0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (767 puan) tarafından
İyi geceler bayanlar

Oğlum 4.sinifa gidiyor.bugun sinifindaki kizarkadaşlarıyla oynarkan başka bir kız arkadaşi arkadaşlarıma karisamazsin diyerek oğluma saldırmış.omce y.. harfi ile başlayan küfürü soyleyip tekmeler atmış .oğlum yere düşmüş o sıra da ona erkek gücü var sende demiş .kız hırsını alamamış ve yakasından tutup tişörtünun yakasını yirdip dudağına yumruk atmış dudağı patlams oglumun.sinifta kimse ayiramamis herkese saldiriyormus.durduk yere vuruyormus.sirasina oturuncada daha hırsını alamayıp masaya yumruk atmış babamda ablamı dövüyor gibi cümle kullanmış.bende öğretmene msj attım anlattim .anneyle konuşup bu konu hakkında ilgilenecegini söyledi.ana eşim konus eğer ters cevap verirse hemen hastaneye gidip darp raporu al şikayetçi olalım diyor.siz bu durumda ne yapardınız fikir verir bana

18 Cevaplar

+2 oy
(2,234 puan) tarafından
4.sınıf demek artık büyümüş aklı selim demek yani çocuk diyip geçemezsin tabiki de git şikayetçi ol saldırmak nedir dudak patlatmak nedir 
(767 puan) tarafından
Walla 4.sinifta kaynaşmış birbirlerini korumaları gerekirken hepsi çok bencil ve sürekli açık arayan çocuklar nasıl bir nesil yetişiyor hayretler içindeyim.arrik çocuğumuza kiziyoruz o sana vururken sen neden vurmadım diye o derece bıktık.
-Reklam-
+2 oy
(338 puan) tarafından
Beklemeden gidip şikayetçi olun Hem cocuk için hemde çocuğun ailesi için sağlam bir ders olur.
(767 puan) tarafından
Walla kızdan öyle bir korkmuş ki bütün sınıf.sinifin en yaramazi en güçlüsü bile yaklasmiyormus.
(338 puan) tarafından
Çocuğunuzda travma olur, kiz cocugu resmen kafes dövüşü yapmış .
(767 puan) tarafından
Okuldan o kadar tiksindim ki 2 küçük çocuğumu okula göndermek istemiyorum .kızlar erkeklerde. Beter
Erkekelr kizlardan beter hepsinin ağzında küfür
(338 puan) tarafından
Okullar teksas eyaleti gibi Allah yardımcın olsun
0 oy
(11,201 puan) tarafından
Okulu basardım heralde. Bacak kadar çocuk demem bu olay olurken öğretmenler nerdeymiş bu çocuğun dudağı patlayınca size haber verilmedi mi öğretmeni de müdürü de kızın ailesini de sıradan geçirirdim kimse kusura bakmasın ben çocuğumu sokakta bulmadım iyip kakmaya benzemez bu saldırmış resmen. Nasıl sakin kaldınız siz. Yarın direk müdürle görüş darp raporu alacağını söyle aileyle iletişime geçsinler de tutuşsunlar bi 
(767 puan) tarafından
Olay son ders tenefusunde olmuş.ogretmen kızla konuşmuş kızmış özür diletmis ama benm içimin sınırı geçmiyor.
(11,201 puan) tarafından
Aileyle iletişime geçin derim. Ve de rehberlik öğretmeniyle görüşün kızla bi görüşsünler. Konunun Kolay kolay kapanmasına izin verme
(767 puan) tarafından
Sabah gideceğim.once öğretmenle yüzyüze konuşacağım.sonra müdür ile ben aileyle muhatap olmak istemiyorum.mudur çağırıp ilgilensin olayı çözsün
0 oy
(11,571 puan) tarafından

bunu bir kız çocuğu mu yapmış :O

bu kız ailede ne görüyor? Allahım korusun. 

rehberlik servisiyle falan görüşülmeli. oğlun için üzüldüm yalan yok ama o kızda ailesinde ciddi problemler var belli.

bunda yapmam ama bir daha olursa o darp raporuyla neler yapacağımı kestiremiyorum 

