0 oy
1,407 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ay şimdi gelip bana sitem edersiniz çocuğu tek nasıl bırakacaksin  diye ama kızlar inancınız olsun artık o kadar yoruldum ki anlatamam 

Büyük oğlum anaokuluna gidiyor yaklaşık 10 dk lik bir mesafe ama üç yokuş çıkıyoruz küçük 2.5 yaşında sürekli onu da götürüyorum  birde yürümüyor kucağımda, oğlanın çantası da bende ama dışarısi çok çok soguk ve onunla gittigim için yarım saat de eve geliyoruz ve pert oluyoruzz hepimiz 

Birde sabah 7 de gidiyoruz genelde uyuyor oluyor içimden uyurken git gel diyorum sonra en kötü felaket senaryoları yazıyorum 

Yani ben böyle yazdım yine kendimle götüreceğim de buna nasıl bir çözüm bulmalıyım bilmiyorum ki 

Ha arabamız da yok okulun servisi de yok eşimin iş saatleri de denk gelmiyor valla şaştım kaldım artık yaa 

43 Cevaplar

0 oy
(97 puan) tarafından
Vallaha ben mi yazdım acaba dedim aynısı yol süremiz bile aynı ama bırakmayı asla düşünmem kucağımda ğidiyor belim kopuyor bebek arabasına binmez
tarafından
Benim varda dik yokuşlar birde merdivenli olmuyor kullanamıyorum mecbur idare edicem
-Reklam-
0 oy
(5,564 puan) tarafından
O on dk da neler olur cocuk cami acip dusebilir agzina birsey katar bogazina takilir mudehale edecek kimse olmaz suyla oynar kovanin icine düsebilir yangın cıkabilir firini acar ... gibi gibi cocuk bu belli olmaz ne yapcagi bebek arabasindan baska caren yok canim ya esin ise giderken cocuguda okula birakcak
tarafından
Bebek Arabası var kız ama yokuşlar merdivenli olduğu için kullanamıyorm ki eşimde sabah 6 gidiyor çocuk sekizde derse çok ters zamanlar
0 oy
(896 puan) tarafından
ben olsam anaokulana göndermezdim  ki öylede olacak şuan oglum 2 yasinda kizim seneye gidceek ama gondermeyi dusunmuyorum
tarafından
Bizimkinin gitmesi birinci sınıf çıktı erteledim çünkü hazır değil bu sene mecburen gitmesi lazım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 136 göst.
0 oy
1 cevap 204 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Gece mavisi (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
14 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 132 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,150 puan) tarafından soruldu

412,323 soru

12,412,106 cevap

44,892 kullanıcı

Kategoriler

...