0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (355 puan) tarafından
Daha yeni oturduğum yerde çarpıntim oldu birden çok korktum başına gelen oldumu EKG çekildim temiz bundan bir ay önce kardiyoloji yede gittim temiz tahlilde temiz ama kolum ağrıyor kalbim ağrıyor daha yenide çarpıntı oldu kalp ağrım sürekli olan bişey ama çarpıntı yeni oldu 

5 Cevaplar

0 oy
(1,725 puan) tarafından
Kafeini ve cikolatayi azalt canim 
(355 puan) tarafından
Daha yeni bitter çikolata yedim peki kalp krizi olurmu
(1,725 puan) tarafından
Valla o kadarini bilmiyorum canim. Carpinti sirasinda yapilmasi gerekenler diye arat
-Reklam-
0 oy
(355 puan) tarafından
Kimse yokmu başka 
0 oy
(5,256 puan) tarafından
Panik atak olabilir mi cnm sen gibi iki güne bir acile giderdim ki açıldığı doktor beni tanimsti artık sen hiç psikiyatriste gittinmi dedi neden dedim panik atak krizine benziyor dedi bi sakinleştirici yaptı sonuç olarak panik atak tedavisi gördüm şuan çok iyiyim 
(355 puan) tarafından
Belki bende öyleym
0 oy
tarafından
Stres sinir herseyi kafayı takma surekli düşünme hep bir kavga hali ofkeli durum gerçekten bunu getiriyor bir sure once bende öyleydim bir de yemege icmeye dikkat et
(355 puan) tarafından
Stres çok canm
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Canım senin diğer postlarına baktım ta sanki psikolojik gibi kardiyoloji ye gittiysen temiz ise korkma bi psikoloğa gitmedin mi uzun zamandır bak mide bulantısı var ara ara gezen ağrıların var 
(355 puan) tarafından
Hiç gitmedim canm psikolaga
(1,534 puan) tarafından
Sadece çarpıntın mı var başka bi sıkıntı var mı canım
(355 puan) tarafından
Canm çarpıntı gece oldu ağrı oldu bütün kalp krizi belirtileri oluyo her hafta çene ağrısı mide bulantısı kol ağrısı uyuşma

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 180 göst.
0 oy
2 cevap 51 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (690 puan) tarafından soruldu

413,447 soru