0 oy
232 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (155 puan) tarafından
Kızım 21aylik 9 kilo boyu 74 endokrinoloji doktoruna mi götüreyim genetige mi sizce kaç defa çocuk doktoruna götürdüm birşeyi yok diyip gönderdiler 

7 Cevaplar

0 oy
(1,011 puan) tarafından
Doktor bişeyi yok demişse götürme bence o doktorda aynısını soyliycektir mesela benim bı arkadaşım var kendi kısa eşi kısa boylu kızida kısa zayıf sorguluyor sürekli çocuğum küçük kaldı diye senin kızın niye uzun benimki neden kısa falan diyo genetik olabilir 
(155 puan) tarafından
Ama yemiyor içmiyor iştahı hiç yok çok küçük çok zayıf
(1,011 puan) tarafından
Yemiyorsa götür mutlaka değerlerine falan bakıp ona göre vitamin iştah açıcı falan verir canım
-Reklam-
0 oy
(12,997 puan) tarafından
Endekrinolojiye götur ihmal etme ya simdiye kadar neden goturmedinki 21 aylik olmus
0 oy
tarafından
İçin rahat etmiyorsa bir götür canım ama hareketli bir çocuksa ondan da kilo almayabilir bir de kız çocukları ne kadar olsa biraz daha minyon oluyorlar ya
0 oy
(3,207 puan) tarafından
Endokrinolojiye götür benim kızımda 18 aylık 9 kg 79 cm. Alt sınırda endokrinoloji de takipli hastayız
0 oy
(20,434 puan) tarafından
Endokrinoloji ye gidiliyor sanırım. Kızım 17 aylık. Geçen ay 8400 du kilosu. Bazen ne yapsak olmuyo 
0 oy
(15,922 puan) tarafından
Sen normal çocuk doktoruna gidiyorsun onlar seni yönlendiriyor. Çocuk metabolizmasina yönlendirdi bizi doktor. 
0 oy
(308 puan) tarafından
Önce çocuk gastroenteroloji doktoruna götür detaylı tahliller yapar bağırsak midede kurt parazit vs var mi çölyak var mı bağışıklık baskılayıcı bir durum var mı diye duruma göre de tedavi önerir.  Hormonal bir şeyden ya D afarklk birmseylerden şüphelenirse o zaman endokrinolojiye yönlendirir 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 78 göst.
0 oy
5 cevap 362 göst.
2 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Yamacinannesi (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 201 göst.
+1 oy
5 cevap 110 göst.

412,722 soru

12,426,201 cevap