0 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (822 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar karnından sesler geliyor hafif ishali de var. Ama kıvranıyor şuan zaten ishal kusma şikayetimiz vardı Motis zincfort ve antibiyotik vermişti bide reflor aldım ama dün iyiydi bugün yine böyle oldu bugün Motis surup vermedim acaba versem.faydasi olur mu simdi

9 Cevaplar

0 oy
(2,009 puan) tarafından
Motis kusmasini önler bulanti ilaci probiyotik falan vermedi mi
(822 puan) tarafından
Reflor verdi faydaasi olmyyor ya
(1,267 puan) tarafından
Olur cnm düzenli ver
-Reklam-
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Patates haşlayıp yedir oğlum gelen hafta öyle oldu dr patates haşla yedir dedi iyi geldi 
(822 puan) tarafından
Yemiyor ki keşke yese ne yedirecegimi şaşırdım gazi varmis baya doktor öyle dedi
(146 puan) tarafından
Geçmiş olsun yüzünü yere koyup poposunu havaya doğru kaldırsın çok etkili gaz çıkarır karnını ayaklarını sıcak tut karnına masaj yap saat yönünde bacaklarını karnına doğru çekip çekip poposunu havaya kaldırsın
(822 puan) tarafından
Gazını cikartti şükür ama bitmiyor ki halsiz baya yemek yemiyor su bile zor iciyor
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Bağırsaklardanmj acaba rota varmış virüs bilmiyorum ki benim oğlumun agridiginda göbeğine elma yağı ayak altina elma yağı sürüp sıcak Su termosu koyarım karnına yakmayacak şekilde sıcak havlu cenin pozisyonunda yatırım üstünü örterim iyileşir ama önce kusmayı bastırmaniz lazım su vermeyin kuru ekmek yedirin muz patates yedirin birde yaş kaç bilmiyorum kuru kahve üstüne limon sıkın bir cay kaşığı kadar yedirib
(822 puan) tarafından
Şimdi gaita testi verdik bakicak enfeksiyonmu başka bir şey mi kuru ekmek muz pirinç patates tarzı şeyler ile besle dedi doktorumuz da şimdi. 4 yaşında canim.
0 oy
(5,800 puan) tarafından
Aynısı başıma geldı dediğin gibi kıvrandı durdu hiç birşey de yemedı sürekli kusuyodu zaten aşırı gaz var demişti Doktor zinco kullan dedı o ishal yaptı rahatladı ama kan şekeri düşmüştü bu seferde üç kere acillik oldu ateşte yaptı bır hafta çok ağır geçmişti bızde kızım 6.5 yaşında bu arada
(5,800 puan) tarafından
Evet canım ishal yaptı da karnı öyle geçti çok sancılı bır durum benım önce oğlum oldu tam iyileşti derken kızımda gece bırden kusmayla başlamıştı ıkı hafta tam çektim Allah yardımcın olsun canım yaşayan bilir insan çöküyo gerçekten
(822 puan) tarafından
Ayy valla Allah yardımcınız olsun sizinde çok zor mahvoldum
(5,800 puan) tarafından
Rabb'im acil şifalar versin canım
(4,223 puan) tarafından
Zinco bagislik guclendirir ishal kusma sonrasi verir doktorlar bağışıklığı artsın diye hatta iştah bile açıyor.
Ama demir vitamin grubu olduğu için Çinko fazlası vücutta metal birikmesi e neden olur Dr kontrolünde ve tavsiyesine göre kullanılmalı. Genelde 1 hafta max 10 gün tavsiye ediliyor
(5,800 puan) tarafından
Canım doktor bize ıshal için verdi özellikle sordum çünkü o suruptan sonra ishale çevirdi çünkü bızde kusma vardı ishal yoktu ilk başta gazı çok var dedi bunu ver ishal yapar dedı dediği gibi de oldu
0 oy
(3,226 puan) tarafından
O ishali 10 gün cektik biz evde ne halı kaldı ne bişey. Maflor şase bide zinco kullandik bitene kadar. Bir iki hafta sonra tekrar olmuştu ama o kadar ağır değildi iki gün sürdü geçti. Felâket bi salgın var yazdan beri. Bol bol yoğurt yedir ayran içir 
(822 puan) tarafından
Reflor verdi bize de günde 2 defa kullan dedi. Zinco kutusunu bitene kadar mi kullandınız. Biz de 3 aydır böyle biri bitiyo biri başlıyor nasıl bir dönem yoruldum mahvolduk kızımda
0 oy
(719 puan) tarafından
Yemin ederim cumadan beri aynı sorunları çekiyoruz dün götürdüm serum verdi yemiyor kusuyor ağlıyor acayip kokulu ishal görmeniz lazım. Karın ağrısını hiç hesaba katmıyorum bile. Daha hala çekiyoruz çocuk yorgun bitkin halsiz gece gündüz uykumuz yok 3 yaşında oğlum bu arada etkili bişey bulursanız Allah rızası için bana da diyin verdigi tek ilaç da mide bulantısı için hap o kadar 
(822 puan) tarafından
Biz  şimdi kaka tahlili verdik eğer enfeksiyon çıkarsa Zimaks diye bir antibiyotik başlatıcaz dedi.
 Reflor probiyotigi günde 2 defa sabah akşam ver dedi.
Zincfort sabah bir kaşık icircem.

Bizimde aynı kokulu ishal yeminle ya inslalah bu ilaclarimiz iyi gelir kaka tahliline gore Antibiyotik baslaticaz
Birde bi tane bağırsak düzenleyici var onu verdi ismini şimdi eczaneye gidince ogrenicem yazıyı tam okuyanadim. Bu arada benim kızım 4 yaşında. Aynı anlattiginiz gibi yemek yemiyor su bile icmiyor bitkin halsiz. Gece karnı davul gibi şişmişti öyle boyle gaz değildi yürüttuk biraz gazını öyle çıkardı.
Ama bize acildeki doktor Agumentin vermisti özele goturdugumuz doktorumuz hemen onu kes ishal tarzı şeylerde agumentin verilemez daha kotu yapar dedi. Allah kimseyi bizim burdaki acil doktorunun eline dusurmesin her gittiğimde yanlis ilaç veriyorlar bıktım burdakilerden. Keşke başta bu ozeldeki doktorumuza gitseydik
(822 puan) tarafından
Canım diğeri de Tribudat şurup Muş şimdi aldım eczaneden
Kaka tahlilinde hafif kan görülmüş korktum bende ya inşallah bu ilaçlar faydası olur
(719 puan) tarafından
İnşallah faydası olur bacım çocuk nasıl şuan
(822 puan) tarafından
Şimdi halsiz bugün serum taktırdık yok banamisin demiyor Bide üstüne öksürük krizlerimiz başladı mahvoldu kızım resmen sizde ne var ne yok
0 oy
(4,185 puan) tarafından
Sıcak su torbası koysan ağrısına iyi gelir ben hep öyle yaparım inşallah faydası olur . Ondan yoksa elinde pet şişeye kaynamış olmasın sıcak olsun o şekilde koy karnına tutsun 
(822 puan) tarafından
Agliyorum artık off ne zaman bitecek bu
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Muz yoğurt ve elma ver cnm 
0 oy
(1,959 puan) tarafından
Reflor probiyotik en entkili ishal kesici diyebilirim günde bir şase sulaman yeterli gün geçtikçe kendine gelicekdir sağlıklı günler dilerim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
0 oy
3 cevap 75 göst.
0 oy
10 cevap 267 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (3,809 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 65 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,882 puan) tarafından soruldu

411,453 soru