(767 puan) tarafından
Evet yapan 1 kız çocuğu.artik kızlar erkeklerden fena bilmedikleri küfür yok .sabah öğretmenle konuşacağım tekrar çözüm bulmzsa müdüre gideceğim o da bulmazsa darp raporu alacağım
(11,571 puan) tarafından
gerçekten okurken ürktüm. biz gözünün içine bakıyoruz aman iyi olsun, mutlu olsun, kötü insan olmasın diye millet nasıl çocuk yetiştiriyor
(4,852 puan) tarafından
Ya görsen canavar gibiler bilmedikleri. Küfür yok bizim ailede asla denilmez kızım anne bune demek diye bana soruyor 4. Sınıf bazen zorbalık yapıyorlar. Kizim sessiz sakin terbiyeli bı cocuk ama ogretmen kızımın oyl olduğunu bildiğinden hep korumacı davranıyor. Daha 3 gun once kız arkadaşı sırtına binmiş sert şekilde çokmuş yani habersiz sekilde ağzında elma varmış. Anne boğazımda kaldı yutamadım dedi. Öğretmene söylemiş, Öğretmen müdahale etmıs. Allah korusun ya tıkanıp bısey olsaydı. Esımde ogretmen 1 gunde 3 kere ambulans  geldi dedi okula basedemiyoruz diyor
(11,571 puan) tarafından
çoğu da ben özgür çocuk yetiştiriyorum şımarıklığının eseri. gözüm korkmadı desem yalan olur.
(4,852 puan) tarafından
Aynen öyle özgür değil. Şımarık çocuk. Valla benımde hergun ödüm kopuyor kızım kac defa düştü dizi parçalandi itip kalkmalarindan. Geçen yıl bı cocuk takmıştı dövüyordu sureklı gerekeni yaptım tabi okulu da değişti tasindk
(11,571 puan) tarafından
ay benim kız daha bebek, 4-5 seneye daha beter olur ortalık. en iyisi karateye falan göndereyim ben küçücük yaşta
(4,852 puan) tarafından
Biz normalde öyle yetiştirmeyiz ama esımde bende sana vurana korkma vur diyoruz ne yapalim:)
0 oy
(10,828 puan) tarafından
Nasil cocuklar yetisiyo ya gelecek nesil de cok fena valla empati kuramadim canim biri benim oglumu bu sekil dovse sikinti cilariridim yani 
0 oy
(349 puan) tarafından
İlk önce o öğretmen ne işe yarıyor sınıfta hadi tenefüs görmemiş duymamış olması normal sınıfa girdiginde onca saat görmemesi anlaması mümkün değil seni niye bilgilendirmemiş idareye niye haber vermemiş yahu o öğretmen o sınıftan o öğrencilerden sorumlu hemen şimdi gidip darp raporu al yarına kalmasın ertesi günü etkisi gecebilir o raporla önce öğretmeni şikayet edeceksin sonra idareye gidip çocukla ilgili rehberlik servisiyle görüşmesini talep edeceksin
(767 puan) tarafından
Son tenefus olmuş ben öğretmenle konuştuğumda önce kızın ailesiyle konuşup sonra sizle konusacaktim.dedi.kiza da sınıfta bayağı kızmış.sonra kapıya çıkartıp konuşmuş.bana da ilgileneceğini söyledi.ama sabah gideceğim.ogretmenle görüşeceğim.yuz yuze
(349 puan) tarafından
Son tenefüs bile olsa demek ki bilgisi var bunun mutlaka sana bildirilmesi gerekiyordu önce bilgilendirecek sonra açıklama yapacak bunun izahı olmaz bende öğretmenim çocuklar yere düşse saniyede veliye haber veririz sonra icabına bakarız olması gereken bu çünkü
0 oy
(17,063 puan) tarafından
Kesinlikle davranışının bir bedeli olduğunu görmeli öbür türlü bu zorbalığa ömür boyu devam eder 
0 oy
(11,659 puan) tarafından
Konuşmayı beklemeye gerek yok bacım gidin raporu alın.boylr çocuk yetistirenden sizce mantıklı birşey duyacak misiniz
(767 puan) tarafından
Zaten ben aile ile muhatap olmam.once öğretmen ve müdür ilgilenmeli diye düşünüyorum..
0 oy
(1,489 puan) tarafından
Valla çocuk demem gider aynı aekilde saldiririm goruru gününü zorba şey 
0 oy
(166 puan) tarafından
Yerinizde olsam direk gider darp raporu alırdım ve şikayetçi olurdum . En azından korkarlardı . 
(767 puan) tarafından
Şuan gitmem imkansız 2 tane küçük çocuğum var.sabah öğretmen ve müdürden yapilmaasi gereken şey yapılmazsa bu sefer şikayette bulunacağım
(166 puan) tarafından
Eğer şikayetçi olursanız “babam da ablamı dövüyor.” kısmını mutlaka ifadenizde yer edindirin.
0 oy
(3,888 puan) tarafından
Diğer kız çocuğuna da faydanız dokunsun istiyorsanız şikayetçi olacaksınız, babam ablamı da böyle dövüyor cümlesinde ekleyerek.Bu ne öfke bu ne hırs ilerde hiç kontrol edilemez.Bugun size yarın bana kendisine olanları da hiç düşünemiyorum bile.
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Darp raporundan hiçbir sonuç çıkmaz  net söyleyeyim benim okulumda sürekli alıyor veliler .yaşı küçük çocuğun savcılığa da versen bir sonuç yok .ya bu ülkede katiller dışarda geziyor 10 yaşında cocuga ne ceza bekliyorsunuz . Öğretmen teneffusteyken olmuştur olay muhtemelen derste iken olamaz ayrıca öğretmenin teneffüs ve dinlenme hakkı var sürekli öğrencilerin başını beklemek zorunda değil nöbetçi ogretmende koskoca bir katta bir kişi oluyor hangi birisini görsün .sorun nerede biliyormusunuz bu şekilde çocuk yetiştiren ailelerde yeni gelen nesil tek kelimeyle berbat isterseniz lincleyin beni bende bir sınıf öğretmeni ve idareciyim şuan da ilkokulda bu tür olaylardan ve yeni nesil velilerden kurtulmak için idareci oldum .disiplin yok saygı yok sevgi yok çocuklarda .veliler sürekli öğretmenlerde açık arar işleri gücleri cimere şikayet yazmak .kimse kendi yetiştirdiği çocuğa bakmiyor veriyor eline telefonu veya salıyor sokağa nasıl yetişirse yetişsin umrunda değil veya ağam paşam prensesim diye diye iyice simartiuor .çok severek başladığım mesleğimden iyice soğudum artik çocuklar çocuk gibi değil çoğu birer canavar artık .

