydin ki uzaga gönderme sebepleri ne?

Elbette zor olur çocukla uzun mesafe yolculuk
Öp tatlışı:)
tarafından
Ben İstanbuldayım, o tokatta 12.13 saatlik yol
Sabahın köründe inip gün boyu sokaklarda olup aksam tekrar binip dönüyorum zor oluyor maalesef

Cezaevleri çok dolu olduğu için dağıtıyorlarmis birde buradaki cezaevini sadece tutuklu yapmışlar hüküm alanlari gönderiyorlar.
Şuan 3 senesi var eşimin:(

Öperim ❤️
(2,138 puan) tarafından
Tüh be :(
Peki nasıl geçiniyorsun ufacık çocukla hâliyle eşinin maddi katkısı yok yükün daha da artti
tarafından
Kayinvalidem gil alt katımda, kira geliri var ,ailem destek şükür bir sıkıntımız yok tek skintim eşim:(
(2,138 puan) tarafından
İyi bari ya umarım daha erken çıkar, hoş Türkiye'de aslında ne kanun ne de kanuna uygunluk bakımından hukuk başta olmak üzere bütün kurumlarda sıkıntı var. Geçen gün 73, sene hapiste olması gereken erkeği intihara teşebbüs ettiği için üç aylık izne diye dışarı çıkarmışlar o da gidip cinayet fakan işlemiş. Anlamıyorum yani o yüzden suçsuzlari dört elle tutuyorlar suçluları saliyorlar
0 oy
(198 puan) tarafından
Sakın verme..ben bilezigimi verdim bir gün Allah razı olsun demedi biraz önce aynı şeyi yaşadık cnm asla destek olmuyorlar olunca da sanki dünyanın en büyük işini yapıyor beyefendiler 
0 oy
(20,230 puan) tarafından
Verme kız ben de sinir oldum bak eşine 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 366 göst.
0 oy
2 cevap 71 göst.
+1 oy
10 cevap 194 göst.
28 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sekerparemm (685 puan) tarafından soruldu

411,613 soru