0 oy
211 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (362 puan) tarafından
 9 haftalik Bebeğim gündüz hiç uyumuyor kucaktan asla inmiyor kac aylik olunca biraz rahatlarim 

Veya bu ayda onunla neler yapabilirim nasil oyalarim

10 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
9haftalik derken
(362 puan) tarafından
2 ay 1 haftalik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence 3 aydan sonra rahatlarsin canim ..bebegim 3 aylik belki benim bebegim oyledir sadece ..cok rahaat ..uyuyor uyaniyor oynuyoruz geri uyuyor ..

9 haftalikken sadece konusa bilirsin onunla ..karsisinda ellerinle dans ede bilirsin ..yavaş yavas artik dis dunyayi tanimaya basliycak ellerini kesfedicek ..oynatinca gulucek eger hala gulmuyorsa ..kisacasi tepki vermeye basliycak o zamanoynamasi daha keyifli olucak 

Ben bebegim o haftalardayken ..konusuyordum oynuyordum tepki alamayinca kendi kendime oynuyor gibi oluyordum ..
(362 puan) tarafından
Canim 10 da uyaniyor sen isleri yapiyorken o nerde duruyor salincakta falanmi Benim kizim kucaktan inmiyor
Ne yapayim
Kendi kendine nasil oynuyor mesela neler yapiyor
Benim is temislik ev aldi basini gitti
(3,121 puan) tarafından
Pusette durmuyormu canım yanınaa yatırsan mutfakta mesela arada sallarsın elle tutulan yere oyuncak assan renkli çıngırak gibi
tarafından
Ana kucagi var canim oyuncagi da var ..mutfakta ben iz yapiyorsam duruyor.  .
Ama uyutucagim zaman sallanmayi biraksam hemen uyaniyor
tarafından
Zeyneb ..anakucaginda duruyor canim ..ana kucaginia asili oyuncaklar var onlari elliyor falan
(362 puan) tarafından
Bende aldim ana kucagi otamatik yandan sallamali yok hic bir sey sevmiyor bitek anne ve baba kucagi istiyir
0 oy
(711 puan) tarafından
Yarım kundak yap kendini anne karnında hissettiği için biraz daha rahat edersin
(362 puan) tarafından
Hep kundak li canim
0 oy
(7,889 puan) tarafından

Öncelikle her bebek bir değil 

Her ayın farklı sıkıntısı oluyor . 

Bnm bebeğim 8 ay 4 günlük bugün.  Dişi çıkmadı. Rahatsız 2 3 gündür.  Huzursuz buaralar.  Biran önce büyümesini istiyorum 

(362 puan) tarafından
Bende 6 aylik olsa diye gözunun icine bakiyom
Bide coklu gida alerjisi cikti sütum yetmeyecek diyede sitresim var
(7,889 puan) tarafından
Bol su iç.  Çorba iç yeter merak etme. Bnde bebek büyüse ek gıdaya hemen geçse diye bakıyordum.  Ama iştahsızlık var biraz . Bir kaşık yemek için kırk takla atıyorum:D
(362 puan) tarafından
Hic zorlamayin ac olsa yer merak etmeyin
(7,889 puan) tarafından
Her tada alışması lazım.  Büyüyünce zorlanirim
0 oy
(3,415 puan) tarafından
3 yaşında halen rahatlamadım :) nazi niyazi ağlaması krizleri bitmiyor
0 oy
(7,789 puan) tarafından
2 yaş rahatlarsın biraz 
(7,789 puan) tarafından
Ben kızım kucagimdayken iş yemek yapıyordum çok zor kucak seven bebek
0 oy
(310 puan) tarafından
Canım bebeğin çok küçük daha kendini anne karnında zannediyor senin kokunu özlüyor gaz sancısı çekiyor o yüzden kucağından hiç inmek istemiyor elbette büyüdükçe sorunları devam edecek yine kucak isteyecek diş ağrısı çekecek uyumayacak sling kullanabilirsin hem kucağında bebeğin uyur hem de işlerini yaparsın 
0 oy
(13,685 puan) tarafından
5. Aydan sonra rahatlıyorum biraz ama öyle pacamdan iner kendi oynar diye düşünme kaygıları başlıyor ataklar olur vs. Ama en azından biraz zaman tanır sana. 2.5 yaşında kızım hala oh demiş değilim 
0 oy
(19,844 puan) tarafından
Valla benim duyduğuma göre huyudukce dertleri de buyuyomus. Her gören şimdi en güzel zamanlari deyip duruyo sjshsh. 

Şaka bı yana gazlı bebekse 3. Aydan sonra biraz rahatlarsın. Sonra 6. Ayda kucak isteği ayrılık kaygısı falan derken 2 yaşa kadar gidiyo. 2 yaşta da sendrom falan var ama emzirme sonlandırıldıgi için bı parca pacandan dusuyo artikk. Asıl rahatlama 3 yaştan sonra hissediliyor. 
0 oy
(382 puan) tarafından
OTam anlamıyla 3 yaş

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
9 cevap 615 göst.
0 oy