0 oy
152 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (316 puan) tarafından
Merhaba hanımlar, ben satın almak istiyorum ama ek yapimi olunca içinden kim tüy saç vs çıkabilir diye cesaret edemiyorum, daha önce böyle birşeyle karşılaştınız mi? Sanki markettekilerde bu olasılık daha düşük gibi geliyor ya

10 Cevaplar

+2 oy
(3,757 puan) tarafından

Markettekilerin icindede fare pisliği çamur böcek ne ararsan var eminim saç çıkması daha iyidir 

-Reklam-
0 oy
(3,860 puan) tarafından
Markettekilerin içinde neler neler çıkıyor. Bunu kimse bilemez, kimse de üzerine saç atmıyordur. Satmak isteyen hanımlar özenle hazırlıyordur, hazır gıdalar gibi alelacele ya da özensiz değildir 
0 oy
(16,928 puan) tarafından
Çıkabilir de çıkmayabilir de. O yapan kişinin ortamına ve temizliğine bağlı bişey. Bende şimdiye kadar hiç karşılaşmadım. Market salçası hiç sevmem hep ev yapımı alırım. 
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Kayınvalidem yapıyor sağolsun ama içimden saç çıktı onu gördükten sonra o salçayı yiyemiyorum hazır alırım artık 
0 oy
(308 puan) tarafından
Ben kendi salçamı kendim yapıyorum canım elinden geliyorsa kendin yap hem tereddüt de etmezsin 
0 oy
(3,323 puan) tarafından

Annem yapıyor salçamızı çok şükür içimize sine sine yiyoruz. Markettekiler için bende sizin gibi düşünüyorum maalesef. :(

0 oy
(788 puan) tarafından
Bikaç ay önce bı salça fabrikasında ölü fare videosu paylaşılmıştı çeken adam fabrikanın kokusundan burnunu kapatıyordu kim bilir nasıl şartlarda yapılıyor o salçalar.Annem salçayı Adana'daki akrabalardan alırdı saç da çıkmıştı.Bizde çok iğreniriz anneme kıyma salça yapma makinesi aldım az az alıp kendi yapıyo binanın damında sonra balkonda tepsilerde kurutup yapıyor artık.
0 oy
önce (75 puan) tarafından
Benim annemler, kaynanamlar hep kendileri yapar mis gibi acılı acızısız domates, biber hepsi mis gibi olur canım kendimi bildim bileli o saçlar girer evimize market salcaların daha tadına bile bakmamışımdır. Bu zamana kadar hiç öyle saç klk vs rastlamadım 
0 oy
önce (151 puan) tarafından
Annem satıyor mis gibi bahçede önce leyenler  ıslatıp tek tek yıkıyorlar tüm çürükleri kestiler her yıl satar buna başlamadan önce makinede direk çekildiğini duymustu sonra bir baktık tarladan toplandığı gibi çekiyorlar  o günden sonra ilk bize yapmaya başladı sonra satmaya 

İnsanın içi ala ala yiyebilmesi lazım 

Kimse helali haramı düşünmüyor artik
0 oy
önce (171 puan) tarafından
Biz asla hazır kullanmayız ve hiç bir zaman saç tüy görmedim içinde 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
10 cevap 236 göst.
13 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (111 puan) tarafından soruldu
0 oy