0 oy
48 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
Oğlum 21 aylık oğlum önceleri çok sessiz sakin kendi başına oynayan biriydi ama bu son iki aydir gücüm yetmiyor altını ayakta açıyorum uzatmaya calışıyorum kendini paralıyor birden kendini yere atıyor canını bilmiyor hiç artık dayanamıyorum öfkeme hakim olamıyorum bazen  ne yapmam lazım yardımcı olun tecrübeli anneler

1 cevap

0 oy
(874 puan) tarafından
23.aydan selamlarr benim oğlan da dediğin gibi uslu sakin bir çocuk sanardimmmm şu son 1aydir kudurdu iyicene herşeye ağlıyor tepiniyor elimden geldiğince sakın kalmaya çalışıyorum çok direnirse biraz dışarı çıkarıyorum hava alıyor dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum durduk yere ağladığı zaman hiç tepki vermiyorum ağlamasının bitmesini bekliyorum sonra alıp karşıma konuşuyorum sarılıyoruz öpüyorum asla tepkilerine tepki olarak cevap vermiyorum elimden geldğincr sakınce yaklaşmaya çalışıyorum çok zor bir dönem ama onların bu süreci en doğal süreç oldugunu da unutmamak lazım benligini kazanıyorlar. Bu süreçte en çok yorulan anneler oluyor tabiki o kadar yoruyor ki bir kamyon mal tasisam bu kadar yorulmazdim dedim dün gece eşime :) 
(9 puan) tarafından
Çok yoruldum dışarıya çıkartınca içeriye girmiyor herşeye ağlıyor morarıyor böyle üstümüzde zıplıyor telefon alıyor öyle yemek yiyor onada hak veriyorum doğdugundan beri konteyner deyiz daha yeni evimize geçtik çocuk baya bir değişti babasını tokatlıyor ağzı dolu laf ama anne baba dede mama demekten başka bir şey bilmiyorum erken mi istiyorum herşeyi acaba
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 36 göst.
9 Şubat 2025 Özel Günler & Hijyen kategorisinde Zz (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 329 göst.
0 oy
3 cevap 161 göst.
+3 oy
7 cevap 145 göst.

413,559 soru