+1 oy
1,007 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Kızlar benim şöyle bir huyum var ki bence doğru olan da bu, ev içinde giydiğimiz pijama ile yatağa girilmesinden nefret ederim hemen o çarşafları yıkarım  eşim işten geldikten sonra pijamalarını giyiniyor ve temiz dahi olsa o pijamayla yatağa girdiğinde onunla tartışıyorum. Baba evindeyken de böyle ablalarım faln geldiğinde aynı şeyi yaptıklarında çok kızardım herkeste bana sen abartıyorsun derdi bu yüzden çok sorun yaşiyorum. Bana göre yatağa girilen pijama takımı ayrı olmalı, sizce abartıyor muyum? Olması gereken hangisi? 

37 Cevaplar

+2 oy
(4,910 puan) tarafından
Ben  evde dolaştığım kıyafetleri yatmadan değiştiririm. O üstle yemek yapıyorum üzerim sogan yemek kokuyorsa asla tahammül edemem sinmiştir çünkü. Yada temizlik yapmışımdır. Günlük her akşam degistirirm. Yada çok kokulu fırın yemeginden sonra da değiştirirm. Kirlide en çok benm kıyafetim olur. Bana kirli gelen hersey imha olmalı evımde de böyleyim kirli bısey bırakmam dağınıklık olabilir ama kirli olamaz. Esımde  koku konusunda çok hassas. Yemek yaparken bile cogu zmn eldiven kullanırım ete sogan sarımsaklı şeylere mesela. 
-Reklam-
+2 oy
(1,292 puan) tarafından
Abartiyorsun canim
+2 oy
tarafından
Yooo normal bence 
+2 oy
(549 puan) tarafından
Çok saçma abartılı bir durum 
+2 oy
(3,086 puan) tarafından
Bana göre abartı .başkasını bilmem. Yani eşim kendi evinde kendi yatağında rahat etmicekte nerde edicek. Sürekli annesi gibi kural koymaya gerek yok. Akşam evde toplasan kaç saat giyiyorki üzerindeki pijamayı onunla gayette rahat yatağa girebilir ben takılmam. 
+2 oy
(2,630 puan) tarafından
Kendime dert ararken ben 
+2 oy
(3,981 puan) tarafından

Ben evde giydiğim pijamayla  yatıyorum. Eltim  hemen alt katta. Yatarken ayrı şey giyiyor. Ona bakınca  kendimi  tuhaf hissediyorum:)) Ama biraz temizlik düzen takıntılı eltim. Çok da değil. Çünkü 3 çocuktan sonra saldım diyor. Çocuk olsun siz de salarsınız:D

+2 oy
(4,816 puan) tarafından
Benımde takıntım yataktan kalkınca normal günlük elbiselerimi giyerim yatağa gün boyu dolaştıklarımla asla girmem bu temizlik hastası anlamınada gelmez 
+2 oy
(3,681 puan) tarafından
Yaw Allah aşkına senin nakadar saçma düşüncelerin var 
(238 puan) tarafından
Sensin saçma
(3,681 puan) tarafından
Hahaha
+2 oy
(1,553 puan) tarafından

Abartıyorsun. Ben dışarı elbisesiyle yatağa oturandan neftet ederim ve temizlik takıntım var günlük evde ki pijamamla yatağa gürerim çünkü evimin her yeri tertemizdir koltuklarımın örtüsünü iki günde bir yıkarım evi hergün siler beyaz çorap testi yaparım :D

(2,254 puan) tarafından
Bence sen daha çok abartıyorsunn hahahah ♥️
(1,553 puan) tarafından
Ahahah kuzu bende abartıyorum ki zaten  deli deliy görünce sopasını saklarmış shsjdb
(2,254 puan) tarafından
Hahahaha :d
+1 oy
(5,503 puan) tarafından
Ayy abartmiyosunuz. Bende siz gibiyim. Ev kiyafetim ayridir,uyku kiyafetim ayridir. 

Ben anlamiyorum yani tum gun evde bile olsak en basitinden terliyoruz,yemek yapiyoruz. Ev tabi temiz ama bilemedim koltuklara kac kisi oturuyo mesela. Toz olur bilmem ne.

Bende siz gibiyim esim ve ailesi de anlattiginiz gibi. 

Benim de kizim 3 yasinda ve kendim gibi alistirdim. Asla uyku kiyafetini giymeden yatmaz. 

Ayy belki sacma gelecek ama benim evde ki coraplarim bile farklidir disardan gelince kople degisirim. 
+1 oy
(51,353 puan) tarafından
bizdede ayrı kizimin arkadaslari gelip onun yatagina oturduğunda yatak örtüsünü yikiyorum bizim bazaya da günlük ustumuzle yatmiyoruz
0 oy
tarafından
Hani çok titizsin ya canım ev temiz,pijama temiz,yatak temiz e kocan da temizdir senin altına işemiiyosa ne gerek var :D obsesyon sanırım tedavilik bir durum olabilir.
0 oy
(11,848 puan) tarafından
Bende sevmem yatarken üstümü degistirirm ama bunu kavga konusu yapmam
0 oy
(567 puan) tarafından
Bi yorumunda çocuk yok demişsin sen çocuk olunca gel o zaman konuşalım hajsjsjjsj
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Ben de hiç sevmem. Yatarken pijamami giyer yatarım. Kalkınca da esofmanimi giyerim hemen. Pijamayla ev içinde gezmem. Ama eşim öyle değil. Senin eşin gibi düşüncesi. Çocuk yokken söyledim baktım yapmıyor ben de söylemiyorum artık. 
0 oy
tarafından
Evin icinde giydigim seyle yatarim nolcak toz yok toprak yok necaset yok 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 492 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde ANKARA0606 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
7 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mervem (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 127 göst.