Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_42e173df9295d72dc17fe6bbbc325558, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kahve ve Kitap Eşliğinde Keyifli Sohbetler İçin Hazır Mısınız?-Kültür-Sanat
0 oy
160 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (2,734 puan) tarafından

Haydi hanımlar 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Afiyet olsun ..
(2,734 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ev işleri bitti basım ağrıyor böyle mola vereyim dedim
tarafından
Benim de kizim sallanmasa hemen uyaniyor malesef bulasiklar yerlesilmeli ..telefondan da cikamadim kaldi
tarafından
Rabbim sifa versin
-Reklam-
0 oy
tarafından

Buradayken nasıl kitap okuyacaksın:)

(2,734 puan) tarafından
Okuyorum canım
0 oy
tarafından

image

kardeşim geldi cay koydum çay icicez 

Afiyet ollsunn

tarafından
Esmaaa ..siz ailecekmi guzelsiniz kiz ..kardesin de cok guzel
(2,734 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ben de kardeş yok tek takılıyorum
tarafından
Sağol canim oda yeni geldi ama oğlanın hareketliliginden kaçacak gibi duruyor ajsj

Sekerrlik o senin güzelliğin askim
0 oy
(1,959 puan) tarafından

Bizde ailecek hastayız ara hastalığı grip ****:'( daha hicbisey yapmadım elimi bile sürmedim herşey beni bekliyor nereden başlayacağımi bilmiyorum bende bi kahve içeyim basliyim bari 

(2,734 puan) tarafından
Geçmiş olsun bitki çayı iç istersen ufak ufak yaparsın
0 oy
(4,392 puan) tarafından
İstifadeli olsunn. Ben de akşam okuyacağım inşallah gündüz uykusu yapmadı erken uyur diye umut ediyorum 
0 oy
(7,409 puan) tarafından
Yasin pişgin'in kitaplarını çok severim,bu kitabı da favorilerimde duruyor inşallah en kısa sürede alıp okumak nasip olur istifadeli olsun.
(2,734 puan) tarafından
Çok güzel bir kitap gerçekten namaz ile ilgili kısmı çok güzel namaz kılmak isteyip kilamayanlar okusun çok fayda gorurler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 175 göst.
+2 oy
8 cevap 163 göst.
+3 oy
20 cevap 590 göst.
0 oy
2 cevap 227 göst.

413,913 soru

12,458,657 cevap

46,595 kullanıcı