Bende seninle aynı şekildeyim eşimden ayrıldım kızım bir yaşındaydi nafaka istersen bebek için velayet davası açarım dedi mahkeme vermez biliyorum ama ailem dedi bırak ne hali varsa görsün yeterki bebegini al , bende hiç bir şey istemedim ben zaten babasiyim bakarım yalanını uydurdu , ve ilk üç yıl üç ayda bir 100 ile 200 arası para atardı şaka gibi , yılda bir gelip görürdü o kadar, ben kendim baktım çalıştım büyüttüm şimdi on yaşında kızım , ve en son beş yıl önce falan heralde kızı için aramıştı ve bir kez daha haber almadım her yerden engelledi bana hava hoş gitsin ne hali varsa görsün para da istemedim sonra demesin bende baktım para verdim, geçen yıl evlendim eşim dediğiniz gibi kızıma karşı aşırı iyi her şeyini ben demeden alır yapar bebeğimiz de oldu çok mutluyuz, yani demem o ki boşver sonra diyecek ben baktım para verdim ne gerek var bide inadına sorun çıkarırsa ne yapican zaten bakıp büyütmüşsün , illaki bir gün çocuğun karşına gelecek ve çocuğun kendi hesabını soracak sadece şimdi ki hayatına odaklan , kızım 18 yaşına gelince gidip soyadıni değiştirecek şimdiden her gün söylüyor benim babamın soyadını almak istiyor , büyüsün kendi hesabını kendi görsün , isterse dava etsin toplu tazminat alsın , en basiti şimdi dava açsam yalandan der velayet davası acicam ve açar , başıma bela etmem kimseyi, kızımı da tek baktım kimsenin hakkı yok üstünde bu yeter bize emin ol Onun vereceği üç kuruş ona kalsın Allah'a havale et