0 oy
422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (69 puan) tarafından
Kızlar 8 aylık hamileyim ve çok zor bir 8 ay geçirdim 2. Oğlum esin istedi bunu ama hiç istememiş gibi zorbalık yapıyor hasta olayım yemek temizlik soruyor. Yine çok hastayım bebeğin bibregi büyük erken doğum yada karnimda ameliyat olacak şu zir sürecin hiç birinde yanımda olmadı sadece dalga geçiyor 2-3 gündür zature olmusum çok hastayım oğlum annen 15 gündür hasta vs dalga geçiyor . Bende Allah sana versin insallh 15 gün sen yatarsın hatta insallh geberirsin dedim . Ben hasta olup dalga geçtikçe de hiç bir zaman boşanmak istemedim çünkü ben 13 senedir çok çektim mal mülk sahibi ettim başkalarının yemesine izin veremem ama ölürse her şey bana kalıyor . Sinir anı değil yani gerçekten ölsün istiyorum . Günaha giriyor muyum fiziksel şiddet yok psikolojik şiddetin en agiriryla karsi karşıyayım dayanamıyorum artık 

7 Cevaplar

+3 oy
(974 puan) tarafından
Diyelim ki günahı yok evlatların baba diye ağlayınca üzülmeyecek misin şuan olduğun durumdan dolayı böylesin oda baba oda evlat annesi ne çok yanar ona bir şey olsa demeyin öyle
(69 puan) tarafından
Ayy aynısı benimde başıma geldi . Ben normalde iyi donenlerinde eşine düşkün biriyim ama hamile kaldım kalali çok yanasmiyo bir hafta önce içmiş içmiş sabah 5 te geldi nasıl sarhoş ama ayakta duramiyo .illa sirnasti olacak bende afedersin bı mantar olmuşum nasıl canım yanıyor diyorum anlamıyor ya zorla olacak ya isteyerek dedi baya şiddetli şekilde üstümü cikardi bende kendine gelsin şiddete dönmesin diye kabul etmek zorunda kaldım (12 yıldır şiddet yok bu arada) tam 2 saat süren bir işkenceydi yeter artık dayanamıyorum diye ağlayınca bıraktı böyle zananlarda ters ilişkiye de zorluyor çünkü . Olduğu gibi makat popo vajina komple mantar yayıldı on gün cektim
(5,976 puan) tarafından
zaten boyle bi kisiden ne bekliyorsun canim. bilmiyorum herkesin evliligi saygi sevgi eşigi farkli tabiki ama olabilir canin yaniyorsa iyilesene kadar baska sekilde tatmin edersin esini. iliskiye zorlamak anlamsiz. ben burda baska postta okumustum yani kafin ugradigi tecavuzun farkinda degil derdi kocami reddettim diye gunaha girdimmi diye dusunuyordu . benim demek istedigim o . okadar eziyet gorup de gunahini dusunme esin dusunsun ben bu kadina bukadar eziyet ediyorum gunaha giriyormuyum diye.  gunahi sevabi biraz bu durumda dusunmek bana cok sacma geliyor yani. bilmiyorum herkesin fikri kendine. kocan adam olsa hamile halinle seni zorlamaz zorlarsa sende illaki kendini kasip sakiniyorsun bebege birsey olur kendini kasıp zorlayinca diye dusunur
(2,049 puan) tarafından
Casperiye kesinlikle çok haklısın. Insanların beynini öyle bir yıkamışlar ki yok söyleme günah yok düşünme günah. Anası üzülürmüş uzulacegine doğru dürüst yetistirseymis de oğlunu karısını çocuğunu mutlu etseymiş. Kadın 8 aylık hamile çocuğu aldır demiş ya. Evladını öldür diyor yani cinayet işleyelim diyor. Kadın bunun hakkında ne düşünsün ah canım kocam diyip boynuna mı sarılsın. Keşke bütün kötü insanlar kimseye zararı olmadan ölse de dünya daha güzel yaşanabilir bir yer olsa.
(69 puan) tarafından
Canm adam 8 ayda 3 kere ellemedi toplasan zaten düşkün değil yani o anda yatsın zibarsin nefret ettim zaten iyice
(974 puan) tarafından
Seri Annesi üzülür evet bilemezsin belki de çok mükemmel yetiştirdi ama çocuk çevresinden dolayı ve böyle olmak istediği için böyle olmuştur yani ben mükemmel çocuk yetiştirdim demekle çocuk mükemmel olmuyo
-Reklam-
0 oy
(348 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun cnm çok zor 
(69 puan) tarafından
Ateşim 40 derece oğlum nuddle yapmış yemiş acliktan 10 yaşında çocuk yorgan döşek yatıyorum bir gün önce yedigimleyim işten gelmiş beni dürtüyor ne pişirdin diye . Rabbim bana sabır versin gerçekten
(348 puan) tarafından
Kuzum ya boşver takma diycm de gerçekten çok zor narsist kocan bence yokmu annnen kardeşin bakicsk kimse
(348 puan) tarafından
Hazır alsın gelsin yada kendi yapsin
(69 puan) tarafından
Anca çene var başka bişey yok . Annem arabayla 4 saatlik mesafede biraz soğuk aramız beni zorla verdi diye kırgınlık var
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Mal mülk için  bosanmayip ölsün  diye dua etmek bana göre çok sağlıklı bir düşünce değil  hiç bir maddi getiri sizin ruh sağlığınızdan huzurunuzdan önemli değil sen dua ettin Diye eşin de ölmeyecek  kimin ne zaman öleceğini sdua etsende sadece Allah bilir o yüzden mutsuzsan boşanır sin ne varsa zaten yarı yarıya paylaşılıyor 
(69 puan) tarafından
Hiç bir şey ortak değil malesef evi alırken krediyi ev diye çekmediği için evlilik oncesi alınmış sayılıyor ve ben beş sene borcunu ödedim . Gitti qaqai aldı bı milyona beş yıl da onu ödedim supriz annesiin üstüne yapmis
(4,746 puan) tarafından
İstersenihtiyac kredisi olarak çeksin o ev siz evlendikten sonra alındıysa yine ortak yine ortak bunun kredi ile alakası yok
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Ne olursa olsun bir insanın ölmesini istemen bana hiç normal gelmedi birde bu çocuğunun babası başlarım malina mülküne para için birinin ölmesini bekleyemem dikkat edin de beddua size dönmesin ,..

