0 oy
42 göst.
Diğer kategorisinde (522 puan) tarafından
Oğlum var 1 buçuk yaşında,kizlar habire ısırma derdinde ,saç çekme ,ya ağzıyla yakaladığı an kopartiyor insanın etini ,ne yaptıysam bu huyundan vazgeciremiyorum ,sizlerde varmı bu durum ya

4 Cevaplar

0 oy
(5,444 puan) tarafından
Benim görüncemin oğlu öyleydi kaç kere oğlumu kızımı ısırdı büyüdükçe gectı .. Benım çocuklarımda hiç öyle vurma zarar verme olmadı o yüzden bilen çıkar canım umarım
(522 puan) tarafından
Kızım böyle değildi yaramazdi felan ama ısırma huyu yoktu ,kız her dakika ısırma derdinde ,kopartiyo bide ya bı girsen
(5,444 puan) tarafından
Biliorum canım diş izlerı o kadar da belli oluyo ki oglumun kolu morarmıştı çocuk diye gişede diyemiyodum
-Reklam-
0 oy
(626 puan) tarafından
1 yaş aynı sorunlar bizde de var bende bilmiyorum nasıl bırakacak özellikle saçlarımı çok çekiyor salisede yapışıyo
(522 puan) tarafından
Benimki de öyle ,peşimizde birakmiyo hiç
(626 puan) tarafından
Öyle valla bi bardak kahveyi ayakta içiyorum Uyurken bende uyuyorum çünkü dayanamıyorum artık unuturlar inşallah canım
(522 puan) tarafından
Valla anca akşam yatiyorum ,oda gece sık sık uyanıyorum.bi kızım daha var ,biri yaşta diğeri yatmıyor ,çocuk çok zor yaa,smdi kanepeye cikiyo zipliyo ediyo hiçbir iş yapamıyorum ,bir karış boyu var türlü türlü hareketleri var ,:)
0 oy
(637 puan) tarafından
Müdahale etme. Hayır deme. Hareketin üzerinde durma. Hemen dikkatini başka yine çek. Sen tepki verdikçe yapmaya devam edecek
(522 puan) tarafından
Kız onuda denedim hiç anlamiyor
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Öncelikle çocuğunuz ısırmaya yeltendiğinde izin vermeyeceksiniz engelleyin ısırmasını ısırmadan ama hayır demeyin ters tepki vermeyin sadece izin vermeyip gözlerinin içine bakıp "beni ısırmanı istemiyorum, beni ısırmandan hoşlanmıyorum" diyeceksiniz. Her yapmaya kalktığında izin vermeyip bunları söyleyeceksiniz. Aynısını saçınızı çektiğindede diyeceksiniz istemiyorum hoşlanmıyorum. Net olun. Bunu yaparak kesebilirsiniz. Onun harici çocuğun dikkatini başka yere çekmeyi doğru bulmuyorum. Kanan bir çocuk için bu evet unutturacaktır o olayı ama ilerleyen zamanlarda çocukta dikkat dağınıklığının sebebi olacaktır. 
(522 puan) tarafından
Dediğin  şekilde yapiyodum ama inanılmaz derecede inatçı bildiğini okuyor ,valla napcagimi bilemedim ,gene bu şekil yapmaya çalışacak inşallah unutur

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 227 göst.
0 oy
1 cevap 100 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 89 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nisa17 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu