+1 oy
892 göst.
Diğer kategorisinde (1,351 puan) tarafından
Merhaba kızlar biliyorsunuz ki geçen hafta burda açılmış bir post vardı 2 yaşındaki bebeğe yönelik cinsel istismar olayı bir çoğumuz burdan sosyal hizmetleri aradık cimere yazdık ve sonuç kadın hesabını kapatıp ortadan yok oldu iddia büyük ihtimalle yalandı çünkü çelişkili konuşuyordu ve adres asla tam çıkmıyordu bugün adana sosyal hizmetler beni aradı ben adana seyhanın sosyal hizmetler numarasını bulamayınca adana Ceyhan sosyal hizmetleri aramıştım ve Seyhan dememe rağmen Ceyhan olarak algılayıp bugün Ceyhan da öyle bir yer yok dendi bende Ceyhan değil Seyhan dı ama sanırım iddia yalanmış çünkü kadın hesabını kapattı gitti dedim daha sonra avukatımı arayıp iddianın asılsız olduğunu ve sosyal hizmetleri arayıp asılsız bir iddiayı sunduğum için herhangi birşey olur mu dedim o da bana iddiayı ortaya atan siz değilsiniz bu yüzden sizi sorumlu tutmazlar ama işin içine polis girerse ki girebilir hanımefendinin IP adresi bulunur ve bir takım işlemler olabilir dendi sizlerde arandıysanız sosyal hizmetlerden korkmayın demek için yazdım bunu uzun oldu özür dilerim ama sormak istediğim bişey var bu kadının gerçek kimliğini bulmak ve asılsız iddiası için ceza alması için avukatımla gerekli işlemleri başlatmak istiyorum sizlerde bizde istiyoruz derseniz toplu bir dosya açtırabilirim 

12 Cevaplar

+1 oy
(3,071 puan) tarafından
Yuh o olay yalanmıymış insanların nasıl bi hayal gücü var ya
(1,351 puan) tarafından
Kadın hesabı sildi gitti her kelimesi çelişkiydi ve akıl mantık olan biri polis anne olayı onayladı ama polis bişey yapmadı diyebilir mi yada ne bileyim bir avukat aileden olmadığın için kaale alınmazsın der mi inanırmısın 3 avukatla konuştum hiçbiri öyle bişey demedi yalanını yakaladığım günün ertesi günü hesabı kapattı gitti
-Reklam-
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
Valla okur okumaz yalan olduğunu anladım yorum bile yapmadım çünkü bu sitede gerçekten cok yalan şeyler döndü zaten yazdıklarında aile biliyor ama polis bir şey yapamayız demiş dediği yerde olayın yalan olduğu belli bu yüzden yorum yazma gereği bile duymadım 
(1,351 puan) tarafından
İyi yaptın valla
0 oy
(717 puan) tarafından
Ne oldu ki ne istismarı 
(1,351 puan) tarafından
2 yaşındaki bir bebeğe 14 yaşındaki üvey abisinin istismar ettiğini görmüş ablasıyla beraber bir kadın burda post açtı polis olayı annesi onaylıyorken hiçbişey yapmamış (yersen) avukatla görüşmüş avukat aileden olmadığın için şikayetin kaale alınmaz demiş falan burda çok çelişkili şeyler söyledi ben bir iki yorumlardan yalanını yakaladım bana demediğini bırakmadı yok iste ilk bana sadece kendi avukatımla görüştüm dedi sonra iki avukatla görüştüm dedi sonra tekrar kendi avukatımla görüştüm dedi yalanlarını tek tek böyle demiştiniz şimdi böyle diyorsunuz dedim hesabıma ablam da giriyor dedi derken iki güne kalmadı hesabı kapattı gitti
(717 puan) tarafından
Resmen insanların vicdanı ile oynuyorlar iğrenç bişey bu
(1,351 puan) tarafından
Kesinlikle öyle herkesin içi parçalandı burda ama kadın laylaylom derdindeymiş
(717 puan) tarafından
Fake hesaplarla siteye girişi önlemek lazım başka türlü olmaz
(1,351 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Anamm o olay yalanmiymis yani. Nasıl bir psikoloji ile uydurup yazmış onu. Bende çok üzülmüştüm okuyunca.
