0 oy
54 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (109 puan) tarafından
Dün hamilelik varmı diye post açmıştım bugün gece birden kanama başladı et parçaları düşmeye başladı beta 668 çıktı kanama dewam ediyor et parçaları da yarın tekrar gel dediler böyle durum yaşayan varmı yarın hastanede neler yapacaklar

3 Cevaplar

0 oy
önce (513 puan) tarafından
Sen acile git cnm kanama normal değil hamilesin bence
önce (109 puan) tarafından
Acilden geldik cnm et parçaları elin yarışı gibi 3 4 parça geldi hamilelik var yarın ultrasonla bakılan dedi şuan düşük yapiyosun herhalde dedi gönderdi ewe beni
Tutunma şansı kalmamıştır demi bu kadar et parçasına hastanede yarın neler yapicaklr kürtaj mi yapiyolr ilk defa başıma geliyor
Muayene etmeden nerden bildi seni doğum haneye alır lar kürtaj olursun USG ile bakarlar di belki iğne ile kanamani hafifletir di
Hiç bişi yapmadılar kan idrar testi alıp gönderdiler kanamam çok olduğu halde et parçaları da geliyor dedim yatış ypsamda sana bişi yapamam dedi yarın gel dedi bu halde geldim morelm çok bozuk
Şikayet et nasıl bir yer Allah'ım güç kuvvet versin kanaman çoksa yanlız kalma Allah korusun baygınlık geçirir sin
Çok canm kanamam bu kadar ağrıya siziya gönderdiler bizi ewe bir kar yağıyor zorla indik merkeze iç camisirimdan tasms üstümdeki kiyafetlere kadar gördüler hepsini genede evdeym çok zormuş cidden
Rabbim yardımcın olsun hiç üzülme sağlıklı olsa bi şekilde tutunurdu ılık duş al eşin evde ise yardımcı olsun muhakkak
-Reklam-
0 oy
önce (3,913 puan) tarafından
Canim muhtemelen dusuk yapiyorsun ve anladiklari icinde dusuk bittikten sonra muayene edip kurtaja gerek var mi bakacaklar. Icin rahat etsin istiyosan baska bir kadin dogum acile git yine de.
0 oy
önce (2,467 puan) tarafından
Bnde yaşadım 1 sene önce bnmde birden kanamam oldu gittim kan idrar istediler alttan baktılar düşük yapıyor sun dediler iğne yaptılar progestan verdiler ama düştü maalesef size nie bişi yapmadan gönder diler hayret ya ama düşük yapyrsn büyük ihtimalle gecmiş olsn bacım eğer düştü ise icerde parca yoksa kürtaj yapmazlar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 180 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
6 cevap 71 göst.
10 saat önce Diğer kategorisinde Turkuaz damla (1,749 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 33 göst.

404,648 soru