0 oy
1,375 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ay şimdi gelip bana sitem edersiniz çocuğu tek nasıl bırakacaksin  diye ama kızlar inancınız olsun artık o kadar yoruldum ki anlatamam 

Büyük oğlum anaokuluna gidiyor yaklaşık 10 dk lik bir mesafe ama üç yokuş çıkıyoruz küçük 2.5 yaşında sürekli onu da götürüyorum  birde yürümüyor kucağımda, oğlanın çantası da bende ama dışarısi çok çok soguk ve onunla gittigim için yarım saat de eve geliyoruz ve pert oluyoruzz hepimiz 

Birde sabah 7 de gidiyoruz genelde uyuyor oluyor içimden uyurken git gel diyorum sonra en kötü felaket senaryoları yazıyorum 

Yani ben böyle yazdım yine kendimle götüreceğim de buna nasıl bir çözüm bulmalıyım bilmiyorum ki 

Ha arabamız da yok okulun servisi de yok eşimin iş saatleri de denk gelmiyor valla şaştım kaldım artık yaa 

43 Cevaplar

0 oy
(3,041 puan) tarafından
Bebek arabası al öyle daha kolay olur en azından kucağında taşıyıp yorulmazsın ,ne kadarda uyuyor olsada evde bırakılmaz sen evden çıktıktan sonra ya uyanırsa çok tehlikeli
tarafından
Var da yokuş merdiven olduğu için kullanamıyorum
-Reklam-
0 oy
(449 puan) tarafından
Bebek arabasi al canim 

Ben bahceye bile cikamiyom cicuk lar evde iken 
tarafından
Var canım da yokuş merdivenli olduğu için kullanamıyorum
0 oy
tarafından
Sen yine de tek bırakma hiçbir şey olmasa bile travma kalabilir bizim komşu kızı böyle küçükken bı kaç kez tek bırakıp markete filan gitmiş kız uyanmış korkmuş ağlaya ağlaya bayılacak gibi olmus o gün bu gündür uyku problemi yaşıyorlar 9 yaşında kız ışıklar açık ve annesiyle yatiyo o da sabaha karşı uyurmus okulda da verimli olamiyo uyku problemi yaşadığı için bı de görsen zayıf çelimsiz sorunlu
tarafından
Ayy yok yok aklımdan geçti o kadar
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Kanguruda taşı canım. Benim kizda 11.5 kilo bende bir yere giderken kısa mesafede takıyorum. Sırtını biraz ağrıtır ama kucakla desteklersin. Sırtına çantayı alırsın bebeğini de önüne bağla. Bebeğin poposundan da elinle desteklersin yorulunca sırtına çok yük binmez. 2.5 yaş olan niye yürümüyor ben onu anlamadım bir şekilde onu yürüt annenin eli acımış hadi abine koşalım falan diye. 2.5 yaş olmuş kreş yaşı gelmiş daha ne kadar yurumeyecek kucakta gidecek 
tarafından
Hiç deme kız azıcık yürüyor yoruldum deyip daha da adım atmıyor
Aslında haklılar çok yorucu yokuşlar
0 oy
(5,489 puan) tarafından
Şartlar ne olursa olsun asla evde bırakma sonra birşey olur Allah etmezsin ömür boyu bunun vicdan azabını çekersin  
tarafından
Allah korusun öyle canım
0 oy
(5,629 puan) tarafından

Canim en azindan sabahlari taksiyle git-gel. 

Kanguru alabilirsin iyi arastir daha buyuk bebekler hatta cocuklar icinde var. 
Allah yardimcin olsun. Kesinlikle evde birakma.
tarafından
Öyle valla kanguru düşünüyorum bakalım
0 oy
(664 puan) tarafından
Yok canım birakma binbir çeşit tehlike var. Benim kızım da okula gidiyor diğeri kucak istiyor 1 yıl kucağımda hergun götürdm getirdim. En son okula yakın yere tasindik rahatladim. Ama yine de birakmadim
tarafından
Yok canım birakmicam
0 oy
(97 puan) tarafından
Anaokuluna öğlen gitsin konuşun okulla.veya durumunuz varsa özel servisler oluyor, araştırın okulda giden başka çocukla vardır belki.
tarafından
Ikinci dönem öğlen gidecek canım şimdi sınıfına çok alıştı ayiramam ya
0 oy
(1,962 puan) tarafından
Bebeğim 9 aylık. 5 günlükken okula gidip gelmeye başladık canım. 3 çocuk var. Uyusa bile kucaklıyorum. Evde bırakmaya korkarım. Çöpe giderken bile gelirler benimle. Çöpte kapıda
tarafından
Valla aklımdan geçti de bırakmıyorum gidip geliyoruz
0 oy
(303 puan) tarafından
Linç ya da sitem olarak algılama canım benim. Burada buna karsi çıkanlar senin ve bebeğinin iyiliği için söylüyorlar kimi sert dille kimi yumuşak dille ama emin ol herkes sadece olması gerekeni söylüyor...   Biliyorum çok zor bir durum ama koca bir yil bu felaket senaryolarindan bir tanesini bile yaşanmayacağını bilsen de yaşayacakmis gibi hareket etmelisin :(
tarafından
Öyle öyle canım iyi oldu aklımdan geçtigiyle kaldı şükür
0 oy
(7,175 puan) tarafından
Sana çok hak veriyorum cnm inşallah doğru yolu bulursun 
tarafından
Saol canım
0 oy
(3,435 puan) tarafından
3 yaşında kızım var aslaa aklımdan bile geçirmem bence sende geçirmem canım lınç etmek için değil tavsiye ederim 

