0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (357 puan) tarafından
Atmak istiyorum ama ne olabilir diye düşünüyorum hem gelen giden misafir olursa pratik olır

9 Cevaplar

0 oy
(13,213 puan) tarafından
Ay Allahaskina gelen gidene yemek vermekle ugrasmayin ya. Kendiniz yiyecekseniz yiyin
tarafından
+++++++++++++
-Reklam-
0 oy
tarafından
Börek, kek, yaprak sarması, içli köfte, poğaça bunlar aklıma geldi 
0 oy
tarafından
Poğaça at canım çıkarınca pişirmeye uğraşmasın bide havuçlu cevizli tarçınlı kek at kalıptan çıkarıp dilimleyip at istediğin kadar çıkarırsın  sarma sarıp çiğ buzluğa koyabilirsin  çıkarınca pisirmeyecegin şeyler rahat olur şu böreği yapıp atabilirsin 
0 oy
(20,773 puan) tarafından
Poğaça 

Kek

Börek

Milföy koy hızlı hazırlansın. 

Köfte 

Pizza 

İçli köfte 

Çiğ köfte 

Şekerpare de atiyolarmis 

Kurabiye çeşitleri 

Mozaik pasta 

İçlerinden hangileri uygunsa onları yaparsın. 
0 oy
(29 puan) tarafından
Canım gelene gidene hazırlık yapma kendinin daha çok ihtiyacı olacak. Lendin için yap çünkü yemek yapmaya vakit olmayacak yaptığın yemekler senin için çok değerli olacak. Kahvaltılık ve akşam yemeği olarak bölebilirsin. Sarma dolma hatta yemek bile paketleyip koyabilirsin ve tabi ki hamur işi 
0 oy
(4,815 puan) tarafından
Valla misafir değil kendini düşün bebekle yemek yapmak zor oluyor canim, sarma, börek, poğaca, ben doğumdan önce kuru fasulye nohut haşlayip buzluğa attım pratik yemek için çok iyi oldu. Kıyma alıp köfte yapıp buzluğa atabilirsin. 
0 oy
(5,144 puan) tarafından

Kendi yaptıklarımi yazayım cnm 

10 paket Taze fasulye pişirdim soguttum buzluğa attim 

6 poşet yanlış hatırlamıyorsam sarma 

4 poşet Biber dolması 

3 poşet börek gözlemelik 12 âdet var içinde 

4 poşet börek gül şeklinde sarılmış 

2 poşet kavurma 

5 poşet poğaça 

3 poşet et sote 

2 poşet çorbalık mısır yarması 

Başka birşeyler daha vardı suan aklıma gelmiyor birde ilikli kemik kaynaticam doğumdan sonra iyi geliyor 

0 oy
(184 puan) tarafından
Ben sarma yaptım,börek,içli köfte,lahmacun,patlıcan,biber,kuru fasulye, nohut haşladım koydum. Artık ne ne kadar yeterse
0 oy
(65 puan) tarafından
Ben sarma dolma poğaça mantı içli köfte yapmiştim hatta doğuma yakın iki tepsi baklava yaptım gelen oldukça azar azar şerbetliyordum kurabiye falan da koyuyorlar miş onu hiç denemedim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Canveannesi (1,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 217 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,144 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 181 göst.
21 Şubat 2025 Moda kategorisinde Hayal _paris01 (546 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,954 soru

23,657,846 cevap

308,811 kullanıcı

...