+2 oy
709 göst.
Diğer kategorisinde (229 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bir ayda on kilo verdim azim ettim ve başardım aralıklı oruçla sabah 12de , kahvaltı ekmeksiz yumurta salatalık acı biber zeytin peynir vs bol su içtim kahve soda yeşil çay, limonlu su , sirkeli su,akşamda 18de salata o günün akşam yemeği neyse az bişey yiyerek  bir ayda diyetine sadık kaldım ve on kilo verdim iki haftada yada bir haftada bir odullendirdim kendimi istedikleri yedim   ben çok iştahlı biri olarak basardiysam sizde hayli hayli başarırsınız çok mutluyum hafifim enerji doluyum diyete daha devam ediyorm 85 kilodan ,75 kiloyum şuan bu ay ki hedefim bı 8, 10 kilo inşallah başarırım yine :)))jzjsjsjjs

19 Cevaplar

0 oy
(1,863 puan) tarafından
Ayy maşallah darısı başıma kız
(229 puan) tarafından
Amin inşallah sende verirsin
-Reklam-
0 oy
(717 puan) tarafından
Gözünaydın bol eksiler
(229 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım aminnn
0 oy
(926 puan) tarafından
Masallah tebrikler :))
(229 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Maşallah canım maşallah bayılıyorum böyle azimli hatunlara diyetisyene mi gittin kendin mi uyguladin canım diyet programını 
(229 puan) tarafından
Kendim program uyguladım  araklı oruçla ve küçük porsiyonlarla ekmek hamur işi yok , pilav makarna olduğu zaman tadımlık olarak giyiyordum bol su ve arada spor
(4,910 puan) tarafından
Ohh daha bol eksilerin olsun canım benim
(229 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(565 puan) tarafından
Neredeyse sıfır protein. Bol bol kas eritmişsiniz. Bazal metabolizma hızınız dibi görmüştür muhtemelen. Önceki yediklerinizin yarısını dahi yeseniz önceki kilonuza geleceksiniz malesef :(
(4,910 puan) tarafından
Yok niye edelim cnm bilgileniyoruz surda:D
(229 puan) tarafından
Zeytin peynir yoğurt yumurta et olsun tavuk  balık olsun tükettiyorum zaten yanında da salatam mutlaka olur yada yeşillik oluyor zaten bnm hayatım diyetle geçtiği için herşeyi biliyorum zaten
(4,910 puan) tarafından
İyi çok güzel cnm devam et ınsaallah guzel sonuçlar alirsn
(229 puan) tarafından
Amin inşallah vermek isteyenler de verir
(565 puan) tarafından
Bir garip yolcu hanımefendi şu yeterli protein alınmazsa kastan gider efsanesi yanlış demişsiniz ya bi kaynak gösterir misiniz rica etsem :D
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Ilk defa aralıklı oruç yapıyorsan evet cok guzel kilo veriliyor bende cok iyi vermiştim sakın birakma cunku geri alip tekrar aralıklı oruc yapmaya calisirsan bu kadar kolay gitmiyor bir de detoks yaptin mi hic
(229 puan) tarafından
Yok detoks yapmadım bitki çayları vs içtim
0 oy
(1,983 puan) tarafından
Boyunuz kaç 
(229 puan) tarafından
1.70 boyum
(1,983 puan) tarafından
Ben de 1.70im. 67yle başladım 60 olmak istiyorum. Şu an 64.5
(229 puan) tarafından
İstersen yaparsın cnm çok değilmiş kilon
0 oy
(434 puan) tarafından

Nazar etmek serbest mi kız :))) :)

(229 puan) tarafından
Serbest değil nazar etme :)))
0 oy
(2,567 puan) tarafından
Herhangi bir uygulama indirdin mi
(229 puan) tarafından
Yooo yazdıklarım gibi İşte
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Maşallah canım. Ben de diyet yapmak istiyorum bir türlü basliyamiyorum. Ne onerirsin ? 
(229 puan) tarafından
İlk başta iyi düşün karar ver herşey beyinde bitiyor
0 oy
(3,084 puan) tarafından

yaa maşallah. Bende 10 gitse Yeter. 75 kiloyum 165 boy

65 olsam yeterli. Bende denicem kız iştaha geldim sayende.:D

(229 puan) tarafından
Sanada bol eksiler cnm istersen yaparsn
0 oy
(317 puan) tarafından
Canm aynı senij yaptiklarini yapıyorum ama gram eksilmiyo karnım hep şiş ne yapmalıyım sence
(229 puan) tarafından
Takılı kalmışsın sen şok diyet yap iki üç günlük olandan
0 oy
(5,627 puan) tarafından
Helal kız sana valha diyecek söz yok
(229 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(5,627 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(610 puan) tarafından
Çok güzel ya bende 70 im keşke versem
(229 puan) tarafından
İstersen verirsin herşey kafada bitiyor
(610 puan) tarafından
Keşke aslında çocuğumu okula götürüyorum toplamda bir saati buluyo yürüyüş hatta bazen dışarda dolsşıyorum bide boğazımı tutsam ah
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Mutlulugunuzdan mutlu oldum bende baslayacam bu aralıklı oruç a kahve yeşil çay soda yi ne zaman içiyorsunuz bide buna ek spor yapılsa daha iyi sanki
(229 puan) tarafından
Sporda yapıyorum yürüyüş yada Leslie yapıyorum 30 yada 40 dk ,içeceklerini sabah yada ara öğünlerde içersin güne yay hepsini işte
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Ay darısı bana 9 kg fazlam var verdim zamanından

Bende ama emzırıyorm sürekli aç gibiyim arkalıklı oruç cok iyi üstüne Leslie oh ne o vakt ne o psikoloji var suan 
(229 puan) tarafından
Evet Leslie spor yapıyorum bende emziriyorum cnm
(1,178 puan) tarafından
Darısı bana gece özellikle aşırı açlık oluyor bende
0 oy
(336 puan) tarafından
Darısı başına inşallah bende diyet yapıyorum 
(229 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
(144 puan) tarafından
Maşallah darısı başıma da artık. 7 kişilik diyet grubumuz var sizde gelir misiniz neler yaptıklarınızı bize de anlatırsınız motive oluruz. Grupta genelde yediklerimizin fotoğrafını ve gün içinde neler yaptıklarımızı hangi sporları hareketleri uyguladigimizi yazıyoruz cuma günü tartı günümüz. Telegramda grup kurduk isterseniz sizde gelin
(229 puan) tarafından
Gelmeyi çok isterdim ama aktif olamam bebekten dolayı bu aralar çok huysuz ama ileri ki günlerde belki olur biraz toparlanalim
0 oy
(926 puan) tarafından
Maşallah arkadaşım tebrik ediyorum. Aralıklı oruç bnde düşünüyorum ama emziriyorum sütü etkiler diye endişe ediyorum 
(229 puan) tarafından
Bende emziriyorum cnm sütümu etkilemedi hiç aksine bol su yesilik yediğim için artı diye bilirm

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 445 göst.
0 oy
5 cevap 282 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aytensilay (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 956 göst.
23 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kartanesi1 (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 464 göst.
14 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (333 puan) tarafından soruldu

408,431 soru

12,271,596 cevap

37,611 kullanıcı

Kategoriler

...