(1,351 puan) tarafından
Hiçbir fikrim yok ama kafası yerinde değil akıl karı olmayan şeyler bir sürü yalan yanlış çelişkili sözler ben 2 gün Boyunca uyuyamadım gözüne uyku girmedi ama işte kiminde vicdan yok bacım
0 oy
(3,955 puan) tarafından
Ben şikayet etmedim, çünku polisin birşey yapmadan gitmesi bende soru işareti oluşturdu. Burada bir çok kadın arkadaş şikayet etti, o kadın insanların vicdani ile oynadı gerçi kadın mı erkek mi bilmiyoruz sonuçta anonim biri. Yapabiliyorsan bence şikayet et burada en azından öyle bir trolluk yapacak olan varsa o kişilere de gözdağı olur
(1,351 puan) tarafından
Admine nasıl ulaşırım olaylar çok karışık adminle konuşmam lazım
(3,955 puan) tarafından
Sol tarafta 3 cizgi var orada kullancilar kısmında admin en üstte mesaj atabilirsin
(3,955 puan) tarafından
Aşırı merak ettim umarım admin hemen doner
(1,351 puan) tarafından
Merak etme şimdi merakınızı gidericem
(3,955 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(129,776 puan) tarafından
bemzer bisi daha yasanmisti gene hesap silinmisti bu gibi durumlarda keske hesap silinmese
(1,351 puan) tarafından
Aynen direkt böyle hesabı ifşalansa gerçek adı falan o kadar iyi olur ki
0 oy
(391 puan) tarafından
Allah belasını versın en hassas duygularımızla oynayıp böyle bir şey olursa inanılmamasına sebep olacak
(1,351 puan) tarafından
Kesinlikle öyle vicdanızıma oynadı kaç kişi perişan oldu sosyal hizmetler cimer her yere yazıldı arandı
0 oy
(12,635 puan) tarafından
sen insan olarak üstüne düşeni yaptın. olay adli bakaya dönerse tabii ki kullanıcı ıp den kullanıcının yeri tespit edilir. ama keşke o postu açan kaçmasaydı
(1,351 puan) tarafından
Anonim hesaptan özel mesaj atmış ailem baskıcı o yüzden sildim hesabı ama olayın arkasındayım olay gerçek diyor bende madem komşusu tanıyordur adını biliyordur isim soy isimlerini ve Tam adreslerini vermesini yoksa burdaki kimsenin ona inanamayacağını söyledim
(12,635 puan) tarafından
dediğin gibi madem gerçek tam isim ve adres versin
(1,351 puan) tarafından
Gözde özel mesajlara gel istersen olayı şuan anlatamıyorum burdan
0 oy
(2,254 puan) tarafından
Hâlen buralardaysa bu göz ardı edilcek birşey değil gerçekse gelsin davasının başında dursun bu insanlarla beraber. Bir yola hep beraber çıkılır. İnsan yarı yolda bırakılmaz. Heleki konu 2 yaşında bir çocuksa.
(1,351 puan) tarafından
Ben artık gerçek ney bilmediğim için bu konuyu ancak avukat çözer başım derde girecekse de girsin modundayım birbirinden karışık şeyler var ortada çözülsün düğüm en güzeli
(2,254 puan) tarafından
Açıkcası ben boş bir post olabiliceğine ihtimal vermiyorum şikayet edin demişti postunda polisi karşısına alabilicek kadar deli değildir diye düşünüyorum. Bende güvensizlik yaşadım anlatımlardaki tutarsızlıktan ama ben biraz art niyetli düşündüm acaba bir annenin canını yakmaya çalışma gibi bir durummu var gibisinden ama hertürlü bulurlar wifi vs ip adresinden. Aynen öyle çok karışık gerçekten oturmayan şeyler var.
