0 oy
147 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (200 puan) tarafından
Selamun aleyküm kızlar şeker var bende şimdi de başım 1 aydır şiddetli bir şekilde ağrıyor gün içinde hergün ağrıyor doktora söyledim ölç yaz gel dedi ev sahibinin tansiyon aleti var onunkiyle ölçtüm oda tam anlamıyor kaç gündür ölçüyorim 14 15 16 çıkıyor normal mi yüksek mi tansiyonum sizce randevu alıp hastaneye gidecem ona göre 

5 Cevaplar

0 oy
önce (9,046 puan) tarafından
Yüksek tansiyon oluyor maalesef

Saatlerini yaz 

Birde olcmeden önce  10 dakika otru dinlen sonra olc
önce (200 puan) tarafından
Peki günde kaç defa ölçmeliyim saatlerini yazmadım sabah ve akşam ölçtüm
-Reklam-
0 oy
önce (253 puan) tarafından
Yüksek canım ondan baş ağrısı oluyor ilaç kullanmıyor musun sarımsak ye limon suya katıp iç düşürür 
Tansiyon kanda çıkmadı için ölçüp yazıp gelmen lazım dedi bende yeni ölçmeye başladım şeker çıkınca oda şekerden kaynaklı mı bilmiyorum 22 yaşındayım tüm hastalık birden oldu pskoljim alt üst oldu şeker ilacı kullanıyorum tansiyon ilacına başlıyacak doktor ölçüm sonuçlarıma göre limon katıp içim o zamn sarmısak yiyebilir miyim bilmiyorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım ❤️☺️
önce (253 puan) tarafından
Bendede var bunlar maalesef canım 25 yaşındayım şeker tansiyonum en yüksek 15 oluyordu bende yazdım dogumdan sonra doktor çok yüksek değil ama ilaç yazdı bazen 17 bile oluyor çok geçmiş olsun canım. Sarımsağı ağzına al hemen suyla yut bende öyle yedim eczaneden alfamet aldım ilacım bitince kontrole gitmedim daha
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim en yakın zamana randevu alacam inşallah sanada çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah
0 oy
önce (2,141 puan) tarafından
Yuksek tabsiyonun var maalesef. Limonlu su ic clk faydali oluyor dusmesinde, bide mentol tarzinseuler surunce sakaklara iyi geliyor bizde
Valla mı canım sıkıldı şeker çıktın da zor kabullenmistim  şekeri öğreneli çok olmadı buda beni üzdü üst üste geldi sanki Rabbime bin şükür yinede teşekkür ederim limonlu su içim o zamn
önce (2,141 puan) tarafından
Allah kalici hastalik vermesin, acil sifalar dilerim
0 oy
önce (3,748 puan) tarafından

13 ün üstü oldumu 1 dakika bekleme acile git hamileysen gebelik zehirlenmesi yapıyor 

Hamile değilim şuan da 15 mesela yeni ölçtüm düzgün bişey yemedim nasıl bu kadar yüksek onuda anlamadım çok teşekkür ederim randevu alim ilaç yazdirim dedim teşekkür ederim Büşra ablam morelim bozuldu
önce (3,748 puan) tarafından
Yine yüksek cnm Allah göstermesin felç eder gebelikte yüksek tansiyon dan zehirlendim kızımı kaybettim

Oğlumda doğumdan sonra yüksek tansiyon dan felç geçirdim 3 buçuk yıl oldu hayla yüzüm tam düzelmedi güldüğüm zaman özellikle çok belli olur
Ayy yorumunu okuyunca korktum en yakın randevuyu alim bu kadar tehlikeli oldunu tahmin etmedim Allah razı olsun korkmaya başladım Allah'ım sabır versin kucağına almayı nasip etsin diğer evlatlarına uzun ömür versin inşallah
0 oy
önce (2,922 puan) tarafından
Sevgi tansiyon aleti doğru ölçüyormu acaba . Sağlık ocağında ölçtürr bide canım.

Bazı tansiyon aletleri doğru çıkartmıyor.
Bende sordum doğru ölçüyor dedi sağlık oca baya Aralı bize cuma günü kan vermeye gidecem o zamn bide sağlıkocsnda ölçtürecem ama başım gün içinde şiddetli bir şekilde ağrıyor şekerden sonra tansiyon da oluyormuş
önce (2,922 puan) tarafından
Tmm canım iyi olur bi baktırt bakalım. Rabbim şifa versin . İlaçlarını ihmal etme
İnşallah doktor ilaç verirse kullanacam bakalım şimdilik sadece sabah akşam şeker ilacı kullanıyorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun ablacım ❤️

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 140 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ayten Ozdemir (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 138 göst.
20 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 38 göst.

404,803 soru

12,126,315 cevap

36,488 kullanıcı

...