0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Aramız kötü kalmasın istiyorum kimse beni hikâyesinde kötü bilmesin sizce hediye gönderimi yapayım mı ben hatalarimin farkındayım sizce ne yazayım en son onu ben kırdım şu an düşündüm ben hani biriyle kavga edince illa bir arkadaşıma sorarım kim haklı diye detaya girmek istemiyorum sizce ne yazayım bu şekilde arkadaşlar 

3 Cevaplar

0 oy
(858 puan) tarafından
içinden ne geliyorsa açık açık yaz tabi çok da uzun tutma. özür dileyeceksen de tüm samimiyetinle açık açık duygularını ifade ederek söyle. yani şöyle de desek yanlış olur bence
tarafından
Haklısın cnm
-Reklam-
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Herkesin hikayesinde iyiyi oynayamazsin insanlar işine gelmedi an sen kötüsün der ... değişmemiş bu kural gibi özünde vardır insanoğlunun nankörlük oyuzden bırak bu hikayede kötü kal herkesi memnun edemezsin sen mutluysan kafan rahatsa ozur dileme bence✓tabi✓# fikrimce
tarafından
Anladim ya doğru
0 oy
(4,063 puan) tarafından
Beni kıran biri bana hediyeyle gelirse samimi bulmam ben. Aramız iyiyken hediye alsın, kötüyken değil. Hediye üzerine özür dilemek ne kadar yapıcı olduğunuzu gösterebilir ki. Arayıp hatanızın farkında olduğunuzu bir daha aranızın bu denli açılmayacağını söyleyin daha içten daha samimi
tarafından
Anladım cnm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 82 göst.
29 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (541 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 235 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 459 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu