0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (594 puan) tarafından

Ben ip kullanamıyorum kendimde kaş kısmına. 

Ama bıyık çene muhteşem ip atarım :D
Kaş kısmını ne şekilde alıyorsunuz kızlar? Ben kaşa takıntılı biriyim de kocam için alıyorum kendisi almamı istiyor oda bakımlı biri bende bildim bileli bakim yapmayı seven biriyim. Bu kaş bıyık almak değil diğer şeyler de icinde mevcut.
O yüzden günah, alma diye fetva verilmesin...

14 Cevaplar

+1 oy
(3,164 puan) tarafından

Başka arzun yasaklı kelime varsa söyle ona göre yorum yapayım canım:D

(1,057 puan) tarafından
Nihahah :S
-Reklam-
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Yılda bir kız kardeşim yolar temizler oldu bitti 8-)

(594 puan) tarafından
Ah keşke bende yılda bir alsam.
Pala kas var aliyorsun 1 haftaya çıkıyor
(4,296 puan) tarafından
Benim yok normalde hiç almazdım kız kardeşim heves etti abla alayım abla alayim iyi al dedim şimdi tek tuk binde bir çıkıyor

Çene kısmında siyah tek tuk çıkar onlarıda cibbizi veririm kocamın eline 5 dakikada yolar oldu bitti
0 oy
tarafından
Cimbizla aliyorum ..ama en iyisi kuafore gidip aldirmak ..ben kaslarimi aliyorum sayilmaz kenardan koseden bazen cikanlari aliyorum ..

Cok ince alinmis gibi duruyor
(594 puan) tarafından
Bende çıkanları alacağım cumartesi hem doğum gününe gideceğiz hemde yemeğe davetliyiz uzamış bıyık kas ile gitmek ayıp olur
0 oy
(926 puan) tarafından
Bnim yuzumde tuy yoktur kaslarimi almam bi orta kisimda cikani cimbizla alirim 

Dudak ustumdede kenarda kahvemsi tuy olur cimbizla alirim 2 3 haftada bir o kdr
0 oy
(916 puan) tarafından
Ben iple alıyorum üst kısmını alt kısımlarını da cımbızla alıyorum canım 
0 oy
(2,620 puan) tarafından
Artık kuaföre gitmiyorum çünkü inceltiyo zaten zor çıkıyor. Bende cimbizla kendim topluyorum evde
0 oy
(1,783 puan) tarafından
İmam hanımıyım her ay fiks değişmez kaş bıyık aldırmaya kuaföre giderim.esim için süslenmende  hiç bir zarar yok insanlar okumadiklari için her duyduklarını dini bir parçası sayıyorlar
0 oy
(5,316 puan) tarafından
Ortasini ve cikanlari  cimbizla ustunu iple en son makasla duzeltiyorum bıyigimida iple alirim
0 oy
(744 puan) tarafından

Canım bende evde kendim hallediyorum malzemeler var daha demin aldım uzadıkça alıyorum ama sadece kaş bıyık alıyorum :) 

0 oy
(3,927 puan) tarafından
Kuaföre giderdim onlarda çok iyi almıyorlar kendim alıyorum, makasla kısaltiyorum, ağda bandi ile alıyorum çok küçük kesiyorum, en sonda cımbizla geçiyorum üstünde 
0 oy
(448 puan) tarafından
Benim kaşım bıyığım pek çıkmıyor kaşım çıkarsa bir iki tane çıkıyor onu da cımbızla alıyorum keşke kalın güzel kaşlarım olsaydı da sürekli kuaföre gitseydim
0 oy
(675 puan) tarafından
Ağda ile alıyorm kasımın şekline göre kesip ilk kaşı kesiyorm sonra agdayi yapıştırıyorum en sona cımbızla eksik olan yeri düzeltiyorm
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Ben kaş almıyorum beş yıldır ve çok güzel oldu kaşlarım 
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Benim kaşlarım çok seyrek az çıkar o yüzden cımbızla fazla cikarlari aliyorum. Ortasını da iple alıyorum. Ama bu ağda bantları varya onları küçük kesip onla da alabilirsin öyle de alan var.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 286 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sibelhome (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
9 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Ayseayse (3,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
15 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Berenbulut0 (68 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...