0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (7,809 puan) tarafından
Kızlar selam ben on senedir oturduğum evde merkezi sistem di bina yakıp kapatıyordu fakat yeni taşındığım evde kombi var dün açtım iki dakika da bir ateşliyor derece otuzda altmışa gelip kademeli olarak otuza düşüyor akabinde yeniden ateşleyip kademeli olarak altmışa çıkıyor bu bütün gece böyle devam etti normali bu mu kullananlar beni aydınlatabilir mi.

6 Cevaplar

0 oy
(1,031 puan) tarafından
Evet canım normal bir ısıtıp bir soguyor da 60 fazla değil mi ev mi büyük soğuk mu oluyor 
(7,809 puan) tarafından
Evet bana da fazla geldi aslında ama ilk kez açtım daha öyle yap dediler normali 40 sanırım ama evet evde üst kat ve büyük
(1,031 puan) tarafından
Benimde ev büyük genelde 38-40 arası yakiyorum
-Reklam-
0 oy
(74 puan) tarafından
Evet bizim öyle. Ev derecesini ayarladımı sönüyor.  Ama havalar soguk oldugu için tekrar hemen ev sogudugu için tekrar yanıyor
(7,809 puan) tarafından
Sağol canım bilmediğim için danışmak istedim yani çok sık ateşleyince korktum da ama öyle oluyormuş demek
0 oy
(4,610 puan) tarafından
Öyle oluyor canım atesleyince yukseliyor sonra düşüyor derece
0 oy
(18,297 puan) tarafından
Ev ısısı normal seviyeye gelince kombi derecesi düşüyor fakat 60 derece çok fazla değil mi ev çok mu soğuk oluyor
(7,809 puan) tarafından
Evet üst kat ilk kez dün açtım onun için yüksek başlattım ama artık kırk elli arası açarım
(18,297 puan) tarafından
Her odayı yakarsan aç kapa yapmazsan petekleri sürekli kısıp almazsan hem ev sıcak olur hem fatura sabit gelir
0 oy
(497 puan) tarafından
Bizde dublex eve taşındık 2+1 büyük ama kutu gibi yani 1 ay oluyo taşınalı eşim ilk iki gün 40-50 Arası yaktı etraf kırılsın diye sonradan 55-57 arasına aldık öyle gidip geliyor anca ısınıyor etraf daha düşüke alsak aşagı ısınmıyor birde bugün sıcaktı kapattım mesela aksam yatmaya yakın açıyorum 
(7,809 puan) tarafından
Sizde de devamlı ateşleme var mı canım bende bu konuda çok bilgisizim önce ki evinde merkezi sistem çok rahattı bu kombi olayı beni biraz evhamlandırıyor
(497 puan) tarafından
Devamlı ateşleme derken ortama göre yanıp sönüyor devamlı ateşleme yok
(7,809 puan) tarafından
Ateşleme dediğim derece düşünce tekrar yükselirken bir harlama sesi geliyor
(497 puan) tarafından
Yok cnm öyle bi ses gelmiyor  ev kiraysa ev sahibinize söylediniz mi
(7,809 puan) tarafından
Söyledim bakımı yapıldı gelen usta normal bu durum dedi ama ben emin olamıyorum
0 oy
(1,087 puan) tarafından
Kombiye uygun termostat alıp taktırırsanız rahat edersiniz yattığınız odaya göre derece belirlersiniz o oda soğumadıkça kombi çalışmaz hem tasarruf sağlar hem sıcaklatmaz yada üşütmez 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
12 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylul & Erva (3,123 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 65 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde curious (1,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 32 göst.

Kategoriler

1,440,692 soru

23,683,125 cevap

310,401 kullanıcı

...