0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (167 puan) tarafından
Turkcelle başvuru yapmıstım bugun dönüş sağlandı ama daha once bu tarz çalışmadım saatleri sistemi nasıl olur eğitim veriyolar mı bilgisi olan varmı

3 Cevaplar

0 oy
(244 puan) tarafından
Evdemi çalışacaksın nasıl olacak ki 
(167 puan) tarafından
Evet online çalışılıyor
-Reklam-
0 oy
(14,937 puan) tarafından
Bana da Türk telekomünikasyon dan dönüş geldi ama girmek istemiyorum 1 ine kadar vakit var da yok ya düşününce 2 çocukla yapamam. Yengem çalıştı mail bakıyordu o çağrı değil ama çağrıda başından kalkma imkanın yok dedi 
(167 puan) tarafından
Benim de iki yaşında bir oğlum var o yüzden kararsızım eşimin çalışma sisteminden dolayı biraz rahatım ama yine de belli günlerde bir fiil ben bakıyorum çağrı merkezi için olacak galiba yarın net konuşacağız ama daha önce böyle çalışan falan var mı diye merak ettim ben de nasıl oluyor sistem nasıl işliyor hiç bilmiyorum
0 oy
(4,856 puan) tarafından
Merhaba nereden başvuru yaptınız bende home ofis arıyorum da  
(167 puan) tarafından
Kariyer  net den başvuru yaptım
(4,856 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim. Ben orada webhelpden başvur yapmıştım Akbank için aramislardi beni 3 sene önce :) tabi olmadı orası yüz yüze eğitim veriyormuş 15 gün benimde gitme imkanım olmadı umarım turkcelde öyle birşey yoktur.
(14,937 puan) tarafından
Var canım 1 hafta yüzyüze eğitimi var bende başvurdum çağırdılar gidemedim eğitime turkcell global

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 30 göst.
0 oy
0 cevap 20 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pinar95 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
3 cevap 127 göst.

Kategoriler

1,440,864 soru