+2 oy
801 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Bu olayı her seferinde görünce paramparça oluyorum ah kuzularım ya nasıl canları yanmıştır rabbim hesabını sorsun o kuzuların can çekişe çekişe itten beter hale düşüp ge.berlerir inşallah 

21 Cevaplar

+9 oy
(705 puan) tarafından
Can çekişe çekişe gebersinler AMİNNNN
(19,906 puan) tarafından
Geberemesinler inşallah. Her saniye ölmeyi isteyip geberemesinler
-Reklam-
+4 oy
(5,022 puan) tarafından
Oğlum telegram dan gosterdi tabii dayanıp bakamadım ağlasın diye ağzını yüzünü sıkıyorlar bebeğin bebek catlayip ölüyor Allah in gazabı zalimlerin üzerine olsun inşallah 
tarafından
Nasıl şu bir tane vardı gamzen olsun diye sıkıyor her yerini bebek ağlıyordu kalçasına falan vuruyordu omu ya orda ölüyormuydu delircem çok kötü şeyler yüreğim dayanmıyor
(5,022 puan) tarafından
Aa evet evet o sanırım ben izleyemedim zaten ama iki yanağını birden sıktıgini gördüm
tarafından
Çok kötü bunlar nasıl sağlık çalışanı buna sağlık çalışanı demek bu mesleğe yapılan hakaret onlar şeytan şeytan
+2 oy
(397 puan) tarafından
Vicdan merhamet yoksunları insanlıktan zerre nasibini almamışlar. Benim bebegimde yoğun bakımda kaldı hemşireler kendi bebegi gibi baktı 
+2 oy
(10,268 puan) tarafından
Inanmak istemiyorum inanamıyorum :(
+2 oy
(2,395 puan) tarafından

Ciğerlerinden çıksın inşallah milletin ciğerini yakmışlar Allah'ta onlarinkini yaksın ne deyim daha el kadar bebek bunlar ya :'(

+2 oy
(79 puan) tarafından
Benm oglumda özel hastanede yattı nefesi sıkıntılı dediler 1 hafta yatırdılar belkide üzerinden para aldılar cok üzülüyorum bu haberlere herkesin canı cigeri olan bebekler üzerinden okurken kotü oluyorum bende yanına girerdim  sürekli aglıyordu kucama alırdım susardı elleri ayakları igne izleri ile dolmustu  
+2 oy
(18,184 puan) tarafından
Benim aklım almıyor bu insanlar ( insan demeye utanıyorum) yani hiç bir sorun yokken sırf para için bebekleri öldürüp akşamda gidip evde kendi çocuklarını öpüp koklayıp yemek yedirip uyutuyorlar mı yani ? Hangi sebep gerekçe okumuş etmiş insanın masum bir bebeğin hatta bebeklerin katili olmayı düşündürsün ki okulda herhangi bir çocuğa sesimi yükselttiğimde ben seninde çocuğun var diyorum akıl alır gibi değil bence en ufak kıyısından köşesinden geçenlerin bile ağırlaştırılmış müebbet alması ve ömür boyu tek hücrede kalması lazım. İdam olsa idam edilsin de derdim 
+2 oy
(1,627 puan) tarafından
Rabbim böylelerine gün yüzü göstermesin inşallah o bebeklerin ne günahı vardı çoğu açlıktan öl.dü annelerin sabah akşam sağıp götürdüğü sütleri bile vermemişler bebeklere inleye inleye ge.bersinler etimle kemiğimle nefret ettim bu devirden bu arada kaynanamı dinleseydim benim de bebeğim onların arasında olcaktı düşündükçe deliriyorum rabbim ailelerine dayanma gücü versin o pislikleri o ailelere versinler çok güzel eziyet ederek ge.bertirler onları 
+2 oy
(10,079 puan) tarafından
İlk duyduğumda inanamadim bir yetişkin nasıl yeni dogmus bir meleğe kiyar diye aklım almadı. Kıyamet alametleri 
+2 oy
tarafından
İnşallah içerde gerekeni yaparlar şöyle kızgın şiş ile hepsine inşallah 
+1 oy
(2,497 puan) tarafından
Yaa bende yeni doğum yaptım inan her gördüğümde içim paramparça oluyor o annelerin babaların hallerini perişanlıklarını düşünemiyorum bile insana en çok ne acı verir biliyor musun yavrusunun acılar çekerek ve aç ölmesi paramparça eder Allah belalarını versin bunlar hapishane de güzel güzel beslerler bu pislikleri idammmm şart bu ülkeye. 
+1 oy
(543 puan) tarafından
İşte bu yüzden iyiki cehennem var inşallah cehennemle kalmaz bu dünya da da gün yüzü görmezler... 
+1 oy
tarafından

