0 oy
552 göst.
Aile kategorisinde (62 puan) tarafından
Kizlar merhaba.az once arkadasim geldi komsu otururken laf acildi konustuk. Insanlarin instagrama kahve storisi koymasi ne bilim cay vs cok sacma dedi. Fenomem olanlari anliyem ama diger kisiler yapinca sacma geliyo filan dedi. Bi iki kere bnde kahve icince etiketledim onu paylasmadi kendii. Bnde arada kahve storusi cekerim gunluk bikac resim atarim gezdigim yerlerii. Bana laf soktu sanki. Bende dedim bnce guzel yani insan mutlu oluyosa paylasir dedim. Siz paylasir miisinz instagramda filan

26 Cevaplar

0 oy
(298 puan) tarafından
Kusura bakmayın ama sürekli sürekli bunu yapmak çok ahmakça geliyor bana. Bı tanıdığım haftada en az 2-3 defa paylaşır. Başka biri çay çekirdek olsa paylaşır öyle bomboş ne yani bu? Paylaşmam hayatımda tek tük paykaşmısımdır o da maksat söze arka plan olsun ya da yanımdaki uzaktan gelmiş bir şarkıyla yanında oldugumu paylaşmak istemişimdir o kahve fotoğrafını eklemişimdir
-Reklam-
0 oy
(52 puan) tarafından
Bana asıl paylaşım yapmayanlar saçma geliyor madem paylaşım yapmayacaksınız neden sosyal medyanız var sonuçta sosyal medya paylaşım yapmak için oluşturulmuş bir platform 
0 oy
(4,804 puan) tarafından
Bana güzel gelıyor bakması ben paylasmam dışsrı cıkmıssam guzel bı fotograf çekmıssem paylasırım. Bı arkaeaşm var sacımı raramaya basladıgını cocugyb dısıını fırcalarıgını temzlık yaptıgını herseyını paylasıyor. Bana göre en saçması gelen hedıyeyı tesekkr ederıım bılmem neyım dıye paylasmak. Baştan s3gsteriş
0 oy
(2,024 puan) tarafından
Ben genel olarak yiyeceğin ve içeceğin paylaşılmaması taraftarıyım ya.. Bilmiyorum..
0 oy
(17,096 puan) tarafından
Yani ben kendi içtiğim kahveyi tek başına fincan olarak paylaşmayı saçma buluyorum ama arkada kar ya da yağmur manzarası varsa veya biri ile beraber içiyorsam paylaşırım onun dışında ben mantıklı buluyorsam kim ne düşünüyor umursamam. Bana da çok saçma gelen bir sürü paylaşım var 

Yol paylaşmayı 

Başka arkadaşının doğum gününü kendi gelinlikli fotosu ile paylaşmayı 

Sürekli yediğini içtiğini paylaşmayı 

denizde ayak  fotosu paylaşmayı 

Aynı düğün nişan fotolarını bin kere paylaşmayı çok saçma buluyorum ama insanlar paylaşıyor hiç laf sokmak aklıma gelmedi :) 
0 oy
(128 puan) tarafından
Selamünaleyküm :))

Yediğiniz içtiğiniz şeyleri paylaştığınız da herkes görüyor öncelikle göz hakkına giriliyor ondan sonra da herkes gördüğü misal kahve ye bütün hastalıklar giriyor kim ne kadar gördüyse o kadar hastalık giriyor o yşyeceğe sonra da üstüne siz onu yiyip içiyorsunuz bunu bilmenizi istedim.. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 844 göst.
29 Haziran 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 417 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 120 göst.
3 Mart 2024 Aile kategorisinde Ozlemadayldrm48 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.