0 oy
127 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (227 puan) tarafından

Kızlar iyi geceler yaklaşık iki aydır bulaşık makinem bozulmuştu eşimin de almak için maddi gücü yetersizdi ben de zorlanmasın diye ikinci el almaya karar verdim resimlerini aşağıya resimleri bırakıyorum sizce iyi mi yaptım yoksa pişman olur muyum 

image

image

image

image

5 Cevaplar

0 oy
(9,053 puan) tarafından
Neden satiyprlarmis 

Çok temiz kullanmış ama kullanan 
(9,053 puan) tarafından
Çok temiz duruyor valla parlıyor resmen sıfır desen inanırdım
Kullanirim canım neden kullanmiyim
(559 puan) tarafından
Sen bulaşık makinesinden bahsediyor sun benim yattığım yatak oturduğum koltuk bile 2 inci el kuzum kullanılıyor neden kullanılmasın maddi durumun düzelince sıfırını alırsın
(9,053 puan) tarafından
Elfu oluyor canım
Bir tanıdık daha borcunu bitirmedigi yatak odasını dün 7 bine satmış yani hayat insanin başına hersey getiriyor

Birde makinaya baksana ikinci el demese sıfır derimp
(227 puan) tarafından
Elfu gocunduğumdan değil canım yarın öbür gün sorun çıkarır mı diye endişeliyim yoksa ikinci el kullanmak benim açımdan problem değil çok teşekkür ederim
(227 puan) tarafından
Esma ben de senin gibi düşünüyorum inşallah dışının temiz olduğu gibi makina sağlamdır ve kullanıp pişman olmam
-Reklam-
0 oy
(3,755 puan) tarafından

Temiz birşeye benziyor cnm 

(227 puan) tarafından
Evet canım makina şimdi geldi gerçekten tertemiz :)
(3,755 puan) tarafından
Güzel günlerde kullan inşallah cnm
(227 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bulaşık makinesi hayatımızın bi parçası oldu hamileyim ve gerçekten yokluğu çok zor
(3,755 puan) tarafından
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm ben evlenirken almadim ilk gebelikte eşim alayım dedi doğuma yakın alırız dedim 16 haftalık kaybettim almadım sonra kızıma hamile kaldım esim bana sormadan gidip almış sürpriz yapmıştı
(227 puan) tarafından
Amin sana da canım Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin ne kadar güzel maşallah eşler kıymet bilince biz de kıyamıyoruz ben evlendiğimde eşim bekar evinde yaşıyordu alabildiği eşyaları kimisi yeni kimisi daha önce kendi kullandığı kabul ettim elhamdülillah benim eşim de gerçekten değer bilen adamdır
0 oy
(11,276 puan) tarafından
kullanan temiz kullanmışsa sorun yaşamazsın. çamaşır olsa onlar daha sorunlu oluyor ama bulaşıklar daha uzun süre çalışıyor 
(227 puan) tarafından
Resimlerden ve söylenenlerden anladığım kadarıyla tertemiz kadınmış canım
0 oy
(8,431 puan) tarafından
Bende çok temiz çamaşir makinası buldum uyguna satıyodu aldım makinada hic bir sorun yok çok temiz di şans işi birazda
(227 puan) tarafından
Aynen canım sıfır alsan da elektronik işi nasip işi
(8,431 puan) tarafından
Aynen canım işallah biley olmaz temiz kulanırsın işallah
0 oy
(4,768 puan) tarafından
Ben her zaman sıfırdan yanayım bı arıza felan olsa ay acaba sıfır olsa böyle olur muydu dııye dusunmekten alamam cuunku kendımı

Ama alcak durumun da yoksa elmecbur yanı temız duruuyoe bı de hanımı ölmus dıyorsun. Bukaşık makınesı bu bı ust modelını alym demez heralde kımse. Gayet gecerli sebep güle güle kullan 
(227 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ben de senin gibi düşünüp korkuyorum inşallah kötü çıkmaz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 46 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,569 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 352 göst.
15 Aralık 2021 Aile kategorisinde Ftmdila33 (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 469 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 498 göst.

404,870 soru

12,128,514 cevap

36,492 kullanıcı

...