(951 puan) tarafından
Yazdıklarını iyi okumadınız heralde kadın hamile ve eşi cinnet geçirtmis durup dururken ölsün demiyor bana çok çektirdi benim sayemde ev mal mülk sahibi oldu diyor hani zulmettigi için kurtulmak istiyor
(11,435 puan) tarafından
Çokta iyi okudum bosarim ölmesini istemek nedir çocuğu babasız kalacak.. ayrıca boşandığı zamanda mal mülk yarı yarıya bölünüyor illa ölüp hepsi kendisine kalmasına gerek yok ayrıca ölürse hepsi bana kalıyor detayını da okumadınız sanırım size size zorbalık yapan insanlarin ölmesini mi istiyorsunuz ? Ben bu kadar kötü biri değilim para için adamı cekicem ölmesi için beddua etcem akıl kârı değil bu !
(69 puan) tarafından
Hiç bir şey ortak değil malesef evi alırken krediyi ev diye çekmediği için evlilik oncesi alınmış sayılıyor ve ben beş sene borcunu ödedim . Gitti qaqai aldı bı milyona beş yıl da onu ödedim supriz annesiin üstüne yapmis
0 oy
(310 puan) tarafından
Senin bence psikiyatriye gitmen lazım ölsün diye beddua etmek ne kadar doğru beddua dönüp dolaşıp sahibini bulur derler ayrıca çok çektim diyorsun çok istedi diye ikinci bir çocuk yapmak da doğru değil ayrıca kim önce ölür Allah'tan başka kimse bilemez sırf mal için ölmesini beklemek ne kadar mantıklı eşinden memnun değilsen bosanirsin ne kadar mal varsa ikinize paylaştırılır bence senin psikolojin de iyi değil 
(310 puan) tarafından
Sevda arkadaşım kocasının durumu belli kadın mal varlığı başkasına kalacak diye boşanmak istemiyor ölse bana kalacak diyor ne kadar sağlıklı bir düşünce sizce kimin kimden önce öleceği ne belli Allah'tan başka kimse bilemez ben sanki kadının kocasını savundum
(348 puan) tarafından
Aşkım sana kadının kocasını savundum demiyom adam zaten bı değişik kadın hamile lan o kadın senin cocugunu taşıyor hasta bı bak bı çorba yap ikincisi de kadının psikoloji sini alt üst etmiş napsin yazık bosasa kimsesi yok arkasında anne baba yok oda CANI YANMIŞ HER İNSAN GİBİ BEDDUA EDİYO TEK CİKARİ ADAMİN OLMESİ ADAM OLURSE KURTULUS GİBİ GORUYO TABİ RABBİM BİLİR ONCE KİMİN OLECEGİNİ ASLİNDA BOSANSA O ADAMDAN KORKUYO BENCE SİMDİ KUCUCUK COCUGA SORSAN BİLİR BOSANSA NE KADAR MAL VARLİGİ VARSA BÖLÜNÜR ASLİNDA             ONUDA BİLİYO SADECE OLUMU KURTULUS BİLİYO O ADAMDAN ANLADİGİM KADARİYLA ADAM NARSİST HERSEYİ O BİLİYO KADİNİ CİLEDEN CİKARİYO CUNKU AYNİ ADAMDAN BENDEDE VAR HEP O DOGRU ELİFF HAKKİNİ HELAL ET SENİ KİRMAK İSTEMEDİM SADECE KADİNİ ANLİYALİM İSTEDİM
(348 puan) tarafından
Cnm sendee huseyiin kuzey koy aldırmak ne ya yazık bebeğe nasıl bı insan bu adam hiç vicdan merhamet yokmu insanlıktan nasibini almamış bacım Allah'a havale et rabbim goruyoo
(69 puan) tarafından
Canm Hüseyin istediğinden degilki maksat benim canımı sıkmak koymayacak tabii ama.kuzey olmasın diye de elinden geleni ypacak
(310 puan) tarafından
Helal olsun canım kırmadın kadına bende üzüldüm ama bu kurtuluş değil belki evli kaldığı sürece daha kötü sorunlar olacak o çocukların psikolojisine de yazık kadın ölse mal bana kalacak diyor ölmesini beklemek ne kadar doğru benim demek istediğim bu boşanmak kolay olmadığını bende biliyorum bende boşanma davası açtım eşimle sorunlarımız vardı ama 2 yaşında kızım var o zamanlar daha 1 yaşındaydı eşim geldi özür diledi sorunlarımızı çözdük ama o boşanma davasını açarken o Zorluk o bekleyiş çok zor biliyorum benim sorunlarım böyle büyük de değildi ben kızımı kavganın içinde büyütmek istemedim psikolojisi bozulsun istemedim benim annemle babam da ayrı ben 2 yaşındayken boşanmışlar olmuyorsa zorlamamak gerek kadın 13 sene çektim diyor o evlilikte o çocukların psikolojileri de bozulur kadının psikolojisi iyi olmadığı için de psikiyatriye gitmesini söyledim
0 oy
(4,173 puan) tarafından
2 kuruşluk mal için akıl ve beden sağlığından olmayı mı seciyorsun ??

