0 oy
691 göst.
Diğer kategorisinde (273 puan) tarafından
Eşimden bir bardak su istedim emzirince çok susuyorum ohooo seninki de olmadı dedi onun öncesinde de havalar soğuk diye TV odasında uyuyoruz döşek ağır bel fıtığım var taşıyamiyorum fıtık sürekli kalbime vuruyor bende döşeği getir dedim ve döşeğinde üstünde kendisi uyuyor onun için ağır geldi şey istemem bende inşallah belinde fıtık çıkar o zaman anlarsın beni dedim oda bana inşallah ölürsun bu gece sağ çıkmazsin dedi iki şey istedim diyee :) o ise bana sabah kalktığımda kahvaltım hazır olsun demişti gece 20 kere kalkıp çocuğumu emziriyorum herşeyini bana yaptırıyor kendisinin benden isteği bitmez banyoya girer havlu bile götürmez çıkar benden ister çorabını kıyafetini herşeyini benden ister ben ise bir bardak su istedim diye öl dedi gerçekten ***** olan benim 3 yaş 1 buçuk yas bebeyle ev işi yemek kıyafet bulaşık herşeyi yetiştirmeye çalışıyorum bir bardak su istedim ya hep istemem de oysaki 

24 Cevaplar

+5 oy
(438 puan) tarafından
Canım en baştan alistirmissin bence artık bu işe bir dur de çünkü ilerde çocukların büyüdüğünde baba ne yaparsa çocuklar da onu yapicak sen evin annesi değil o evde bir birey değil de hizmetçisi olarak kalırsın. Herkes eli ayağı var herkes kendi işini yapsın 1 bardak su için sana öl diyorsa onun sevgisinden de şüphe ederim yani. Çay mi istiyorsan kendin al de kıyafetini havlusunu sen niye ayarliyorsun koca adam yapsın yapmıyorsa hizmetçi tutsun bı zahmet sinir oldum gece gece :)
-Reklam-
+1 oy
(101 puan) tarafından
Fazla taviz veriyosunuz bundan kaynakli ise öncelikle kendi degerinizi bilmekle başlayın 

Sonrada gece cok kalktim kahvaltini kendin hazirla kiyafetlerini özellikle çoraplarını kendin bul demekle başla ay benimde iki cocugum var hic isim yokta ona kiyafet ayarlicam azcik isini bilsin yahu ondaki can sendede var tamam hizmet guzel bisey ama b.okunu cikarmasinlar
0 oy
tarafından
Senin 2 çocuğun yokki birde kaynananin buyuttugunu sandığın çocuğunu büyütüyorsun yani 3 tane çocuğun var
(273 puan) tarafından
Kaldıramıyorum gerçekten bütün yükün omuzlarımda olmasını
tarafından
Döşeği kaldırma gitsin soğuk odada yatsın sorarsa getiremiyorum dersin sana söyledim dikkate almadin de
(273 puan) tarafından
Bana acıması yokki annesi çocuğumu taşısa annem günahtır annem hastadır diyor ama bana acıması yom
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Valla eşim öyle olsa defalarca kavga ederdik sanırım. Çok kez istedim su olsun başka şey olsun asla lafını etmedi çok şükür. İleride kimin ne olacağını bilemeyiz elden ayaktan dülerde sana muhtaç kalırsa o zaman vay onun haline
(273 puan) tarafından
Ben yemeğe otururum 20 kere kaldırır bir çay icecem derim on defa birşey ister ben de hep yapıyorum aslında akılsız olan benim herkesin eli ayağı var herkes kendi işini kendi halletsin
(4,091 puan) tarafından
Bacım sen en başta sesini çıkarmamışsın oda hamal niyetine seni kullanmış öyle alışmış bence
tarafından
Kayinpeder kaynanami sinir etti bugün o an birsey oldu ne oldu bilmiyorum kayinpederin çayı bitti çay önünde yanyanalar zaten tam kaynana çaydanlığın eline aldı tam dolduruyordu birakti kendin doldur elin ayağın tutuyor dedi birakti :D
(4,091 puan) tarafından
Hshshah kadın böyle olmayınca erkek ezdikçe eziyor en iyisini yapıyor
0 oy
(4,915 puan) tarafından
Ayy kocama bir kere daha aşık oldum şuan Ekim yararlandı bugün işini bırakıp gelmiş yara bandı getirmek için markete gitsem kendim alırdım 
tarafından
Abla senin kocani mi sormuş kızcağız ne nispet yapar gibi her yorumda koca övüyorsunuz koskocaman kadınsın :) en müko koca sizde yağlı ballı bravo tamam ama yeter :D
(1,062 puan) tarafından
Bende böyle düşünüyorum yıllar geçse de aşkımız aynı mesajı vere vere bıkmadı ablamız maşallah tamam ama şuan ne alaka
tarafından
Severim bu ablayı normalde  pozitif biri herhalde boşluğuna geldi sürekli ama sürekli över kocasını ama böyle bir postta da  koca ovulmez seninki kötüymüş al bak benimki nasıl iyi der gibi
(1,062 puan) tarafından
Aynen öyle büyüğümüz tamam ama hıc yerı degıldı burası
tarafından
Abla troll gibi ya :D
0 oy
(685 puan) tarafından
Az ye kendine hizmetçi tut de ..bu ne canim 2 küçük bebeyle alistirmissin sen.
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Essek sudan gelene kadar Her işi zorla yaptır yok öyle hersey ayağına gelmesi benim babam bile böyle değil dediğim şekil hasta olsa bile bosver az yerde burnu sürtünsun senin canında değerli sonuçta yok sesi yukselmesin diyeceksen böyle olmaya devam edersin 
0 oy
(2,451 puan) tarafından
Niye her işine kosturuyorsun sen bu herifin?
(273 puan) tarafından
Salakligimdan
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Her işini yapmış hizmetçi gibi g.tunde dolanmışsin ondan şımarmis böyle biraz geri çek kendini yazık canına 

