0 oy
68 göst.
Diğer kategorisinde (1,729 puan) tarafından
8 gün oldu dogum yapalı. Zaten hastanede hemen sut gelmediği için hemşireler cok sert bastırıyor gogus ucuna. Bebek memeyi kabul etmiyor sut gelmediği için. Sürekli bebek memeyi emsin diye mücadele ederken meme ucu yara oldu. O kadar da gümüş kapak aldım. Lansinoh krem aldım. Masacassol krem aldım. Ama hala da yara şu an. Silikon gogus ucu aldim En azından emerken canım yanmasın diye ama nafile.  Yine de canım yanıyor. 5 sene öncede bunu yaşadım. Hadi o zaman bu dediklerimi almamıştım. Şimdi her türlü önleme rağmen yine aynı. Ve emzirmek işkence oluyor. Benimle aynı durumu yaşayanlar var mi?

5 Cevaplar

+1 oy
(13,080 puan) tarafından
tahinin üstündeki yağı sür ve streçle sar. bebeği emzirmeden sil. bende o geçirdi. 
(1,729 puan) tarafından
Ne kadar sürede geçti?
(13,080 puan) tarafından
ilk gün yüzde 70 gibi 2. Gün tamamen
-Reklam-
0 oy
(926 puan) tarafından
Karbonat ve suyu karistir duzenli her emzirme sonrasi gogsunu sil

Bide terramycn krem var al onu sur gogsune strecle sar ama emzirmeden once iyice temizle yika bebege geçmesin 

Bide papatyayi demleyip ucuna surebilirsin iyi geliyor
(1,729 puan) tarafından
Deniycem cnm
0 oy
(13,592 puan) tarafından
Ayvanın çekirdeklerini ayırıp bi çay bardağına koyun üzerine de çok az şu koyun bi gün bekleyin jel kıvamındaki olunca sürün

Bir de zeytinyağı sürün ucuna ve kahverengi yerine üzerini streç film ile kapatın her emzirme sonrası sürüp kapatın 
(1,729 puan) tarafından
Gumus kapak etkili değil mi peki?
(13,592 puan) tarafından
Hiç denemedim canım
0 oy
(6,010 puan) tarafından
Vallahi bnde bir hafta oldu blyorsun süt sagdim ilk iki gün elimle hemde bir kere madecasol krem bikere de mustela krem sürdüm hastanede daha yara olmadı ama sızlıyor tutarken büyük kızımda kopuldu madecasol krem hayatımı kurtardı resmen 
(1,729 puan) tarafından
Bebek emince açıyor mu cnm
0 oy
(25 puan) tarafından
İlk çocığumda yaşadım ikincide yaşamayım diye elimden geleni yaptım gene yaşadım yarıldı bi göğsüm yarılınca zaten ne yapsan fayda etmez zamanla düzelicek, bebeklerin emmesiylede alakası var damak yapısına göre değişiyormuş ben öyle düşünüyorum 
(1,729 puan) tarafından
Aynısını yaşıyorum işte. Kendimi yetersiz hissediyorum. Mamaya da başladım. Bebeğim doymuyor çünkü
(25 puan) tarafından
Sütün varsa eme eme gelicek acısa da emzirmeye devam et çokk zor çok iyi biliyorum ağlaya ağlaya emzirmelerimi biliyorum ama geçicek bebek tuttuktan bi süre sonra uyuşuyor zaten hiç kendini yetersiz hissetme bunu yaşayan çok anne var hepsi geçicek geçiyor ama mamaya çok alışırsa bebek anne sütü gibi değerli bi besini bi daha alamaz meme ucu iyileşir ama bebek mamaya alıştıktan sonra anne sütünü başta yavaş yavaş sonra komple bırakan tanıdıklarım oldu iyi düşün derim <3

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 59 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
6 cevap 115 göst.

409,901 soru

12,323,804 cevap

39,045 kullanıcı