0 oy
143 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Arkadaşlar ben 4 senelik evliyim ama iki yıldır eşimden hem fiziksel hem psikolojik şiddet görüyorum bunun yani sıra eşim madde bağımlısı sürekli olmayan şeylerle beni suçluyor dövüyor evi terlemek zorunda kaldım artık boşanmak istiyorum ama bosanirsam beni öldüreceğini söylüyor kadın sığınmaya gittim orda kaldım ama yine çıktım boşanmak için arkadaşlar size sorum şu gerçekten çok çaresizim napacagimi bilmiyorum sürekli beni tehdit ediyor şikayetlerim var uzaklaştırma da ama hala daha tehditlere maruz kalıyorum napacam bilmiyorum bana bireyler söyleyin ne olur çok çaresizim 

3 Cevaplar

0 oy
(114 puan) tarafından
Çocuğun varmı 
(22 puan) tarafından
Çocuğum onun yanında annesi ile aynı evde
(114 puan) tarafından
Çocuğu neden almadın madde bağımlılığı var diyosun çocuk küçük olmalı kaç yaşında
(22 puan) tarafından
Evden kaçtım çocuğu alamadım onun kucağındaydı ama şu anda alamıyorum polise gittim bosanma velayet olmadan alamayız diyorlar
(114 puan) tarafından
Bak çocuğu almak istiyorsan polise gidip madde bağımlılığı var endişe ediyorum diyip şikayetçi olursan çocuk içinde uzaklaştırma alabiliyorsun biliyorum
-Reklam-
0 oy
(2,311 puan) tarafından

Ailen nerde ? Allah yar ve yardımcınız olsun cnm inan bilmiyorum biz kadınlar ne yapcaz:'(

(22 puan) tarafından
Şuan ailemin yanindayim zaten ama onlar da bisey yapamıyor
(2,311 puan) tarafından
İyi bir avukat bul boşan ondan sonra farklı şehirde akraban varsa bir süre yanlarına kaç seni unutsun inşallah valla cnm esim madde bağımlısı değil ama maalesef benim evliligimde de şiddet var :(
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Çocuğun yoksa boşandıktan sonra hiçbişeyi bahane edip yaklaşamaz yanına çocuk varsa da polis gözetiminde görme günlerinde görür onun dışında telefonuna kades uygulamasını indir ne olur ne olmaz diye Allah yardımcın olsun inşallah rahatlıkla kurtulursun o sapsız kö.pekten 
(5,353 puan) tarafından
Madde bagimlisiymis,siddet varmis. Bu sebeplerle bile cocugu gormesine de engel olabilir. Madde kullaninca ne yaptigini bilmiyo falan der zaten oyle de oluyolar.
(1,023 puan) tarafından
O zaman daha iyi olur zaten hem kadın hem çocuk rahat eder ama kades her kadının telefonunda şart maalesef artık

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
0 cevap 18 göst.
0 oy
3 cevap 92 göst.
0 oy
4 cevap 103 göst.

406,285 soru

12,181,300 cevap

36,680 kullanıcı