(3,081 puan) tarafından
Bence şımartan anası büyük ihtimalle.. anneden böyle alışan çorabını bile 30 yaşına geldiği halde anneden bekleyen kişiler biliyorum. Kadında büyük ihtimalle ilk zamanlar devam etti öylece tembelliğe alıştı. Yavaş yavaş yontacaksın canım sen bunu. Ama bak tecrübeyle sabit erkekler emir üzerine eğitilmez ters teper. Huyuna giderek eğitilir keşke içinden gelerek yapsalar ama olmuyorsa iş bizde bitiyor. Anası ile eşini ayırt etmeyi öğretceksin başta.
(273 puan) tarafından
Tüp yakmayı bilmezdi ama bu sabah kalktım kendiside kalktı gitti yatakları topladı önceden yardım ederdi yine ama suç benim ona annesi gibi davranıyorum bundan sonra yapmam zaten çok hizmetçi istiyorsa tutsun kendisine isteklerini de gidip annesine söylesin annesi değilim oda benim çocuğum değil
(3,329 puan) tarafından
Aynen öyle her dediğini yapmışsın. Yakın arkadaşım öyle. Eşi ne dese yapmış şimdi en ufak şeyi yapmasa kavga çıkıyor. Kız kavga çıkmasın diye akşamın 10 unda tatlı istese yapıyor. Adam bir yemek desin ertesi gün hazir ağır yemek bile olsa, kuzenimi ve arkadaşımı yemeğe çağıralım diyor kız yorgun olsa da çağırıyor çünkü çağırmasam tartışır diyor. Ben deliriyorum bazen ama sen alistirmissin soylenme diyorum baştan çizgini koyacakt8n üstüne de kocası diyor ki SEN NE YAPIYORSUN KI yorulan çalışan benim vs. Böyle adamlara köle lazım
(3,081 puan) tarafından
Var benimde öyle tanıdığım 3 tane arka arkaya çocuğu oldu bide hepsi küçük. Suyu bile almıyor adam bağırıyor içerden su getir bana die
Kadın mafolmuş yetişmek için hepsine bide 3 tane oğlu var kocayla 4 çocuklu.
(3,329 puan) tarafından
Aynen yemek hazirlamqsan yemem diyor onun çocuğu 1 tane 5 yaşına girmek üzer. Be diyim 3 cocuk hepten zor
0 oy
(691 puan) tarafından
Ayy sinirlerim bozuldu vallahi kendini bu kadar ezdirme sen kendi kıymetinin farkında ol işte ben çayımin şekerini bile atıyor karıştırıp veriyor nasıl alısirsa öyle gider yarın birgün hastalığı var dünyanın binbir türlü hali var destek olmayacaksa hizmetçi gibi kullanicaksa ne halt yemeye evleniyo hizmetcimi lazımmış beyfendiye ?
(273 puan) tarafından
Seni niye aldım diyor bana bende hizmetçi olmak için değil aile olmak için evlendim hizmetçi istiyorsan ben gidiyorum ben yokum dedim
(691 puan) tarafından
Sen öyle diyince o ne dedi peki
(273 puan) tarafından
Birşey demedi boş boş konuşma diyor bundan başka cümlesi yok ama sabah kalkıp yatakları topladı kahvaltı hazirlamama yardım etti hiç konuşmadım kalbimi çok kırdı çünkü
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Valla en baştan yaptırcaktın, bana ailem bile kızıyordu eşime yaptırıyorum diye. Ama ben kendi bildiğimi okudum hep. Geçen hafta gezmeye gittim, eşim evde silip, süpürdü, çamaşırları astı ben eve gelip yemek hazırladım bulaşıkları halletti üstüne çay koydu getirdi. Şimdi herkes imreniyor, bende baştan yaptırmasaydım aynı sizin gibi olurdu. Bir yerden başla ama canına yazık. 
(273 puan) tarafından
Annesi yaptırmamış ki biz ilk evlendigimiz dönem sabah kahvaltısı için patates soydu bende kızarttım kaynanam diyor asla yapmaz dedim yaptı yemek yaptı kaynanam diyor niye benim yanımda yapmiyordun evimi temizliyordum eşimde yardım ediyordu bana ben süpürüyordum oda siliyordu kaynanam oğlum annene niye yapmıyorsun hiç diyordu böyle değildi yardım ediyordu ama ne oldu bilmiyorum
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Baştan kocamdır diye her dediğini yapmışsın 