(1,351 puan) tarafından
O yüzden şikayette bulunucam eğer öyle bişey varsa zaten mahkemede patlak verir geren gerekli cezayı alır benim kötü düşünme sebebim isim vermiyor tam adres vermiyor attığı adres tam yer göstermiyor sosyal hizmetler arayıp öyle bir yer yok dedi bana ne Seyhan da ne Ceyhan da yani nasıl dediğine inanayım af edersin alay edilmiş duygularıyla oynanmış hissettim
(2,254 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısın..
(1,351 puan) tarafından
Teşekkür ederim haklı olduğumu burdaki birinden duymak iyi hissettirdi
0 oy
(767 puan) tarafından
Bence gerçekten uğraşmana değmez ona harcayacagin vakti eşinle çocuğunla gecir. Müge anlıyı falan aradım yani, cimerden şikayet açtım. Ben vicdanen yapmam gerekeni yaptım. Sende öyle. Gerisini Allah biliyor. Bu ülkede malesef Kadir Şeker davasını biliyoruz hepimiz, korumaya çalışan daha suçlu bulunuyor. Yine de vicdanlı insanlar olarak daha olmedik üstümüze düşen görevi yaptık. Buradan zaten bir daha böyle bir olay görülürse daha çok dikkat edilir artık. Admin bence mailini numarasını falan engellemeli. Tekrar hesap acamamali burda insanların duygularıyla oynadı. 
(1,351 puan) tarafından
Bilmiyorum yarın işlemlere başlayacağım hem o kız için hemde ablası için gerçekler anca öyle ortaya çıkar isim istiyorum yok adresi tam istiyorum yok e nasıl inanalım diyorum cevap yok bugün de gelmiş sorunlusun diyor davada görüşürüz artık
(767 puan) tarafından
Bize de haber ver yine post ac olur mu en azından yalan mı değil mi öğrenelim
(1,351 puan) tarafından
Tabiki tüm dava sürecini burda paylaşıcam insanlar bunu bilmeyi hak ediyor kaç kişi perişan oldu burda madem olay burda başladı burda biticek
(767 puan) tarafından
Aynen öyle ya bizimde kız çocuğumuz var çok üzüldük inşallah yalandır böyle birşey yoktur. Allah'ım korusun o çocukları
(1,351 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Olayın yalan olduğunu düşünmüyorum.Kadın ailesinden baskı gördüğünü söylüyordu.Büyük ihtimalle korkup hesabı kapattı.
(1,290 puan) tarafından
Anlamadım.Ablası niye olayım?Olay hakkında benim fikrim bu.Böyle.bir meselede birinin yalan post açacağini düşünmüyorum.Kesin aile baskısından dolayı ortadan kaybolmuştur diyorum.
(1,290 puan) tarafından
Ayrıca ben böyle korkunç birşeye tanık olsam ne pahasına olursa olsun o çocuğu kurtarmak için herşeyi yapardım.Aman ağzımızın tadı kaçmasın diyerek örtbas etmezdim.IP adresinden bulunur zaten
(1,351 puan) tarafından
Evet ailesinden baskı görüyormuş ama ailesiyle aynı evde yaşamıyor kocasıyla aynı evde yaşıyor ki tutup da telefonunu her saniye kurcalayan bir ailesi yoktur doğulu olduklarını söylüyor doğululuar bu konuda daha hassas değilimdir bu olay kan akıtmaya kadar gider söylediği hiçbişey birbirini tutmuyor çok çelikili konuşuyor üstelik çelişkili konuşmasını ortaya çıkarınca sorunlu ben oluyorum ablası olabilirmisin diye de ablası anonim hesap kullanıyor kullanıcı adın yok diye sormak durumunda kaldım hakkını helal et
(1,290 puan) tarafından
Sıkıntı yok
(1,351 puan) tarafından
Anlayışın için sağol :))
0 oy
tarafından
Cus artık yuh artık bu nasıl bir alçaklık küçücük çocuk üzerinden böyle kurgu yapılır mı ya dengesiz 
(1,351 puan) tarafından
Bilmiyorum ama şikayet edeceğim böyle bişey varsa da ortaya çıkar zaten herşey

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 138 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Evin6231 (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 282 göst.
0 oy
0 cevap 79 göst.
26 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy