0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (2,840 puan) tarafından

Kalp ağrısı sebebiyle kardiyoloji dokto

image

runa gittim eko çekildi ve sonuç böyle çıktı. Doktor deposilin iğne ve beloc hap yazdı 6 ayda bir kontrole geleceksin dedi. Ben başka bir doktora daha randevu aldım gidecem ama sormak istedim. Anlayan çevresinde bu durumu yaşayan var mı süreç nasıl ilerliyor acaba iki küçük kızım var korkuyorum kötü bir şey olacak diye .

4 Cevaplar

0 oy
(1,333 puan) tarafından
Benim kalp kapakçığımda hava kaçağı vardı bu yüzden saneloc kullanıyordum çarpıntım olduğu için düzenli kontrol önerdiyse doktor korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum bende 6 ayda bir mutlaka gidiyorum bir sorun çıkmadı bu zamana kadar 16 yaşında fark edildi bu 23 yaşındayım bir sorun yaşamadım bu güne kadar şuan bende benol kullanıyorum 
(2,840 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Bende 28 yaşındayım ilk defa ağrım oldu ve fark ettim. Beloc içerisinde 20 tane var iğneyi bir defa için yaptım. Olayın şokunda doktora bir şey soramadım o da detaylı aydınlatmadı beni . Hap bitecek ama kontrole 5 ay kalmış olacak aile hekimine gidip yazdırmam gerekli mi bilmiyorum.
(1,333 puan) tarafından
Ben yazdırıyorum devamlı kullanım sağlaman gerekiyorsa zaten rapor edilmiştir sağlık ocağındaki aile hekimi yazabiliyorsa raporludur
(2,840 puan) tarafından
Aile hekimine gidip sorarım teşekkür ederim Rabb'im sana da şifa versin inşallah
(1,333 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(517 puan) tarafından
Bendede kalp kapakçığında mitral yetmezlik vardı .yani romatizmal.hafif açıklık varmış kan geri gidiyomuymus ne.kucukken farkedildi ,18 yaşına kadar iğne oldum sonra bıraktım ,carpintilarim var ama korkulacak bir şey yok benimki hafif olduğu için ,doğum vs her şeyi yaşadım canım 
(2,840 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Benim mitral 2 yazıyor ikinci derede galiba . Benim de çarpıntılarm var. İğneyi her ay mı oldun canım. Ben  ilk defa bir defalık acilde gözetim altında oldum
0 oy
(397 puan) tarafından
Annemin kalp kapağı hava kaçırıyordu anju oldu kalp yetmezliği var annemin ilaç kullaniyor 
(2,840 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
(397 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun daha önceleri çarpıntı nız varmıydı birden mi oldu ağrı nasıl farkına vardınız ciddi birşey değildir canım inşallah bilen biri gelir daha da aydınlatır seni
(2,840 puan) tarafından
Çok sağol canım. Önceden hiçbir belirtim yoktu sol kolum ağrımaya başladı kalbim istirahat halinde bile düzensiz hızlı çarpmaya başladı önce acile gittim EKG ve kan tahlili yapıldı bir şey yok dediler devam ederse kardiyolojiye gidin dediler devam edince randevu alıp gittim eko çekildi ekoda belli oldu.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 78 göst.
20 saat önce Diğer kategorisinde -Umudunu_kaybetme- (3,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde nilanka (161 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,899 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...