0 oy
262 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,075 puan) tarafından
Kızlar oğlum 3. Sınıf aşırı akıllı ama bı okadar da yaramaz bir çocuk bugün mesela sınıfta sınav yapıldı hiç hatasız ful bitiren tek kişi benim oğlum. Ama sınıfin hepsi çok hareketli kasıtlı kimseyi dönmez incitmez ama molalarda yaramazlık yapıyor. Kaç kez uyardım sınıfın hepsi o şekil oynayınca başka ne yapabilirim falan diyor. Baktım cidden tüm sınıf koşuyor zıplıyor ordan oraya. Neyse şimdi konuya geleyim. En sevdiği arkadaşı geçen ay gelmiş demiş ki seni çok seviyorum ama annem seninle görüşmemi istemiyor ama ben yinede seninle çok eğleniyorum görüşmeye devam edelim. Oğlumda arkadaşım beni ne çok seviyor anne diye mutlu mutlu anlatıyor ama ben kahroldum çocuk benimkinden yaramaz nasıl böyle der şok oldum mudahele etmedim. Bir iki hafta geçti anne Batu artık benimle oynamıyor konuşmuyor annesi kızmış asla ahmetle görüşme konuşma diye. Tamam birdaha gorusmeyin madem dedim bnde. Geçen öğretmenler gününde yemekli kutlama vardı veliler dahil. Çocuk tam benim oğlumun yanına gelecek annesi kaş göz yapmış oğlumu göstererek gitmiceksin demiş . Oğlum şimdi söyledi anne korktum çok üzüldüm dedi. Şuan kahroldum uyku tutmuyor ne hadsiz insanlar var Allah aşkına kendi oğlu yaramaz diye etutten kovuldu benim oğlum şehirler arası sınavda derece yaptı. Ben bu kadını yarın arasam mi veya msj mi atsam napsam

7 Cevaplar

+2 oy
(1,403 puan) tarafından
Kadının yaptığı çok yanlış ben olsam çocuğunun psikolojisi için gider o kadına iki çift laf ederdim ama anlamadım şey neden sürekli oğlunun derecesi olduğunu ve başarılı olduğunu belirtiyorsun ki.Öyle olmasaydı da kadın böyle muamele edemez 
(2,075 puan) tarafından
Hayır hani sebebi oğlumun derslerini etkiliyorsun diyip duruyor ya ee benim oğlumun netleri böyleyken sen bu yaramaz senide tembel eder uzak dur bundan demesi sacma ondan belirttim. Kendi oğlu ile benim oğlumun kudurkluk seviyeleri aynı valla
(1,403 puan) tarafından
İyi de oğlun kendi çalışkan olup başkasının derslerine olumsuz etkisi olabilir ama.Diğer çocuğun dersini etkilemesi için tembel olmasına gerek yok.Yine de o kadının  öyle yapmaya hakkı yok tabi.Çocuğun psikolojisini bozuyor.Uygun dille uyarmalısın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız kadın zaten kudurmus bırak havkasin oğlun böyle biriyle zaten oynamasn yapacak bir şey yok üzülecekse böyle üzülsün kadın rengini belli etmiş 
(2,075 puan) tarafından
Cidden oğlu benim oğlumu okadar seviyor ki şuan çocuğu arkadassiz kaldı benim oğlum gayet sosyal bir cocuk. Ama ahmetle oynama o senin derslerini etkiliyor diyince tepem attı kendi oğlu daha yaramaz dersleri daha kötü. Ama arkadaşlıkları okadar güzeldi ki bayılıyordm bı insan niye karışır aklım almiyor
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Bence asla bulaşmayın kendileri bilir, çocuğa öyle hissettirecek seviyedeki bir insan size de kötü konuşur canınız sıkılır 
(2,075 puan) tarafından
Cidden aşırı çirkef bı insan o yüzden sustum bukadar laf dalaşına girilmiyecek bir insan. Ama bir oldu tamam iki oldu tamam üçüncüye baktım oğlum üzülüyor anne beni gösterdi gitme sakın onun yanına dedi kahroldum
0 oy
(4,296 puan) tarafından
Maşallah oğluna canim umarım tüm öğrenim hayatında başarılı bi yolu açık bir çocuk olur. Çok acı aslında örnek göstermesi gerekirken yaptığı tabi ki yanlış. Bence arayip konuşun uygun bir dille sorun 
(2,075 puan) tarafından
Ya inanın okadar akıllı ki konuşan herkes şok oluyor oturup kitap başında sürekli ders calismayinca bu hiç birşey bilmiyor dersin ama güzel dersleri. Okadar hareketli ki adı çıktı bı kere. Sınıfta bı kaç erkek dışında hepsi fırlama. Kendi oğlu da aynı kaç kez utandırıyor oglumu
(4,296 puan) tarafından
Oooo sebebde belli aslında kıskanıyor çocuğunuzu kendi çocuğu öyle olmadığı için cekemiyordur
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Direk harlama yerine neden diye ara sor.oglumun nesini gördünüz de.
(2,075 puan) tarafından
Aynen çünkü çok çirkef bı kadın yüz göz olmamak için bir sustum iki sustum ama yeter yani çocuğum uzulecekse yüz göz olayım
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Küçük bir çocuğu dolduran insandan herşey beklenir..30 yaşındayım babamin bize asiladigi bir anlayış vardır biz biriyle konuşmasında yada tartisinca siz karışmayın  size seslendiginde cevab verin siz kimseyle hasım düşman olmuyorsunuz derdi...eğer kasinirsa gözünüzün önünde kaşığın aksi takdirde böyleleri hep düşmanca ve hem küstahça hareketleri vardır..
0 oy
(1,220 puan) tarafından
Bence uygun bir dille konuşmalısınız yoksa hadsizligine devam eder bu kadın

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 308 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,616 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Minnosannesi (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 384 göst.