0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (171 puan) tarafından
Kızlar ayın 17 19 arası cok hafif kahverengi akıntım geldi. Ve 19unda beta 10.68 cikti 21ine 21.52 çıktı 23unde 63.88 cikti yarin tekrar kan verecektim ama 2 3 saatir sol kasıgimda ve bacagimda cok agrim var ve yine kahverengi akintim var. Sizce dusuk mu yapiyorum. Basina gelen var mi. Cok korkuyorum.

8 Cevaplar

0 oy
(66 puan) tarafından
bende yaşadım ama  düşük tehlıkem varmış  
(171 puan) tarafından
Kac haftaliksin canım. Suan napsam bilemedim :(
(66 puan) tarafından
canım benım kan pırtılaşman oldugu için kalbi durdu kurtaj oldum  bence git hastaneye ben gitmiştim  hemen ilaç verdıler kanamam  durmuştu
-Reklam-
0 oy
(324 puan) tarafından
Hastaneye gitsen daha iyi olurdu aslında için rahat ederdi kasik ağrısı normal ama kahverengi akıntı normal mi bilmiyorum hiç başıma gelmedi
(171 puan) tarafından
1. Gebelegimde ne agri ne akinti benimde basima gelmedi o yuzden bende anlamadim. Agrim hic kesilmiyor.
(324 puan) tarafından
Ben ağrı yaşadım normal o biliyorum yerleştiği için ağrı oluyor demişti doktor bana ama dediğim gibi akıntıyı bilmiyorum
0 oy
(2,372 puan) tarafından
İmkan varsa şimdi kalk git acile hamilelik basite alınmıyor 
0 oy
(890 puan) tarafından
Kan sulandırıcı verebilirler canım , en yakın zamanda kadın doğum uzmanına git sen 
0 oy
(698 puan) tarafından
Benim bı defa gelmişti oda son aydaydim ve o gün çok yurumustum diye düşünüyorum. Canım sen korkutmak kendini ama imkanin varsa acile git Rabb'im yardımcın olsun 
0 oy
(933 puan) tarafından
Tüm hamileliği kanama ile geçirdim 32 hafta progestan kullandım. Düşük olduğunda pespembe birde boşanır gibi kanama oluyor. Kahverengi kanama bunun başlangıcı oluyor genelde yani tehlikeli birşey. Müdahale edilmesi gereken birşey. Kadın dogumcunuzu arayın yarın durumu anlatin muayene eder ona göre riskli bir durum varsa iğne ve hap tedavisi veriliyor. Yerleşme kanaması vs mi diye bir danışın mutlaka
(171 puan) tarafından
Hastanedeyim suan kendi doktorum yok ama baska bir doktora muayne oldum. Kese henuz gozukmuyor karindan muaynede betaya bakicaklar tekrar kan verdim eger beta yukselmisse progeston basliycaz dedi bekliyorum
(933 puan) tarafından
Korkma canım düzenliyor progestanla. Bende çok erken öğrendim beta 52 yedi benimde kanama başladığında. Vajinal muayene olma çok gerekli olmadıkça. Birde devam ederse proluton iğne var onu vurduracaksin. Benim ilk doktorum iğne yapmamıştı düşecek bebek düşer sağlıklı gebelik olmaz demişti. 1 ay hep kahverengi kanamam devam etti. Çalışıyordum o aradada. Sonra bir sabah pespembe bı kan geldi boşaldı kan geceden eşimle kavga etmiştik.doktorumu aradım hemen sezeryani varmış 2 de gelicem dedi özel muayenehaneydi. Sabahta 6 daha saaat. O gün doktorumu değiştirdim diğer doktor hemen iğne vurdurdu 2 hafta istirahat verdi. Kanama 3 güne dinmezse diye de 5 tane iğne verdi yanlış hatırlamıyorsam 3 günde 1 vuruldum. 2.ignefe kanamam bitmişti. Ben hep çalıştıgım için kanamam ara ara oldu. İlacı öncelikle istirahat o yüzden.
(171 puan) tarafından
Insallah duzenler kuzum dedigin gibi beta degerime bKildi 192 cikti guzel yukselmis dedi fitil verdi kullanmaya basladim bakalim insallah hersey yoluna girer
(933 puan) tarafından
Progestan mi verdiği, onu hem vajinal hem ağızdan alabiliyorsun canım öyleyse haberin olsun. Çok geçmiş olsun düzelir inşallah merak etme
(171 puan) tarafından
Evet canım progestan verdi fitil olarak kullaniyorum daha etkiliymis sanirim
0 oy
(381 puan) tarafından
Beta güzel artmış ama dsha yeni hamilelikte böyle lekelenme olabiliyor işi gücü bırak uzan kalkma tuvalet dışında yarın da hemen doktora git 
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Aynı durumu geçen ay yaşadm ve düşük yaptm seni korkutmak istemem önce lekelenmem oldu koyu bir şekilde sonra iki gün icinde yoğun parça parça kanamam oldu hastaneye gittim kürtaj oldum bir gecede yattm beklemeden git derim hastaneye umarim birsey yoktur canm 
(171 puan) tarafından
Geldim canim hastanedeyim suan gebelik yeni oldugu icin kese gozukmuyor kan verdim tekrar betaya bakilcak yukselme varsa progeston basliycaz dedi sonuclari bekliyorum.
(1,564 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım iyiki gitmişsin hastaneye

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 416 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ebru yilmaz (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 198 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Birgundoguracam (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 493 göst.
26 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Misafirkullanici (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,071 göst.
5 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Sukurlerolsun (3 puan) tarafından soruldu

409,935 soru

12,325,454 cevap

39,084 kullanıcı

Kategoriler

...