+1 oy
258 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (812 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar gaita testi verdik ishal ve gazi vardi. Adenovirüs ve rotavirus negatif cikmis ama gaitada hafif kanama var dedi doktorumuz ben çok korktum başınıza geldimi doktorumuz virüsler negatif ama enfeksiyon var dedi Bı tane bağırsak düzenleyici vermiş Reflor probiyotigi vermiş birde Zincfort şurubu devam edicez ama Antibiyotik için yeni agumentini bitirdigimiz için Zimaks antibiyotiği ishal devam ederse kullanicaz. Çok halsiz yemek yemiyor afedersniz poposu ağrıyor. Gece okadar kötüymüş ki bağırsakları şişmiş baya dedi doktorumuz. Bu nasıl bir enfeksiyondur anlamadım.mahvetti kizimi

9 Cevaplar

+1 oy
(11,916 puan) tarafından
Başıma gelmedi ama korkma canım bir iğneyle hallediyorlar diye biliyorum
-Reklam-
0 oy
(606 puan) tarafından
Kızım hasta olmuştu o ara ishali vardı kanlı geldi bizde acide verdik gaita virüsler negatifti ama kan vardı ateş düşürücü verdi gönderdi sabah çocuk dr götürdüm o antibiyotik verdi çok şükür geçti
(606 puan) tarafından
Bizde de iştah kesildi mama içmiyordu asla zinko verdi iştahını da açar dedi hepsini kullandım ben
(812 puan) tarafından
Öyle evet bekle dedi şimdi beklicem agumentin kullandık çünkü sanırım ondan bekle dedi ama bana kalsa hemen baslicam dayanamıyorum yavurumun böyle olmasına içim parçalandı az önce yine kustu baya off ne yapayım ben
(606 puan) tarafından
Ya onlar hasta olunca insanın canından can gidiyo keşke hiç hasta olmasalar
(812 puan) tarafından
Evet öyle vallahi mahvoldu kızım yarın ishali devam ederse kullanalim dicem Zimaks i
(606 puan) tarafından
Dr dediğine bişiy diyemem bi bildiği vardır kullamma demiştir canım ama prebiotiği ver belki o işe yarar
0 oy
(812 puan) tarafından
Kızlar başınıza geldimi
0 oy
(812 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar makati çok ağrıyor ya ne yapicam Allah rızası için bana da yardımcı olun
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Benim kızımda da vardı. Biz de rota ve adenovirus negatifti ama benim kızım amipli dizanteri olmuş. Bir ay neler çektik. Bir de kızım antibiyitik incinde de ishal oluyor üstüne oda eklendi . Bir ayda zor kendine geldi.
(2,102 puan) tarafından
Test yapmadı ben bezinin fotoğrafını gösterdim direkt anladı zaten.
(812 puan) tarafından
Öylemi nasıldi kakası acaba bizimki mukuslu çıktı
(2,102 puan) tarafından
Mukuslu kanlı ishaldi. Ilk gün normları ikinci gün çok fazla artmaya başladı ve su içse çıkarıyordu ve kaka yaparken karni çok ağrıyordu iki büklüm oluyordu yavrum çok ağlıyordu ama ilaçlarını düzenli kullanınca 3 günde sancısı geçti. 5. Günde de ishali geçmişti aslında ama bu seferde antibiyotik kullandığı için ishal başladı 5 günde o devam etti. Ama kusma yoktu bizde. Doğru dürüst bir şey yiyemedi çok zayıfladı
(812 puan) tarafından
Siz kanlı gorebiliyormuydunuz ben hiç farketmedim ama gaita testinde çıkmış. Çok geçmiş olsun aynı tarif ettikleriniz kıvranıyor şuan ağrıdan nasıl sabah olucak bize bilmiyorum
(2,102 puan) tarafından
Evet canım. Açık pembe renkli su gibi kan da oluyordu . Ben sabahlara kadar kucağımda gezdirdim iki gün hiç uyumadım. Çok kötüydü gerçekten. Pis sudan yada aynı hastalığı taşıyan biri tuvalete girip elini yıkamazsa ve dokunduğu yere dokunursan da bulaşırmış. Biz iki gün önce oyun alanına götürmüştük avm de muhtemelen ordan birinden kaptı
0 oy
(2,102 puan) tarafından

image

bak canım zimaks hariç diğer üçünü kullandık. Zimaksi acil doktoru yazdı onu özelde ki kullanma dedi . Zaten flagly amipli dizanteriyi vücuttan atmak için kullanıyor. Maflor probiyotik bağırsak düzenleyici zinco işe bağışıklık güçlendirici . 
(812 puan) tarafından
Maflor ile reflor aynı işlevde deme şimdi dokora gidiyoruz ne versem kusuyor yemiyor birşey halsiz deli olcam dicem flagly yazin
(2,102 puan) tarafından
Evet aynı canım.  Doktordan gelince yaz
(812 puan) tarafından
Serum taktırdık kani temiz ama kaka tahlilinde enfeksiyon var dedi acil doktoru antibiyotik kullanın başlayın diyor ama çocuk doktoru kullanmayın diyor ben hangisini yapicam bilmiyorum
0 oy
(2,102 puan) tarafından
Canım ne yaptın çocuk nasıl oldu toparladı mı biraz?
(812 puan) tarafından
Evet canım biraz daha iyi şimdi ishali kusması bitti ama karın ağrısı geçmiyor masaj yapıyorum sıcak su torbası koyuyorum
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Aynısı oldu reflorr ve zinco şurup ile bir kaç güne toparladı. Antibiyotige gerek duymadı çünkü kanında bir şey çıkmadı. Kaka da virüs çıktı. Bağırsak düzenleyici yeterli oluyor. 
(812 puan) tarafından
Evet bizede reflor ve Zinco verdi ama zincoyu içemiyor oguruyor onu içince siz kaç gün verdiniz. Bizdede kakada enfeksiyon çıktı kan temiz olunca vermedi antibiyotik
(7,773 puan) tarafından
Benim kızımda zinco çok uyku yaptı bu yüzden 2 gün verdim sadece
(812 puan) tarafından
Bende öyle 2 gün tek icirebildim. Karın ağrısı oluyor ara ara sadece
0 oy
(1,210 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 49 göst.
5 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EceAtlas (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
8 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde eskilerdennn (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 359 göst.
21 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulgul5555 (54 puan) tarafından soruldu

409,029 soru

12,293,950 cevap

38,284 kullanıcı

Kategoriler

...