Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler yapıldımi yemekler menüde neler var ✨ ♥️
Rabbime şükürler olsun bu haftada kazasız belasız hastane işlerim bitti Sabah dengesiz bayan yüzünden kötü başladık ama güzel bitti (otobüse bindik 2 durak sonra bi bayan bindi dengesini kaybedip üzerime düştü eli hem karnımı hem bağırsak yerimi bastırdı Felaket canım yandı ağladım 2 saat ağrısını çektim o arada eşim sarıldı birşey varmı diye soruyor kadında çok düşmedim ki birşey yok diyor o an onu orda yolmamak için kendimi zor tuttum insanlık hali herkes düşe bilir toplu taşıma araçi sonuçta ben kullandığı kelimeye sinir oldum yanında çocuğu var diye Allah'ın dan bul dedim uzatmadim
Hastane sonuçlarimi da merak edenler vardı bacılar bebek 34+3 haftalık ve 2 kilo 380 gram 2 ayrı uzman baktı ve ciğerleri gelişmiş tehlikeyi atlattı geçmiş olsun dedi kan aldı sonuçları yarın dr bakıp beni arayacak bu halde buraya kadar yorulma enişte de işinden olmasın dedi rabbim ne muradı varsa onu versin genel cerrahi kolonoskopi istedi haftaya salı tekrar gidicem anestezi görecek kolonoskopi yapılacak ve net bir gün verilecek doktor hazırlıklarıni yap dedi sali gittim de cuma alalım bile diye bilirmiş çünkü bağırsak ameliyatı yapacak dr izne ayrılacak beni ameliyat etmeden gitmek istemiyor
BEN İNANIYORUM HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK RABBİMİN İZNİYLE İNŞALLAH