0 oy
242 göst.
Aile kategorisinde (3,056 puan) tarafından

Bugün babası gitmiş oğlumu erkek öğrenci yurdundan almış oğlum bütün kıyafetlerini eve bıraktı tlfonuda birakti gitti babası bırak okumuyacak okula yazdırma dedi ben ne yaptım ne ettim oğlumu önce erkek.ogrenci yurduna yazdirdim sonrada okula çok şükür ama bugün gidip babası yurd sana göre değil demis neredeydin 3 senedir velayeti sende olmasına rağmen neden çocuğun düzeni ni bozdun oğlum seviniyor oh he okul da yok yurtta yok çok zoruma gitti hep neden anneler kötüleniyor neden içime taş koydular benim suçum anne olmakmiydi :( Gitti benimle irtibat kurmuyacakmis neden baba niye diyememis kabul etmiş beni bitirdiler yok saydilar büyüyen böyle bırakıp gidyormu 

7 Cevaplar

0 oy
(2,790 puan) tarafından
Kac yasinda oglun
(3,056 puan) tarafından
15 yaşında canım
(2,790 puan) tarafından
Tam eline gelmek isine yaramalik olmus resmen kullaniyo cocugu
(3,056 puan) tarafından
Çok zoruma gitti ama beni böyle bırakıp gitmesi tam alismisti
(2,790 puan) tarafından
Anlayabiliuorum seni kimin olsa zoruna gider emek cekiyosun zaman harciyosun o kilini kipirtmazken sen kendini paraliyorsun insallah oglunda anlar onun niyetini
(3,056 puan) tarafından
Oğlum benle gorusmemeyi bile kabul etmiş
(2,790 puan) tarafından
Illaki anlayacak biraz sabret bagrina tas
Bas dua et cok pisman olacak
-Reklam-
0 oy
(535 puan) tarafından
ahh ve cnm sende ne çektin rabbim içine ferahlık versin. Çocuklarınada hayırlı kapılar açsın üzüldüm valahi anne olmak ne kadar zor:((
(3,056 puan) tarafından
Halende çekiyorum hiç arayıp sormadı kızımı evladliktan Red etti babanız öldü sayın dedi bunları ben unutmuyorum o ne çabuk unutmuş
(535 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın öyle babayıdı. Seninde işin zor bacım çocuklarından ayrı çekiyorsun eski eşinden ayri
(424 puan) tarafından
Kızından haber varmı
0 oy
tarafından
Benim de Allah bağışlarsa iki tane oğlum var canım üzüldüm gerçekten ya :( cahillik ten hep sonra çok pişman olur da 
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Sen yinede üstüne gitme tamam oğlum istediğin gibi olsun okuma ben seni seviyorum seni aramak görmek isterim de tatlı dille Rabbim sabır versin inşallah bir yandan kızın bir yandan oğlun böyle olmuş 
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Gidersen benle görüşme bir daha mı dediniz. Benle görüşmemeyi kabul etmiş diyorsunuz
(3,056 puan) tarafından
Böyle bir cümle kullansam buraya bunları yazmazdım ben ondan otobüs kartını bile almadım ki gelmek ister görüşmek ister diye ben hep onların yanındayım kötüde olsalar ama oğlum babasına fazla düşkün
(1,509 puan) tarafından
Benle gorusmemeyi kabul etmiş deyince öyle sandım. Ergenlik döneminde fevri davranırlar aklı selim düşünmezler. Onların davranışı sizin eksiğiniz değildir ya da sizi sevmediğinden değildir. Su akar yolunu bulur. Çocuklar bize emanettir ama önce bedenimiz bize emanettir. Siz elinizden geleni yaptıysanız kendinizi yıpratmayin ergec anlar doğruyu yanlışı ayırt eder
0 oy
(809 puan) tarafından
Çocuklar cahil oluyor akillarini celiyorlar Allah büyük dua et sana ancak o yardım eder zorla olacak bişey degil
0 oy
(51,173 puan) tarafından
ergen o şimdi cok zitlasir seninle bunu fa hep kullanirlar

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 120 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
21 Ocak 2023 Aile kategorisinde MARMELAT -_- (659 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.