Bebek arabası yok mu oraya koy 
tarafından
Var canım da hatta bugün denedim ama yokuşlar o kadar dik ki birde merdivenli inan çocuk elimden kayıyordu arabayla o daha kötü kucağımda gitmesi daha iyimis anladım
0 oy
(414 puan) tarafından
Servisi olan bir okula naklını gerçekleştirebilir sın oğlundan kıymetli değil allah korusum basına bişey gelse
tarafından
Ikinci dönem öğlenci olacak o yüzden idare edicem canm çocuk sınıfa çok alıştı onu da ayırmak istemiyorum mecburen dişimi sıkacam
0 oy
(13,397 puan) tarafından
Bebek arabası ve mecburen zorluk buna çözüm yok. Evde bırakma asla. Deprem anlık oldu yangın anlık.
tarafından
Var canım yokuşlar merdivenli olduğu için kullanmıyorum hatta bugün denedim elimden kayıyordu çok dik yokuş görmeniz lazım kucağımda gitmesi daha az tehlikeli cidden
0 oy
(2,240 puan) tarafından
Bebek arabası yok mu canım sar sarmala oturt içine öyle git. Daha çok küçük evde bırakılır mı hiç. Eee bu zamanda komşuya da emanet edilemez.
tarafından
Var canım yokuş merdivenli olduğu için kullanmıyorum
0 oy
(771 puan) tarafından
Allah yardimcn olsn canm yukarı bıyık aşağı sakal ne diyecek birşey bulamadım 
tarafından
Hiç deme yaaa
Saol canım
0 oy
(482 puan) tarafından
 Bebek arabası kullanıcan mecbur. Ya da çocuğunu anaokulundan aldırıcan. Küçük bi çocuğu tek başına evde bırakmaktan daha iyi seçenek. 
tarafından
Bebek Arabası var da yokuş merdiven olduğu için kullanmıyorm
Çocukta çok alıştı ona da kıyamam mecbur idare edicem bu dönem
0 oy
(3,677 puan) tarafından
Tek çare çocuğumu ana sinifindan almak olur 

Bi oglumu goturecegim diye diğer cocugumdan olamam

Allah göstermesin bi gün değil her gün diyorsun 

Ya bisey olsa uyanmasini da geçtim evde yangın çıksa bi ömür vicdan azabı mahvolursun yani 

Acı ama gerçek bu
tarafından
Öyle malesef
Oglanda çok alıştı mecbur idare edicem ben yapacak bişey yok
0 oy
(957 puan) tarafından
Bebek arabası yok mu koyup götürün geçen eltim de bırakmış bebeğini evde çocuk eltim gelene kdr uyanmış ağlıyordu kapının önünde yarım saat boyunca annesi gelip kapıyı acana kdr koyup götürün yani bebek arabasina ben bakala bile giderken iki çocuğumu kucgimda taşıyıp götürürüm hayatta bırakamam biri 3 biri 1 buçuk yaşında yazık günah çıkar bir yere düşer ağlamaktan yorulur bebek bunlar 
(957 puan) tarafından
Bırakacağın bı komşu varsa çocuğu okula o götürür
tarafından
Var canım yokuş merdiven olduğu için kullanamıyorum arabayı
Komşuya da ben bırakamam
0 oy
(4,465 puan) tarafından
Benim evimin hemen karsisindaydi okul bazen kucuk uyurdu inan bi alisim vardi 3 dk surmezdi ama kosa kosa. Ona ragmen bazen uyandigina denk gelirdi nasil aglardi. Ben o kadar uzakliga birakamazdim heralde. Benimki gibi karsida olsa neyse. 10 dk cok uzak bi mesafe. Allah korusun bisey olsa yetisemezsin.
tarafından
Öyle öyle yok aklımdan geçti de bırakmam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 203 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gece mavisi (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
14 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 131 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu

411,695 soru

12,393,798 cevap

44,020 kullanıcı

Kategoriler

...