0 oy
1,389 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (327 puan) tarafından
Eşten yana bi dertli benmiyim ya hicbisey yapamaz hale geldim arkadas herseyin kontrolü onda facede bisy paylasamam yorum yapamam fotoyu bile degistiremem onun keyfi isterse begendigini atar sözde ben kullaniyorum watsaptaki tüm konusmalarimi okur burnunu sokar kimi aramisim konusmusum fln ayy bütün gün evdeyim zaten iyiki bu uygulama var valla bi bendemi bu cinsten koca var ayni dertten muzdaripler varmi

34 Cevaplar

0 oy
(382 puan) tarafından
bizde tam tersi
(327 puan) tarafından
iyiymiş
-Reklam-
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Benim eşim o konuda  karışmaz  

Bizim başka sorunlarimiz var  

Bazen ALLAH'IM SEN GÖRÜYORSUN NE DIYEYIM  diyorum
(327 puan) tarafından
Allah sabır versin bacim zor
(1,265 puan) tarafından
Aynen yaaa allah razı olsun dua et
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Aslaaaaa gelemem bu tarz olaylara
0 oy
(2,576 puan) tarafından
Benimki telefonu eline bile almaz 3 ayda bir anca oda mackolige girer kendi şarjı bittiği için:)) face'de kendi facesi hatta geçen beninkine arkadaşı demiş senin face'den yenge mi hep hamilelik sayfası takip ediyor karışmaz çok şükür :))) 
0 oy
tarafından
Şükürler olsun benim koca öyle değil yaa istediğimi paylaşırım istediğimi yaparım yaaa çok şükür kocam ona karışmam şükürler olsun
0 oy
tarafından

Benim eşim daha nişanlanmadan söyledi sosyal medyaya karşıyım kullanmanı istemem dedi bende zaten bekarken bile kullanmazdım face Instagram falan bi wp var bide burası var burayı da biliyor sohbet kısmı olduğunu ama karışmaz çok şükür :)

0 oy
(1,137 puan) tarafından

ALLAHım kocamı seveyim yerim onu hiç bişeyime karışmaz telefonuma dokunmaz bile Bi nişanlıyken facemi kapattırmıştı onun dışında insta wp tiktok Twitter herşeyi kullanıyorum yani ama onun favesi bende var niye çünkü 1001 oynuyorum :D :D

Ve bu siteyi de biliyor hatta burda bazı şeyleri ona da anlatıyorum gebelik hakkında bişeler varsa söylüyorum yani :D tek kızdığı nokta ona söylüyorum ama o söylüyorum diye kızıyor banane ya bana ne anlatıyor der :D

0 oy
(2,593 puan) tarafından

Allaha şükür öyle sıkıntım yok facebook instagram kullanıyorum koyduğum resimlere profil resmine falan karışmaz zaten genelde her yerde ikimizin resmi vardır kurcalamaz konuşmalarımı okumaz sadece yanında telefonla ilgilenmeme kızar birlikte tv izlemek sohbet etmek için sevmez ben daha çok bakarım eşimin telefonuna :)

0 oy
tarafından
ayni bu konuda eslerimiz
0 oy
(27 puan) tarafından
Aynen canım sosyal medya bana da izin yok malesef Instagram vardı sildirdi vatcap var sadece hergunde bakar kimle konuşmuşum diye beni rahatsız etmiyo bakmasi face ye falan gelincede önceden istiyordum ama şuan hic vaktim yok 2 çocukla burası yetiyi:))
0 oy
(850 puan) tarafından
Benim eşimde hayatta eline almaz telefonumu zar zor instagrama ikna ettim eline alip bakmadı bile :/ çok nadirdir alipta bakması normal de kıskançtır hatta bazen aşırıya kaçar ama niye almıyor acaba kız buda anormal değilmi ki sorduğum da ben sana kendimden çok güveniyorum diyor ama insan hiç merak etmez mi 
0 oy
(2,131 puan) tarafından

Sosyal medya kullanmamak daha mantikli :ermm:

0 oy
tarafından
aynısı benm başımdada var malesef tahammül edemiyorum 
(327 puan) tarafından
Demi Allah sabir versin bacim
0 oy
(2,840 puan) tarafından
benimkide oyle watsapdan baska sosyal medya yok bende bide burasi hos bu bolumu bilmiyo bilse nolur bilemem ama ben telefona parmak izi sifre koydum acamayi simdi gecen uykumun arasinda getirmis telefonu acamayinca sanki devlet sirri var icinde diyo ac dedi bende actim watsapada ayri parmak izi koydum ona hic bakamiyo dedim belki ablam annem ozel bisiler soruyolar arkadaslarim senin okuman dogru degil yeter dedim bi kere bagirarak bodaha mesajlarimi okumaya yeltemmedi mesaj gelince verir hemen al mesaj geldi diye

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 343 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 707 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 499 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 758 göst.