0 oy
85 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,349 puan) tarafından
Kızlar devlet Hastanesi'ne gitmiştim doktor boş gebelik dedi son adet tarihine göre kürtaj dedi bugün özele gittim ve özelde ki doktor daha yeni bebeğin 5 haftalık görünüyor boş gebelik diyemem haftaya gel kalp atışına ve bebeğe bakalım dedi inşallah haftaya kalp atışını dinlerim dualarınızı bekliyorum 

6 Cevaplar

0 oy
önce (9,029 puan) tarafından
Kalp atışı için zaten çok erken biraz bekle öyle git
önce (3,349 puan) tarafından
Öylede canım devlette 9 haftalık dediler bana ve kalp atışı yok kürtaj yapacaz dediler son adet tarihine göre 9 haftalık görünüyor diye meğerse ultrosyona 5+4 gorunuyormus o yüzden biraz içim rahatladı
-Reklam-
0 oy
önce (669 puan) tarafından
Ben 6 haftalıkken görmüştüm bebeğimi ve kalp atışını bana da boş gebelik olabilir demişlerdi 1 hafta bekledim iyi ki de beklemisim
Devlet son adet tarihine göre 9 haftalık görünüyor ve bebebk yok dedi özelde kese daha yeni 5+4 görünüyor dedi onlar son adet tarihine göre hesaplıyor ama adet bitiyor ilişki ne gün olmuş ne Zaman hamile kalmışsın bilemeyiz bu yüzden geç döllenme olmus olabilir dedi bir hafta daha bekleyelim dedi
0 oy
önce (236 puan) tarafından
Bekle bakalım biraz 7-8. Haftada git iyice yerleşsin proteinli beslen 
Devlet son adet tarihine göre 9 haftalık görünüyor ve bebebk yok dedi özelde kese daha yeni 5+4 görünüyor dedi onlar son adet tarihine göre hesaplıyor ama adet bitiyor ilişki ne gün olmuş ne Zaman hamile kalmışsın bilemeyiz bu yüzden geç döllenme olmus olabilir dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi inşallah doludur kese
önce (236 puan) tarafından
Evet her yerde son adet tarihine göre hesaplanıyor onun için biraz bekle diyorum ben 7-8 hafta geçsin iyice büyüsün geç döllenmede olabilir
Evet canım öyle yapacam
0 oy
Kızlar bir bakın kürtaj demişlerdi özel ise kürtaj değil haftaya tekrar gel dedi 
0 oy
önce (35 puan) tarafından
6 7 haftada kalp atışı duyuluyor galiba
Evet canım haftaya çağırdı duyulur dedi baaklim şuan kürtaj diyemem hangi doktor demiş onu kese 5 +4 görünüyor dedi
0 oy
önce (86 puan) tarafından
Sat muhtemel doğum hesaplaması için geçerli . Bebek ultrasona göre kaç haftalık o önemli . 4-5 haftalık bebek bile olmuyor. Sağlıklı bilgi için 6-7 haftalık olmalı . Problem yok yani şu an . Devlet son adet tarihine göre 9 haftalık demez yanlış anlama onu sen söylüyorsun .  Doktor senin son adet tarihini nerden bilecek. Onlar ultrasonu söyler . 
Canım devlet bana son adet tarihimi sordu bende söyledim dediki son adet tarihine göre 9 haftalık olmalı ultrosyona baktı ve dediki kese var ama bebek yok yani yazıyor orda ki zaten özel deki doktor onların yazdiginada baktı e nabizdan ozeldeki doktor dedi bana onlar son adet tarihine göre hespaliyorlar ama ne zaman ilişkiye girdiğini ne zmana dollendigini bilemeyiz dedi
önce (86 puan) tarafından
Büyük ihtimalle sonraki adetten bir kaç gün önce döllenme olmuş
Olabilir canım şuan 5+4 görünüyor haftaya tekrar gidecem özele insalalh kalp atışını duyarım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
2 cevap 247 göst.
6 Aralık 2023 Aile kategorisinde Derineylem11 (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 130 göst.
0 oy
3 cevap 57 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevda01 (991 puan) tarafından soruldu

404,658 soru