0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
Ya cocuk telefondan görüyor oğlum canı istiyor hamburger yerler paylaşırlar döner yerler paylaşırlar durumu olan var olmayan var ben mesela param olsa çocuğuma alırım ama durumum yoksa millet yediğini paylaşırsa ben çocuğuma mahçup oluyorum her zman iyi olmuyor naddi açıdan durumumuz hamileler çocuklar canı çekiyor az önce adam hamburgerlerrr soğan halkaları hepsini almış yayin yapıyor ne bilim bence yanlış sizce? 

9 Cevaplar

+5 oy
(12,670 puan) tarafından
İzletme. Çocuğun neden onları izliyor ben onu anlamadım. Eğitici mi değil,  çizgi film mi değil,masal mı değil. Sizin onayınız dışında bu tarz içerik izliyorsa asıl sıkıntı var demektir. Çocuğa telefonu emanet edip ay bunu izlemiş ya diyecek durumdaysak aynayı kendimize de çevirmeliyiz 
(218 puan) tarafından
Yazacaklarimi yazmışsın vallahi
(268 puan) tarafından
Bunu yazıyordum bende tesadüfen yorumu gördüm
(89 puan) tarafından
Çocuğa telefon neden verilir ve bu tarz videolar izletilir bende onu anlamıyorum. Yani birinin hazırladığı yediği tüm aşamaları ile neden izlesin . Yemek mi yapacak tarif mi öğreniyor. Oyuncaklar kitaplar o kadar çeşitli çocuk aktiviteleri var ki neden telefon verilir .
(792 puan) tarafından
Ağzınıza sağlık
-Reklam-
+4 oy
(11,152 puan) tarafından
Yemek paylaşılmasını doğru bulmuyorum ama elinde telefon varken görmediği şey kalmaz vermeyin
0 oy
(157 puan) tarafından
Kesinlikle....dün 4 yaşındaki yeğenim çikolatali gofret almış Dubai çikolatasi yiyorum diye video çekiyor insanlar ne kadar anlayışsız çocuklarımızin bilinç altına öyle bir yerleşiyor ki
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Bnde yanlış buluyorum ama canım telefonda görmese TV de görüyor illa biyerde görüyor şundan pay biceyim kızım 4 e gidiyor mesela beslenme listemiz var patates kızartması günümüz var kimi Yuvarlak kizartiyo kimi parmak kimi ketçap getiriyor kimi mayonez kimi yoğurt bu bile problem oluyor ama birşey diyemiyorsun 
0 oy
(131 puan) tarafından

Valla ben genellikle noodle yerken açıyorum izliyorum :D altta asmr videosu üstte Selena :D 

0 oy
(4,768 puan) tarafından
Beb 25nyasndaym brnım bıle cekıyor ama onlara engel olamayz. Çocugumuza gmstermemeye calısalım. Allahtan kızım hıc ıstemez hatta şekerler bonınonkar görur ay kızım keşkr bızımde olsaaa felan derım o da dömü annöö der öyle çekmez şakacıktan konusuruz gercek ddışı bısey oldugunu anlıyor sanırım. 
0 oy
(14,355 puan) tarafından
Şimdi baktım da ufacık çocuklar o videoları ne diye izler Boşuna o tür şeylerle çocuğun beynini yoruyorsunuz ve olmadık yiyecekleri ödenmesine sebep oluyor 

Hamburger kızıma hiç yedirmedim dışarıda ev usulü yaptım Faydalı bir şey değil 
0 oy
(315 puan) tarafından
Bende doğru bulmuyorum yeme içme paylaşımlarını ALLAH ıslah etsin ne diyeyim cagimiz zor nerden tutsak elimizde kalıyor 
0 oy
(2,689 puan) tarafından
O yüzden özellikle sofra paylaşımı yapmak düşüncesizce geliyor bana. Biri görür canı çeker de ulasmaazsa diye korkumdan paylaşmıyorum hiç 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 239 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 174 göst.
0 oy
16 cevap 430 göst.
30 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mifamilia (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 320 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mehtapgnc (914 puan) tarafından soruldu

404,870 soru

12,128,512 cevap

36,492 kullanıcı

...