Allah kahrı perişan eylesin bu yaratıkları dilerim ne bu cihanda ne ahirette aynı o bebek gibi nefes alamasinlar Malik ve zebanileri  bunları cehennemde sabırsızlıkla bekliyo şimdi.Bu dünyada yaptılar ama Allah'ın gazabı çok büyüktür Rabbim Kaviyy adıyla Kādir adıyla Kahhâr adıyla yanlarına bırakmasın inşallah 

+1 oy
(3,371 puan) tarafından
Of Allahım nasıl bir yerde yaşıyoruz vallahi o annelerin acılarını derinden hissediyorum 
+1 oy
(446 puan) tarafından
Yani İsrail'e kızıyoruz da pekı bunların ne farkı kaldı  
+1 oy
(3,144 puan) tarafından

Bu işte her parmağı olan kendi pisliğinde bopulsun inleye inleye gebersin.

Benim kızımda 8 gün kuvezde yattı özel hastanede. Aklıma geliyor bu haberleri gördükçe içim parçalanıyor. Süt taşıyorduk hergün 5 dk görüp çıkıyordum gece oraya bırakıyordum içim yanıyordu. 8 gün 8 ay olduydu. 
(4,910 puan) tarafından
Benim oğlumun sarılığı vardı crp cok yüksekte değildi tanıdık Dr la konuştuk ozeldeydi oglum. Dr cok yuksek değil dedi neden yatırmış fln 5 gün oldu. Özeldeki Dr hala vermiyor oglumu esım bağırdı çağırdı hazirlatip verdiler bebegımde bısey yoktu. Ağlamaktan uyumuş dediler her gittiğimde zorla sagdığım sütleri bile vermemişler mama vermişler.. Sırf para için yaptılar. Esım kizmasaydi hala vermeyeceklerdi. Deprem oldu hastane başlarına yıkıldı milyonlarca masraf yaptilar yenisini yapmak için iyi oldu
(3,144 puan) tarafından
Solunum sıkıntısı ile doğdu benim kızım oksijen olmadan nefes alamıyordu. Hastane Konya'nın meşhur eski hastanelerindendi sıkıntı çıkmadı bizde çok şükür doktorda hemşirelerde iyiydi . Tek sıkıntı kızımı 8 gün boyunca aynı yöne yatırmışlar kafası yam.uk oldu kuzumun . Verdiğim sütleri içirdiler gözümün önünde veriyorlardı camdan izlerdimm. 1 gece de özel oda tuttuk kızımla birlikte kaldık emerken nefesi ne durumda onu kontrol ettiler . Çok şükür ki 8 gün de çıktık .
+1 oy
(1,308 puan) tarafından
Ben cani biri değilim ama şimdi bunları işkence ederek öldürseler günah mı olacak ömür boyu ceza alsalar bile yetmez bunlara hergün bir işkence yaşatılmalı.Kolay kolay ölemesinler sürüne sürüne gebersinler
+1 oy
(2,859 puan) tarafından
Terörist o.cocuklsri. Yahudi kanı vardır bunlarda hepsi ayni bebek katili kansızlar 
+1 oy
(20,557 puan) tarafından
Ölmeyip sürünsünler inşallah Allah bedenlerinden çıkarsın dermansız dert versin
+1 oy
(19,906 puan) tarafından
İnanmıyorum gerçekten nasıl nasıl bu kadar kötü olunabilir. Nasıl aklım almıyor. Allah ne bu dünyada ne öteki dünyada asla 1 dakika değil 1 saniye bile rahat nefes aldirmasin bunu yapanlara. Her saniye ölmeyi istesinler ama ölemesinler. Bin beter olsunlar inşallah 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 624 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,503 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 723 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Satigll (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,000 soru

12,327,174 cevap

39,125 kullanıcı

Kategoriler

...