0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (2,081 puan) tarafından
Kızlar oğlum 28 aylık   ikinci çocuk istiyoruz erken mi diyorum şuan okul okuyorum ilerde çalışmak istiyorum şimdiden yapsam ozamana kadar büyütmek daha mantıklı geliyor erteledikçede baya ertelenecek 

Siz olsanız napardınız? 

12 Cevaplar

0 oy
(401 puan) tarafından
Hem okul okuyup hem de iki çocukla ders çalışmak seni çok yorar canım . Kendine güveniyorsan ve destek olanın varsa sizin kararınız 
(2,081 puan) tarafından
Okul zorlamıyor ama git gel zorlar haliyle bilemedim yardım edenim var büyütmek için
-Reklam-
0 oy
(3,923 puan) tarafından
Hem okul hem çocuk hem hamilelik çok zorlar. Bunun kararını sizin vemreniz lazım. Yaşam dinamiğiniz nasıl buna ayak uydurabilecek misiniz eşiniz destek olacak mı 
(2,081 puan) tarafından
Tek büyütmicem kaynanamda görümcelerde yardım eder oğlumda çok destek oldular
0 oy
(6,520 puan) tarafından

2 çocuğa bakabilirsen yap 

Ben ara verdim 7 yıl sonra oldu 2.bebegim :)

(2,081 puan) tarafından
Kaynanam var yardım edecek bilemedim yaaa 7 yıl sonra zor olmadı mı
(6,520 puan) tarafından
Biraz zor oldu ama pespese daha zor olur .
0 oy
(2,081 puan) tarafından
Fikrinizi söyleyin lütfen kızlar :) 
0 oy
(6,741 puan) tarafından
Yani erteledikçe rahata eriyorsun sonra da istemiyor insan kendini hazır hissediyorsan yap gitsin ☺
(2,081 puan) tarafından
Ahaha işte eşim çok istiyor bende istemiyor değilim yaa erken yapmak mantıklı geliyor işte inşallah zorlanmam tabi nasipte varsa bakalım❤
0 oy
(15,384 puan) tarafından
Hangi bölüm okuyorsun kaçıncı sınıftasın. Bebek olunca zorlanır misin. Sonrasında kpss falan olacak mı. Hepsini göze alıp plan yap. İsteyince hemen oluvermiyor zaten bebek. Ben olsam yapardım ikinciyi. 2 sene zorluk çeksen sonrasinda rayına oturtursun. 
(2,081 puan) tarafından
İslami ilimler 2. Sınıfım kpss vs istiyorum inşallah nasip olursa işte şuanda çalışmam ki atanmam çok zor 3-4 yıla anca aradan çıksa güzel olur aslında ertelesem 3-4 yıl sonra çalışsam bu sefer asla yapamam
0 oy
(14,393 puan) tarafından
2 çocukla okul okumak çok zor olur 
(2,081 puan) tarafından
Evet ama ertelesem bu sefer çok fazla ertelemek  zOrunda kalıcam aradan çıkarsammı diye düşünmüyor değilim
0 oy
(12,216 puan) tarafından