Sizin olayda siizn yerinizde olsam bende bir anne olarak yapacagim şey gidip o kıza aynısını yapmak olurdu malesef .okulunda idarenin de bir yaptırımı yok o kıza kimse benim çocuğuma saldiirp dudağını patlatamaz ne demek yani aynisinin karşılığıni almalı valla kimse kusura bakmasın bazılafi laftan anlamaz  hakkını vereceksin .zaten o kıza ailesi de bir şey demez 
(767 puan) tarafından
Evet hocam size çok katılıyorum.ben burda öğretmeni asla suçlamıyorum.oglum için çok üzüldüm.bir kere daha oğlumun başına gelmişti böyle bir olay darp raporu almıştık çünkü kafasını vurmuştu.mudure gttigimde pişkin pişkin.sikayette de bulunsaniz olayı yine benim cozmemi isteyecekler demişti.acikcasi bu kızın rehbeklige gitmesini ve ceza almasını istiyorum .bunu da öğretmenle görüşeceğim .
İnanın çocuklarım büyüsün okula gtsin istemiyorum.el kadar çocuklarin bilmediği küfür yok.
Ben evime internet almıyorum.coccuklarimin tableti yok televizyon bile izlemiyorlar.ama çocuklar o kadar acimasizki hep tablet internet oyunlaryla hava atıyorlar birbirlerine
(1,001 puan) tarafından
Bir sınıfta 30 öğrenci varsa 25 tanesi kuralsız saygısız gerçekten bizde yildik artık sürekli rehberliğe yönlendiriyoruz psikiyatriye yönlendiriyoruz gerçekten insanlar bir durup düşünmeli nerede yanlis yapıyoruz diye bu çocuklar niye bu kadar saldirgan diye .Çocuk yetiştirmek saksıda çiçek yetiştirmeye benzemiuor huyu suyu ahlaki herşeyi den aile sorumlu ama kimse sorumluluk almıyor .geliyorlar ama hocam evde çok sakin çok uslu diye savunuyorlar .daha dün bir tane oğlan sınıfta. Kız arkadaşının ensesini isirmis ama nasıl morarmış diş izleri var akıl alır gibi değil sebebi neymiş sınıfta kalemini yere düşürmüs bazen aklım gidiyor zor sabrediyorum gerçekten .hiç iyi bir yere gitmiyor yeni nesil  çok yazık çok .benimde bir çocuğum var herseyine dikkat etmeye çalışıyorum ama bu şekilde sınıf ortamlarına bende koymaya korkuyorum büyüyünce
(767 puan) tarafından
Ben çocuğum için evde iki küçük cocugumu brakip etkinliklerine gidiyorum.butin ödevlerini özenle yapıyorum.derslerine özen gosteriyorm.bazi kız arkadaslaryla piknik grubu yapmislardi beraber beslenme yapıyorlardı sabah 6 da kalkıp herseyelri özenle yapıyordum sırf kardeşlerim var annem benle ilgilenmiyor demesin diye her sabah oğlumu tembihliyorum.kimseye yaklaşma kötü laf söyleyen olursa duyma ilgilenme diye ama .nafile işte artık çocuğumuza kiziyoruz sana zarar veren kızda olsa kendini koru eende vur diyoruz.uzulerek çünkü karşılık vermeyince herkes üstüne geliyor ..ben çocuğumuz dayak yedi diye üstüne üstlük kiziyoruz nasıl bir hâl olduk anlayamıyorum.daha ilk okul boyle yken ortaokulda ne yapacagiz hocam biz
(1,001 puan) tarafından
Malesef sizinde dediginiz gibi artık çocuklar zorbalığa ugramasin diye kendileri de gerekirse kaba kuvvet kullanacak .şiddeti hiç desteklemesem de kimse çocuğunun dayak yemesini istemez.uzulerek bir neslin büyümesini seyrediyoruz.
0 oy
(1,967 puan) tarafından
Darp raporu alıp şikayetçi ol. Hiç konuşma bile. Bir de öğretmenler nasıl ayiramamis çocukları onları da şikayet et. 
0 oy
(20,275 puan) tarafından
Eşin haklı bence bi ceza almalıki kafasına göre şiddet uygulamasın kimseye demekki evde şiddet var
0 oy
(499 puan) tarafından
Kesinlikle bu durumun peşini bırakmayın ortalığı ayağa kaldırirdim ama siz mantıklı hareket ediyosunuz doğru olan sizinki çok geçmiş olsun 
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Buyuk konusmayim ama sikayetci olurdum, boylece o kizinda ailesi kendini sorgular belki sikayetle bazinseyler ortaya cikar  ne demek dudak filan patlatmak
0 oy
(1,344 puan) tarafından
Valla kusura bakmayın bebek ve çocuk büyütmek için kıçım çıkıyor inan belimde etek tutmuyor onlara yedir altını al derken kahvaltı edcem tam bayılmak üzereyken aklıma geliyor ayakda bisiler atistiriyorum yani demem oki herkes bitane çocuğumu kimseye harcatmam bagrinca bile kendime kızıyorum okula gıdık cingar çıkarırım başka yolu yok
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Üzüldüm oğlun için, malesef aileler zorba bir cocuk yetiştiriyor, umursamiyorlar cocuklarini tabletle telefonla buyutuyorlar onlar da izledikleri videolardan ne görseler onu yapıyorlar. Küfürlere şaşırmadım malesef kizlar kibar olması gerekirken vahşi olmuslar. Bunlar hep aileler yüzünden özellikle annelerin eseri. Başımıza böyle bir olay gelse eşim okulu basardi çocuk değil aileyi döverdi. Hepimiz el bebek gül bebek yetiştiriyoruz ama milletin doğurup sokağa attığı veletleri çocuklarımızın hayatlarını zehir etmesini izleyemem. Bu postları gördükçe oğlumu acaba okulla göndermesem evde mi eğitim versem diye düşünmüyor değilim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 101 göst.
0 oy
7 cevap 168 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Serapse (125 puan) tarafından soruldu
+7 oy
27 cevap 955 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 192 göst.
27 Eylül 2024 Aile kategorisinde Etkiye tepki (774 puan) tarafından soruldu