Kızlar oğlum 3. Sınıf aşırı akıllı ama bı okadar da yaramaz bir çocuk bugün mesela sınıfta sınav yapıldı hiç hatasız ful bitiren tek kişi benim oğlum. Ama sınıfin hepsi çok hareketli kasıtlı kimseyi dönmez incitmez ama molalarda yaramazlık yapıyor. Kaç kez uyardım sınıfın hepsi o şekil oynayınca başka ne yapabilirim falan diyor. Baktım cidden tüm sınıf koşuyor zıplıyor ordan oraya. Neyse şimdi konuya geleyim. En sevdiği arkadaşı geçen ay gelmiş demiş ki seni çok seviyorum ama annem seninle görüşmemi istemiyor ama ben yinede seninle çok eğleniyorum görüşmeye devam edelim. Oğlumda arkadaşım beni ne çok seviyor anne diye mutlu mutlu anlatıyor ama ben kahroldum çocuk benimkinden yaramaz nasıl böyle der şok oldum mudahele etmedim. Bir iki hafta geçti anne Batu artık benimle oynamıyor konuşmuyor annesi kızmış asla ahmetle görüşme konuşma diye. Tamam birdaha gorusmeyin madem dedim bnde. Geçen öğretmenler gününde yemekli kutlama vardı veliler dahil. Çocuk tam benim oğlumun yanına gelecek annesi kaş göz yapmış oğlumu göstererek gitmiceksin demiş . Oğlum şimdi söyledi anne korktum çok üzüldüm dedi. Şuan kahroldum uyku tutmuyor ne hadsiz insanlar var Allah aşkına kendi oğlu yaramaz diye etutten kovuldu benim oğlum şehirler arası sınavda derece yaptı. Ben bu kadını yarın arasam mi veya msj mi atsam napsam