Koca yatağı sen ne diye taşıyorsun ilk günden ona vermeliydin 
(273 puan) tarafından
Lohusayken o yatağı taşıdığım için belimde kayma oldu fıtığım da var gerçekten tasirsam taşırım ama canım acıyor
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Vazla yuz berilmis alistirilmis malesefki oyuzden simdi bisi istemen agir geliyor.o ondan hicbisey istemicen sandi belliki cunku herseyi ayagina geliyor.yani bacim skinti sende tamam kocamz hizmet ederiz ama okadrda dehil banyoya havlusunu goturcek kadr nebilim yemekten 20kez kalkcak kadr degil yani bunu.evde bisiler yapmasi gerektigini zamannda gosterseydn suan bunlari yasamazdn.cok uzuldm zor gervekten tekrar egitilmesi gereken bi yetiskin
0 oy
(6,892 puan) tarafından
En çok kızdığım şey bu en başta alıştırmak bu adamın eli ayağı yok mu ne demek banyosuna havlusunu bile almaz çok çok afedersin ama alışmış seni şey gibi kullanmaya yapma birde iki tane küçük çocuk zaten onların istekleri mızmızları bitmiyo ev işi bulaşık temizlik bitmiyor yapma tavrını ortaya koy bana öyle dedikten sonra işe aç giderdi herkes bir yerde sınırını koymalı 
0 oy
(51,324 puan) tarafından
çorap falan vermem alsin kendisi babam oyle gider yatak odasına gelir anneme der bana corap getir
0 oy
(639 puan) tarafından
Şaşkınlık içinde okudum ne demek bu gece inşallah sağ cikmazssin ya yapmayacaksın canım uyuya kalacaksın kendi döşeğini kendi getirsin çok sinirlendimde seni üzmek istemiyorum 
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Senden bırsey isteyence örnegın çay su bana hıc getıren yok kalk al de 

Kahvaltımı hazırla (nasıl ayıca bır söyleme şekli bu arada) dedıgınde ben hıc hazır kahvaltıya oturamıyorum kendın hallet de geç 

Bazı kavgalar edilmeli canım bir ıkı üç derken yapa yapa alışır kavga etmekten korkmayın bazen bazı seylerın duzelmesı ve karsıdanın kendıne gelmesı senınde insan olduğunu hatırlaması ıcın ufacık minicik bir cinnet geçirmek farz oluyor 
0 oy
(7,714 puan) tarafından
Hata en başta sende ne diye çocuk gibi havlusuna kıyafetini veriyorsun eli ayağı tutmuyor mu ben olsam bir çöp daha vermem asla vermem
0 oy
(2,067 puan) tarafından
İşiniz zor ... böyle adamla anlamadığım dosekde o yatıyor siz nerde yatıyorsunuz? Yok bel fıtığı için yün döşek daha saglikli onun için söyledim.sanirim sizi annesi olarak bellemis her istediğini yaptığınıza göre 
(273 puan) tarafından
Ben süngerde uyuyorum bel fıtığı için yün döşek iyiyse orda uyuyayım artık
0 oy
(909 puan) tarafından
Valla bunun önüne geçmezseniz böyle erkekler asla değişmiyor amcamda böyleydi en son boşandılar yengemle yengem dur demedikçe tepesine çıktı kadının resmen yapmayın sizde bir ananın evladısınız kendinizi ezdirmeyin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
6 cevap 260 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 130 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 569 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Semos (396 puan) tarafından soruldu