Zaten hepsine ortaksin bosaninca...

Bak canım ne esin ölür ne de sağlığına kavuşursun bu düşünce yapısıyla

Sen kendine bu hayatı layık gördüğün sürece akış değişir mi sanıyorsun, hata ediyorsun.
(69 puan) tarafından
(4,173 puan) tarafından
Hiç birsey olmaz satış iptali yaptırabilirsin o işler öyle olmuyor.Esjnin para ödeme dekontu banka işlemleri ve yaptığı tarih yeterli.Odemeler evlilik süreci içinde. Bak sana birswy söyleyeyim Aile ici satışlarda araya 3. Bir kişi girmediği  sürece satış iptali olur.Arastir gör.
Evi x bir kişiye satış yapıp bir süre bekletir geri annesinin üstüne yaparsa ev gider.Emin ol 3 bir kişi yok arada bunu çoğu kişi bilmez.
(69 puan) tarafından
Malında mülkündede değilim çoğu sinir anı söylenen şeyler keşke yakamı bıraksa da kurussuz bıraksa. Hayat cekilmeyecek hale geldi
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Rabbım eşinin kalbine merhamet versin annesine söylesen bellki uyarır canım etki eder 
(69 puan) tarafından
Uyarmazmi kadın neler diyor akşam aradı oğlum yardım et demiş bana soruyo demin yardımı ettimi diye ne etmesi dedim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 186 göst.
0 oy
8 cevap 314 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 376 göst.
27 Aralık 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 947 göst.

408,336 soru

12,267,617 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...