0 oy
124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6,100 puan) tarafından
kizlar esim antepde. baklava getirdi pazar gunu alip pazar gece geldi eve. pazartesi aksam yedik yani dun bile cekmisti baya bi serbetini. simdi bugune hepden cekmis .ne yapilir bu baklavayla. aslinda citir citir taze . ama serbet aksamdin diye kurubaklavatarzi az serbetlymis zaten. bide bugunde 2. gun hatta alindigi gunle 3 olunca cekmis iyice. napabilirim bu kalanlarla

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dolaba koy canın çekince çıkarır yersin
(6,100 puan) tarafından
o bana batar dolapda. biliyorum ya var zirt zirt yerim. simdi iki gune yiyelim bitsin kafamdan ciksin sinra diyet duzenime geceyim istiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Muhallebi. Parçalayıp üzerine dökersin çok güzel olur.
(6,100 puan) tarafından
mantikli. evde ben kuru kur da yerim yemek istemiyorum hepsini. bisey yapim degerlensin bitsin diye bir donusum yapmam lazim muhallebinolur sanirim
0 oy
(2,383 puan) tarafından
Eğer öyle yemeyecekseniz robottan geçirip kek hamuruna koy 

Ya da sen şerbet yap dök üzerine
(6,100 puan) tarafından
cekermi ki sicak degil ya tatli yeni yapilan serbeti cekermi acep.
(2,383 puan) tarafından
Çeker bence ılık olsun şerbet
0 oy
(833 puan) tarafından

nerde diyet nerde sen nerde sporr nerde baklavaaa :D

(6,100 puan) tarafından
iste esim getirdi antepden ya . dun yedik bitiriz sandim cok cesit de olunca hepsinden baydi. kaldi bitsin hemen diyet duzenine devam
0 oy
(3,028 puan) tarafından
Robotta çok az cekip magnolya yapabilirsin kremanın arasina bisküvinün yerine atarak öyle bi tarif görmüştüm en ustede çikolata eritiyodu
0 oy
(1,705 puan) tarafından
Buzluga koy. Cikarip azcik ustune serbet verip tekrar yersiniz. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
2 cevap 70 göst.
+1 oy
5 cevap 73 göst.
13 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Angelheart44 (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 113 göst.

409,700 soru

12,316,215 cevap

38,832 kullanıcı

Kategoriler

...