Tek kalsın bosver :D

(2,081 puan) tarafından
Tek istemiyorum ya ahaha :)
(12,216 puan) tarafından
Hah ahah bende ıstemedım
(2,081 puan) tarafından
İkinci kaç yaş arayla oldu
(12,216 puan) tarafından
2,5 yaş canım araları
(2,081 puan) tarafından
Zor oldumı benim olsa 3 yaş olucak araları
Bi yandan daha erken yapsaydım diyorum
(12,216 puan) tarafından
Kiz zor olmazmi niye diyorum ya sana tek çocuk :D
(2,081 puan) tarafından
Tek istemiyorum ya hedef 3 ahaha :)  Zamanlama da kararsızım
(12,216 puan) tarafından
Kiz bide 3 diyo Allahim :D Allah kolaylik versin bacim. O zaman yap biran once bekleme. Senin ruh sagliginin normal kalmaya hakki yok :D
0 oy
(5,552 puan) tarafından
Ben hep derim 2. Çocuğu düşünen en erken vakite yapsın çünkü bunun hemen olup olmuyacağıda veli olmuyor ve bir yaştan sonra beyinde kaldırmıyor yap gitsin 
(5,552 puan) tarafından
Rabim gönlüne göre versin inşallah canım o zaman yap valha ne kadar erken o kadar iyi bak benim ki 4 yaş 4 ay ben 36+6 haftalık hamileyim keşke daha erken olsaydı diyorum çünkü onu tamamen büyütüm baya herşeyini biliyor ama gel gör ki ben tekrardan baştan başıyacağım
(2,081 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun işte bende diyorum madem erken isticektim keşke aralarını daha kısa tutsaydım şimdi olsa bile doğana kadar oğlum tam 3 olcak
(5,552 puan) tarafından
Evet öyle olacak canım ama olsun yapacak birşey yok artık sen artık düşünmeye bak belki öyle daha kolay olur hane biraz öbürüde tam anlar herşeyi
(2,081 puan) tarafından
Haklısın teşekkürler
(5,552 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(17,063 puan) tarafından
Benim oğlum tam üç yaşında mecburi nedenlerle ve haklı olarak bekledim ama çok çokta fark olması mantıklı gelmiyor Yıllar sonra çocuk yapmak daha zor gelecek 
(2,081 puan) tarafından
Kesinlikle öyle
0 oy
(4,799 puan) tarafından
Imkansı desem daha doğru yanı. 
(2,081 puan) tarafından
Eyvah o kadar mı?
(4,799 puan) tarafından
Canım 2 yas arayla cocugum var yanı ıkısını bı arada bğyütmek baslı basına zor. Bi de okul ım kan sız bana göre yanı hayalngıbı bısey gelıyoe. Ha su an okuyosun doğana kadar okukun bıeter eder bılemem ama. Okulu mecbur gözden cıkarman gerekecek.
(2,081 puan) tarafından
Doğan'a kadar okul çoktan bitmiş olur nasip ama bilemem ne zaman olacağını
Benim olsa 3 yaş olur araları 2 azmış
0 oy
(10,828 puan) tarafından
Ne okuyosun canim 
(10,828 puan) tarafından
Oh oh ne guzel bende 2 sene kaldim bi yandan egitim aldim bi yandan hocalik yaptim sonra icazet almadan biraktim tabi sonra hangi cemaattensin cok memnun oldum seni tanidigima
(2,081 puan) tarafından
Yaaa tam ucunda bırakmışsın nasip ama ne güzel eğitimini almak bile çok güzel ❤ bir cemaate bağlı değilim hocamız ismail ağadandı bende risale okuyordum nurcu diyordum kendime:)  ikisi karışık ders dinliyorum işte

Bende çok memnun oldum ❤❤❤❤❤
(10,828 puan) tarafından
Valla en guzeli benim ailem ismailags cemaatine baglilar dersliler ama ben bu cemaat islerini dogru bulmuyorum heleki mahmut efendinin sehadetinden sonra kimseye guvenim kalmadi o yuzden hak ilmi ogreten her hocaya tabi olurum basimin ustunde yeri vardir :) ♥️♥️♥️
(2,081 puan) tarafından
Kesinlikle öyle yeterki doğru ve hak olan bilgiyi öğreten olsun ❤
(10,828 puan) tarafından
Aynrn canim aynen valla ben bulamadim oyle bi hoca getci gitme imkanimda yok kendim evde bildigim kitaplardan calisiyorum eski ilmimi tazaliyoeum artik oldugu kadar farz yerine gelsin yeter

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (542 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.
0 oy
7 cevap 150 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde asllyd (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
9 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aye1 (453 puan) tarafından soruldu