+1 oy
732 göst.
Diğer kategorisinde (294 puan) tarafından
Ew İşlerine Yardım Eder Mi .?

Çocuğa Bakar Mı.?

Yemek Yapar Mı.?

Romantik Mi Sewecen Mi.? :) ;)

50 Cevaplar

0 oy
(2,361 puan) tarafından

Pek romantik degldir cnm diğerleri ni yapar cok şükür :D bazen diyorum kiz olsan evde kalmazdin :D:D<3

-Reklam-
0 oy
tarafından
Evi de temizler, çocuğa da bakar. Yemek yapamaz ama kahvaltı hazırlar. Haftanın 3 günü evden çalışıyor, öğle arasinda hep oğlumuzla oynar, bazen biz 12 uyanırız onun öğlen arasına denk gelir, kahvaltı hazırlar bize. Romantiktir, sevecendir, sürpriz yapmayı hediye almayı çok sever. Canım kocam, onunla tanışmasam zaten asla evlenmeyi düşünen biri değildim, iyi ki var
0 oy
tarafından
Ev işinden hiç bir şekilde anlamaz yemek yapmayı bırak canım yeni doğum yapmistim bir tane Nescafe istedim sadece oda doğum yapalı iki gün falan olmuştu kalkamadım uykusuzluk alttaki dikişler beni bitirmisti ben yapamam ki dedi sana bakacak birini tutayım dedi 

Ama çocuk bakar bebişe o bakiyo sabaha doğru ben alıyorum romantik değildir ama kıyamet kopmasın diye en romantik adamları sollar yani :)kısaca zoraki görev gibi düşünür ve yapar 
0 oy
tarafından
düzenlendi

Ev islerine yardim etmez pek ..sadece yemek pisirir bazen ..

Çocuğa sagolsun altını bile degistirir ..oynar mama verir ilgilenir ..

Evet yemek yapar

Sevecen :)

Cok memmnuumum iyiki ama iyiki eşim ❤️

Romantiklik mesela isten her geldiginde mutlaka çikolata getitir ..sevdigim bir seyi alir buda sevecenlige mi giriyor yoksa romanyiklige mi:)

0 oy
(6,909 puan) tarafından
Ev işlerine yardım ettiği de oluyo etmediği de orta halli 

Çocuklara banyoları hariç bakar ve gözüm kapalı emanet ederim 

Yemek hiç yaptığını görmedim :D evliliğin ilk günü ve doğumdan sonra  hazır şeyleri ısıtıp getirdiydi önüme onu sayarsak yaptı 

Romantiklik çok yok onda biraz odunluk var bunu her zaman diyorum nadiren seni seviyorum der hediye alır 
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Hepsi var çok şükür birazcık Romantizm kısmında takılıyoruz onda da düşünceli aslında ama çok beceremiyor
0 oy
(626 puan) tarafından

Hahahah aslında hiç biri ama memnunum :D:D

0 oy
(13,246 puan) tarafından
Yemek yapmaz sevmez gerisi elhamdülillah. Razıyım Allah da razı olsun 
0 oy
(4,272 puan) tarafından

İşine gelirse on parmağında on marifet o yazdıkların hepsini yapar işine gelmezse benim boğmak için delirdigim dağ ayısı olur :D

0 oy
(210 puan) tarafından
Selamünaleyküm eşlerimizin sevmediğimiz yanları olsada sevdiğimiz yanları çoktur eğer olmasaydı katlanamazdık zaten.. Her gün mutlu olunmasada İyiki başımızdalar Allah yokluklarını göstermesin.. 

İlgili sorular

+3 oy
26 cevap 460 göst.
+1 oy
38 cevap 576 göst.
5 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 456 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 441 göst.

409,934 soru