+2 oy
491 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,390 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler yapıldımi yemekler menüde neler var ✨ ♥️ 

Rabbime şükürler olsun bu haftada kazasız belasız hastane işlerim bitti Sabah dengesiz bayan yüzünden kötü başladık ama güzel bitti (otobüse bindik 2 durak sonra bi bayan bindi dengesini kaybedip üzerime düştü eli hem karnımı hem bağırsak yerimi bastırdı Felaket canım yandı ağladım 2 saat ağrısını çektim  o arada eşim sarıldı birşey varmı diye soruyor kadında çok düşmedim ki birşey yok diyor o an onu orda yolmamak için kendimi zor tuttum insanlık hali herkes düşe bilir toplu taşıma araçi sonuçta ben  kullandığı kelimeye sinir oldum yanında çocuğu var diye Allah'ın dan bul dedim uzatmadim 

Hastane sonuçlarimi da merak edenler vardı bacılar bebek 34+3 haftalık ve 2 kilo 380 gram 2 ayrı uzman baktı ve ciğerleri gelişmiş tehlikeyi atlattı geçmiş olsun dedi kan aldı sonuçları yarın dr bakıp beni arayacak bu halde buraya kadar yorulma enişte de işinden olmasın dedi rabbim ne muradı varsa onu versin genel cerrahi kolonoskopi istedi haftaya salı tekrar gidicem anestezi görecek kolonoskopi yapılacak ve net bir gün verilecek doktor hazırlıklarıni yap dedi sali gittim de cuma alalım bile diye bilirmiş çünkü bağırsak ameliyatı yapacak dr izne ayrılacak beni ameliyat etmeden gitmek istemiyor 

BEN İNANIYORUM HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK RABBİMİN İZNİYLE İNŞALLAH 

image

11 Cevaplar

0 oy
(7,921 puan) tarafından

İyi iyi sevindim. Baya kilo almis prensin :) 

(4,390 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm çok şükür
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu. 

O kadına gelince insan bir özür diler bir sorar iyi mısın der 
(4,390 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun

Özür de dilemesin önemli değil ama o şekilde yorum yapması beni de.li etti
0 oy
(14,666 puan) tarafından

Kilosu iyi sağlıkla da doğar inşallah ☺️

Arkada gürültü ben kahve içiyorum :)

image

(4,390 puan) tarafından

Afiyet olsun
0 oy
(110 puan) tarafından

Hadi gözünüz aydın canım sağlıcakla yavrunu da alırsın inşallah

Çok cefa çektin evet herşey çok güzel olacak az kaldı :) 

(4,390 puan) tarafından
0 oy
(397 puan) tarafından
Canım neler tuketiyorsun kilo alımı bebek icin bende hamileyim kızım hem erken hemde kilo olarak düşük doğdu. Çok sevindim iyi olmanıza kadına sinir oldum geçmiş olsun canım 
(4,390 puan) tarafından
Ozel olarak yaptığım birşey yok cnm canım ne isterse onu yiyip içiyorum ve benim yediğim içtiğim sınırlı
(397 puan) tarafından
Anladım canım cevap için teşekkür ederim
(4,390 puan) tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(711 puan) tarafından
Saglıkla sıhhatle kucagına al cnm
(4,390 puan) tarafından
0 oy
(6,596 puan) tarafından
Maşallah maşallah desene Toprak beyin kardeşinin gelmesine az kaldı Allah sağlığınızi eksik etmesin 
(4,390 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı
0 oy
(11,935 puan) tarafından
Maşallah maşallah kilosu çok iyi canım .bir de o denilen kilodan illa ki daha fazla çıkıyor doğumda.
(4,390 puan) tarafından
Aşşa yukarı illaki oynama olur cnm oglumdada 3600 dendi 3200 filan doğdu
0 oy
(3,475 puan) tarafından
Çok mutlu oldum canım sağsalim kucağına al paşayı rabbim abisiyle tatlı tatlı oyuncak kavgası yaptı şikayetleri duyurmayı nasip etsin inşaAllah ❤(bu arada kalp koyuyorum oda dua emojisi olarak ☺
0 oy
tarafından
Cok sukuf canim bebegimi dogurdum ameliyatim guzel gecti zor gunleri atlattik diye post acmani sabirsizlikla bekliyorum 
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Oh çok şükür riskli dönem geçmiş o sana çarpan kadını da yolasım geldi hamile bir bayana çarpıp nasıl öyle diyebiliyor Allah aşkına çocuğu yanında olmasa ve orda ben olsam suratına bir tane çarpar çok vurmadım bişey yok der giderdim olsun herşeye rağmen artık derin ve güzel bir ohh çekip keyfine bak balım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
5 cevap 265 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kayab (783 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 508 göst.
13 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,390 puan) tarafından soruldu

409,903 soru

12,323,831 cevap

39,049 kullanıcı

Kategoriler

...