0 oy
219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (651 puan) tarafından
Kızımın 4 yaş aşısı var normalde hep aşılarını yaptırıyorum ama nedense bu ara aşı dan korkmaya başladım 

14 Cevaplar

+1 oy
(3,355 puan) tarafından
Korkmaya başladıysanız içiniz rahat değil biraz daha araştırmanızı öneririm 4 yaş aşısından sonra cemilefe diye bir çocuk felç geçirdi ve geçen günlerde hayatını kaybetti istagram varsa cemilefe için adalet yaz çıkar Rabbim acılarını göstermesin ama biraz sorgulamamiz lazım bazı şeyleri 
(747 puan) tarafından
Duymamıştım şimdi senin yorumunda görüp baktım alerjik bi çocukmuş galiba allahım çok acı ya. :(
-Reklam-
+1 oy
(933 puan) tarafından
Bu asi yaptırdığınız aşıların son dozlari ve tekrar aşısı. Diğer asilarda birşey olmadıysa bunda da birşey olmaz. Instagram'da ki doktorcuklar ve diğer vesveleri dinlemeyin derim. Cemil efe olayına bende çok üzüldüm ama oradaki durum doktor kaynaklı. Malesef yanlış tedavi uygulanmış. Felç vs gibi bir durum olsa Allah korusun daha önce aynı aşıları oldu o zaman olurdu
0 oy
(791 puan) tarafından
Korkma canım diğer aşılar gibi buda 
0 oy
(2,853 puan) tarafından
Auni endiseyle bende yaptirmasam mi diye düşündüm 

Allah a sığınıp uaptirdim, elhamdülillah birşey yasamadik yan etki vs
0 oy
(4,025 puan) tarafından
Bizimki 4 yaş 4 aylık, 4 yaş aşısından sonra bişey olmadı. Ateş vs yapmadı. Hal hareket değişmedi. Sendromlara girmedi:D
0 oy
(26 puan) tarafından
Biz geçen hafta yaptırdık iki kolundan oldu gece ateşlendi onun dışında bir sorun olmadı yaptır bence en ufak bir şeyde hastaneye gitsen aşı tam mi diyorlar 
0 oy
(4,553 puan) tarafından
Yaptirdim bı sikinti yaşamadım şuan 5bucuk yaşında oglum
0 oy
(19,898 puan) tarafından
Yaptırdım. Sorun olmadı. Kolu biraz şişti. O da asilardan ya da iğnelerden sonra olabilen olası bir yan etki. Doktor üzerine kolonyalı pamuk köy dedi. Tüm çocukluk aşılarını yaptırdım. Menenjit 1 doz yaptırdım sadece ama 
0 oy
(931 puan) tarafından
İki hfta once yaptırdım neden korkuyosun
0 oy
(13,092 puan) tarafından
bu son aşı zaten. tekrarlama dpzu. diğer aşılar da çocukta yan etki olmadıysa bunda da olmaz. olsa da ateş ve huysuzluk olur belki
0 oy
(751 puan) tarafından
Benim ablam şunu der bebeklerimize ya da çocuklarımıza yaptırdığımiz bu aşilar senelerdir olan aşılar korkmayın diyor. Aniden ortaya çıkan aşılardan korkun ben iki çocuğuma da yaptırıyorum aşilari hatta benim kızımda 4 yaş şuan yaptıracağım 
0 oy
(4,140 puan) tarafından
Benim de oğlum 20 kasımda 4 oldu bende daha yaptırmadım... kafam allak bullak
0 oy
(6,609 puan) tarafından
2 ay önce yaptık bir sorun olmadj çok şükür 
0 oy
(3,631 puan) tarafından
Bende bugün yaptırdım kızıma suanlik bir şey yok ebe sadece tek bir kolu sisecek biraz soğuk uygula onun dışında bir şey olmaz dedi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 55 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Efulii (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 195 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Papatya1 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 8 göst.